Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

w tamte wakacje było tu tyle fajnych osób..

Polecane posty

jeśli kolacja Ci nie wystarcza :P w ogóle to Ci nie wstyd, przy dziecku? :O:O

a ja potem muszę szalik nosić, bo szyja cała pogryziona :O taa, Angel z Buffy :P

co to ma znaczyć???!!! ja już sobie poszłam a wy tu mi tak temat rozwijacie... pozdro dla starej i starego:D

mój ojciec to popapraniec i zboczeniec:-o w domu zrobił burdel i meline:-o matka kurwiszon:-o

yyyyy...ale że niby jak??? ja za mloda na dziecko...może Iwcia będzie chętna? ale jej od piątkowej imprezy nie widzialam...może jeszcze leży pod stołem???

ta nie chce żadnego rodzica, będę samodzielna i wyjde za mąż!!!:D poszukaj mi męża:D:D jak starzy się pojawią to im powiem że się wyprowadzam:D:D:D

Gość heheh hehehe heheheON
Gdy bylo tu tyle fajnych osob-to bylo tez wiecej niefajnych wulgarnych,prymitywnych debili.Ci fajni zrezygnowali z pisania tutaj.Zreszta sama zobacz-jak pojawi sie jakis madry temat-malo kto chce na nim pisac.Zaraz jednak chamy i prymitywy obrzucaja wyzwiskami tych normalnych.Wiekszosc zachowuje sie jak sterowalna masa zainteresowana tylko-"8mio centymetrowymi obcasikami,ktory facet najprzystojniejszy,jaki ma tytul ta piosenka".To jest przekroj zainteresowan polskiego spoleczenstwa.Gdy zblizaja sie wybory-pilnie nasluchuja swoich wlasnych wrogow z TVNu i Polsatu lub czytaja szybko innych wlasnych wrogow z zydowskiej gazety dla polakow, by wiedziec jak glosowac. Ci fajni,madrzy po prostu dali sobie spokoj.Ot co.

od ostrzegania to są specjalne znaki drogowe...dziecinko :P ale co się dziwić...jacy rodzice takie dziecko :O ale ja cię jeszcze wychowam, zobaczysz, będziesz chodzić jak w zegarku :P

już powiedziałam, wyprowadzam się:-o wole mieszkać pod mostem niż z wredną matką wogóle co za pomysł że oni mają być moimi rodzicami??!!:-o to idiotyczne:-o