Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

2 minuty temu, Get Оut napisał:

Ale boli anus bo z tobą nawet narzeczona chyba nie chce pisać i woli namiotowca. 😆

nie tylko namiotowca ale jeszcze ciebie i lexa 😄 musi u elki wziac jakies korki bo jak ona ogarnie 3 amantow na raz 😄 

baby na was pluja a wy tlumaczycie sobie to red pilem z tiktoka 😄

Edytowano przez IV Knur RP

Jak nie ma kota w avku to lipedo mnie nie widzi , bo jest daltonistom i mam względny spokój. 😁

2 minuty temu, _RC+ napisał:

No dokładnie, bo jak się nie kumplują to co mógł nagle chcieć. Dobrze, że nie otwierał. 

To jest typ co pomazal mi drzwi pastom do zębów, co pomazal klatke ołówkiem, co nabrudzil na grobie, co kopal matce zakupy hipermarket jak szła, co policja go szukala z jego matkom u mnie pod łóżkiem, co do mnie coś skakał po drodze z hipermarket, potrafił przyjść pod pociąg jak jechałem z kuzynka nad morze, co chował się za drzewami żeby zobaczyć gdzie kupuje pierwszy komputer i pełno innych dziwnego 

Może chcieć pomóc (coś mu się mogło uroic w głowie jak liberdowsky)

Może chcieć się zemścić np nożem lub pięści bo nie raz mu wpíerdolilem

Może chcieć zobaczyć jak żyje i coś kombinować różne rzeczy kto go wie co mu przyszło do głowy przed wigilię a zatrzymał się mentalnie jak przemek w gimnazjum 

W 2021 pytał czy dam komus tam solo radę ja że nie myślę już w takich kategoriach a on a jakich???!!

2 minuty temu, Żanetka napisał:

24/7 jesteś ostatnia osobą, którą podejrzewałbym o nie widzenie pełnych żalu wpisow małolata"

niestety nie widzialem 😄

Przed chwilą, IV Knur RP napisał:

nie tylko namiotowca ale jeszcze ciebie i lexa 😄

Nikt jak ja nie potrafi odpalić tak skutecznie tutkę paryską co widać czarno na białym . Ty jesteś nudny temu nie wzbudzasz jej gadziego mózgu. 😆

6 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

ostatnio cie pogonilem, widze ze dalej to przeżywasz...

Tak zdecydowanie pogoniłeś, tak jak Ewkę szkodnika, śliwek i wiele innych osób które cie tu podrywaja drwiąc z ciebie  🤣

szkoda ze sie skupiasz tak na tych pogonionych gołąbkach  z dachu niz na wróblu jedynym ktorego serio masz w garści 😅

3 minuty temu, _RC+ napisał:

Nom, tak mi się kojarzy to właśnie z typami z kategorii: "Ze mną się nie napijesz? Co już kolegi się wstydzisz?" 😉

Podobno kiedyś stał na barierce balkonu i chciał skoczyc i go ratowali i inne rzeczy 

2 minuty temu, Get Оut napisał:

Jak nie ma kota w avku to lipedo mnie nie widzi , bo jest daltonistom i mam względny spokój. 😁

kim jest ? i ty panie spod podkarpacia mnie poprawiasz ze byki robie 😄 ?

Przed chwilą, Get Оut napisał:

Nikt jak ja nie potrafi odpalić tak skutecznie tutkę paryską co widać czarno na białym . Ty jesteś nudny temu nie wzbudzasz jej gadziego mózgu. 😆

Tutka to ty byłeś - dla swojego starego 

nie pisz o mnie ... bo będą wklejki z czasow świetności ero 😅

1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

To jest typ co pomazal mi drzwi pastom do zębów, co pomazal klatke ołówkiem, co nabrudzil na grobie, co kopal matce zakupy hipermarket jak szła.

Tak na serio jak to piszesz, to brzmi jakby ten typ był jakimś wariatem z obsesjami. Następnym razem dzwoń na psiarskie i tyle, kamerka z tel w ruch, by były nagrania jakby odwalał, czy naprzykrzał się. 

1 minutę temu, Get Оut napisał:

idac tym tokiem rozumowania ktory prezentujesz to nalezy sadzisz ze lecisz na mnie i na sliwke ktora masz za chlopa bo czasami jak ci cos napiszemy to biegasz z piana na pysku pol dnia 😄

1 minutę temu, KochamĒlcię napisał:

Krejzi kocha widmo xD

Zamknij sie już. Piszesz obleśne rzeczy do ludzi , zacznij sie w końcu leczyc. Nie popieram cie w tej psychozie wiec nie wycieraj sie mną w kolko.

mam nadzieje ze uda ci sie znaleźć pomoc bo naprawdę jest z tobą coraz gorzej i pisze to z przykrością 

Edytowano przez Szpinak

Przed chwilą, _RC+ napisał:

Tak na serio jak to piszesz, to brzmi jakby ten typ był jakimś wariatem z obsesjami. Następnym razem dzwoń na psiarskie i tyle, kamerka z tel w ruch, by były nagrania jakby odwalał, czy naprzykrzał się. 

Bo jest mówię że ma za sobą psychiatryki i być może odsiatke 

2 minuty temu, BabkaBożaBezdomna napisał:

Nie ma żadnego picia do widzenia goście wychodzą z tematu. Opuszczacie już ten dom tak

Ja nie jestem gość, identyfikuję się jako wnuczka domownik.

• Sad 1

4 minuty temu, _RC+ napisał:

Nom, tak mi się kojarzy to właśnie z typami z kategorii: "Ze mną się nie napijesz? Co już kolegi się wstydzisz?" 😉

Chodzi o łatwą kasę ,bo robić się typom nie chce , a osoby samotne są szczególnie narażone. Może by go nie pobili ale dosypali coś do picia i pozamiatane. A po tabletce gwałtu to nawet przelewy by porobił.😁

4 minuty temu, IV Knur RP napisał:

nie tylko namiotowca ale jeszcze ciebie i lexa 😄 musi u elki wziac jakies korki bo jak ona ogarnie 3 amantow na raz 😄 

Nagrabiłeś sobie u mnie chłopie.

Ja nie potrzebuje pomocy
Ty potrzebujesz pomocy Krejzi uwolnic się od knura, bo cierpisz przez niego

Pani Magda i Widmo to Twoi przyjaciele i Ci pomogą ;P

2 minuty temu, IV Knur RP napisał:

idac tym tokiem rozumowania ktory prezentujesz to nalezy sadzisz ze lecisz na mnie i na sliwke ktora masz za chlopa bo czasami jak ci cos napiszemy to biegasz z piana na pysku pol dnia 😄

Hahah i zaczyna wysrywy ubeckie olewając nawet jeźyka by moc pisać do ciebie i śliwki 😂 nad czym spędza pol nocy 

Edytowano przez Szpinak

Przed chwilą, KochamĒlcię napisał:

Ja nie potrzebuje pomocy
Ty potrzebujesz pomocy Krejzi uwolnic się od knura, bo cierpisz przez niego

Pani Magda i Widmo to Twoi przyjaciele i Ci pomogą 😜

Potrzebujesz 

No przecież knur to tuman, ale ja Krejzi nie będę obrazal, bo potem będę tego żałował ;P
Chyba mnie chcą sprowokować, żebym wybuchnął ;Pi obraził Krejzi

Ale ja się nie dam ;P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się