Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tygryska22

Dziwny efekt po depilacji bikini woskiem?

Polecane posty

Gość tygryska22

Witam, Mam pytanie dotyczące depilacji bikini u kosmetyczki. Byłam na takim dokładnie tydzień temu a już mi odrastają włoski, właściwie przez jakieś 3 dni po miałam lekką wysypkę i podrażnienie, a już piątego dnia zaczęly się pojawiać delikatne włoski. Kosmetyczka zapewniała że taka depilacja wystarcza na 3- 4 tygodnie, zresztą na większości portali dziewczyny pisały , że maja spokój z depilacją na długo. Więc nie rozumiem dlaczego ja juz po 5 dniach mam włoski odrastające. Czy któraś z Pań miała podobny problem?? Czy to ja mam jakieś dziwne włoski??? To była moja pierwsza taka depilacja, może następne bedą bardziej skuteczne. Prosze tylko o poważne odpowiedzi.

Gość alfabetagama
mysle,ze zapomnnialy cie poinformowac,ze wlosy po kazdej depilacji odrastaja slabsze.wiec jesli to byla twoja pierwsza to one moga rosnac jeszcze,,ale z kazda natepna beda odrastac znacznie wolniej.

Gość wysokieobcasy26
wloski są w różnej fazie wzrostu...i te które obecnie po paru dniach wyrosły...w momencie depilacji mogly byc tuż pod skora i to normalne ze odrastaja....ale z depilacji na depilacje bedzie ich coraz mniej i okres miedzy depilacjami bedzie sie wydluzal...po okolo 2-3 latach taka depilacje wykonuje sie co okolo 2 miesiace

Gość podpisuje sie pod
przedmowczyniami :).