Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

w tamte wakacje było tu tyle fajnych osób..

Polecane posty

Leniwcu, zauważyłam to :O ja tez proponowałam jej wielu interesujących kandydatów i nic.. obawiam się o jej staropanieństwo.. :O nie znam tego rafello.. dawno odszedł?

wolę nie myśleć.. 😭 taki kwiat nie może się zmarnować! naprawdę, ja bym na jej miejscu o Levim pomyslała.. albo którymś z prawiczków :D

Rafaello ostatni raz pojawił się tu 12 kwietnia, sprawdziłam na jego topiku a mój wianek to do grobu zabiorę:(

koniecznie za któregoś z prawiczków! :P może pasowałby też syn Jani, jak myślicie? :classic_cool: do żadnego grobu Cię nie puścimy! 😭

Jania mówi, że on jest nadzwyczaj przystojny.. prawiczków na kafe jest tyle.. któryś musi być ładny :P

wdała się w rodziców :classic_cool: jej wiek też wiele tłumaczy :O magnolciu, ale my bardzo chcemy pobawić się przy jesteś szalona i kawałkach Britney :P

Gość pobijame coby magniolia
miała najdłuższy topik

ja nie pamiętam.. ale był.. zwiarą.. prawik i kropka ileśtam.. 4ever i 4life? zaraz poszukam jeszcze więcej.. kojarzysz któregoś z nich? :D

możesz ich poznać :) naważniejsze, że są prawikami :D:D może cream? albo ten hug me? może jakiś mod? masz duży wybór :)