Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak w temacieee

Bylibyście w stanie wyrzucić książkę?

Polecane posty

Gość jak w temacieee

Jak w temacie

Gość Wiesia Hanka Zosia Irena
a co za problem?

Gość A niby dlaczego mialabym nie
być w stanie?:D

Nie.Mogę najwyżej oddać do antykwariatu lub biblioteki,ale nie wyrzucę.

no właśnie, mam z tym problem bardzo szkoda mi wyrzucić ksiązki, zwłaszcza te ulubione z dzieciństwa i młodości ;) trzymam je w szafce, ale nie mam na nie miejsca, nikt ich nie kupi ani nie weźmie, bo nie są takie ładne, jak teraz można kupić część, tych ze studiów, podręczników i lektur, sprzedałam za symboliczną złotówkę, a Bajki spod pigwy czy Szaleństwa panny Ewa leża...

Chemia dla 8 klasy ( bez łez spłonęła) Fizyka klasa 7 ( psy rozszarpały) Studiowałam przedmoity humanistyczne..Matematyka do kosza!Wywalam książki, i co?

Ooo w życiu!:D Za bardzo kocham książki, żeby je wyrzucać. A co do podręczników- mam niestety manię chomikowania takowych. Bo a nuż się przyda( nawet pochodzący z zamierzchłych czasów podręcznik geometryi i arytmetyki)

Gość jasne ze tak
W końcu książka to rzecz użytkowa - psuje się, rozpada, rozkleja itd. Jasne że jakichś rzadkich wydań bym nie wyrzucała ale normalne książki które się rozwaliły? Spoko. A już rozwalone książki o małej wartości ( w sensie literackim ) to bez najmniejszego wyrzutu sumienia.

podreczniki i zeszyty z chęcią rwę,tnę,rzucam,skaczę,kopię itp. nie mam szacunku do książek szkolnych,do lektur tym bardziej :O:O:O:O:O ale tłajlajt jest fajny :P:P:P:P:P

nigdy:) prze nigdy. oddaj do biblioteki ja tak zrobiłam mimo że nie były w idealnym stanie wszystkie. pani bardzo się ucieszyła i powiedziała że ona ma bardzo mało funduszy na książki i rzadko może coś kupić;/ kochałam ta bibliotekę te książki uwielbiałam przychodzić i wybierać:)

Gość Nie nigdy..nie moglabym
Mam trzy kartony ksiazek z dziecinstwa i czesto je czytam:)

Gość MALEŃSTWO COME BACK
tak.wyrzuciałam książkę pt. BIBLIA SZATANA

Gość wywal ..
i się nie pierdol,śmierć frajerom

Gość jak zniszczone i nieciekawe
to tak

Może na allegro opchnij, bo szkoda wyrzucać a zostaw ulubione.Ja mam w piwnicy i ciągle się coś przydaje.

Gość hannaanna
Ja nie byłabym w stanie...mam jakiś taki dziwny "szacunek" do książek... Ale...moja mama kilka lat temu wyrzuciła do śmieci kilkanaście kilkudziesięcioletnich książek :/ powiedziała, że były stare, zajmowały dużo miejsca w szafie i nikt ich nie czytał nawet :/ trochę się wkurzyłam :/ A one były jeszcze w takich oprawach skórzanych lub podobnych...achhhhhhh....

Gość zoska z dywanem
ja z nieukrywana radoscia wywalilam "wstep do rachunku prawdopodobienstwa" jakies 700 stron :) A w ogole to kocham ksiazki i oprocz tej wpadki nie wyrzucam, a jak mi nie trzeba to oddaje