Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

w tamte wakacje było tu tyle fajnych osób..

Polecane posty

chyba zaraziłam się tajemniczością od kabla :O a jakie imię Ci do mnie pasuje?

to bardzo ładne :) falowane takie mi się wydają być.. ciekawe czy anioł to brunet, blondyn czy może rudy :P

wydaje mi się że on jest taki blondorudy:) i że nie jest przystojny:p nie wiem czemu:)

może się nie ucieszy, ale niech nie myśli ża chciałam go obrazić:) po prostu tak mi się wydaje:) ale ojciec nie musi się córce podobać:D a wiesz, że on ma skłonności pedofilskie?? wczoraj ci napisałe, że mu się przyśniłaś, mi też tak kiedyś powiedział:-o boje się go mamusiu:(

ma skłonności do starszych kobiet to wiedziałam.. ale że pedofilskie? 😭 :O z kim ja się związałam.. :( nie martw się kochanie, to na pewno był miły i grzeczny sen, bez podtekstów :P

ale chyba nie będę na własnego ojca donosić, no nie??:-o:D:D:D wy macie po 19 lat, ja 15 wiec mieliście 4 latka jak się urodziłam:-o

ja jestem od niego 13 miesięcy młodsza :D dopiero za rok matura :P taak, magnolio, to te młodociane wybryki w przedszkolu:classic_cool:

ty miałaś 4 lata jak grzeszyłaś z tatusiem a ja mam 15 i nie pozwalasz mi wyjść za mąż!!! SKANDAL!!!😭😭

właśnie chcemy abyś nie popełniała naszych błędów :D męża Ci chętnie znajdziemy, tylko tyle, że Ty wybredna jesteś :O