Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

w tamte wakacje było tu tyle fajnych osób..

Polecane posty

ty mnie nie uraziłaś:D spoko:D uraził mnie anioł i diabeł w jednym i hinatka. oni są pojebani totalnie. sory za wyrażenie brzydkie ale to prawda...:-o:-o:-o:-o

ja nie taka święta, więc na słownictwo nie zwracam uwagi :D ale ok, poszukam Ci męża...tylko nic nie obiecuję, bo sobie nie potrafię znaleźć, a co dopiero Tobie :O

przesadziłaś!! to nie mój ojciec a sensual to największe ścierwo i debil pod słońcem, lepiej nie mogłaś trafić:-o:-o:-o:-o

o my goodness!! jaruś! toż to patafian, frustrat!! prosze cie, czy ty musisz podawać najgorszych dla mnie??!!:D

Boże Drogi.... zakończ to szukanie bo mnie osłabiasz.. takiego pecha mieć to już nieszczęście... :-o:-o:-o:-o:-o:-o :D

przecież Cię ostrzegałam, że nie jestem w tym dobra :( ok...ostatnia szansa............................................................................................................................................................................................................................................................................coś tam z kablem w nazwie :P

pij, ale się nie opij:D a ja dalej bez męża:( jestem starą panną..😭 chyba zapiszę się do kółka różańcowego😭

Gość
magnolia kocha sie w kablu;)

anioł będzie tam ze mną chodził:D:D:D tylko muszę się dowiedzieć o której h a może uda mi się odprawiać rożaniec na antenie Radia Maryja??:D:D:D:D:D:D Anioł będzie ze mnie dumny!! i Ty też, mam nadzieję!!:D:D:D

Gość
zazdrosna?? prosze cie dziewczyno, ja mam real na takie sprawy:D:D pasztet?? o prosze, jak kogos nosi:D:D:D

Gość
jeśli nie jesteś zazdrosna to się nie czepiaj moich znajomych :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D rozwalilas mnie laska, zajebisty tekst :D:D:D:D:D:D:D:D