Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klauducha69

czy facet moze mi zakazac...

Polecane posty

Gość annabellll
wszystko sprowadza się do chorej zazdrości

"kenniks.. skąd jestes? ;P" annabellll, a dlaczego pytasz? Lubisz flirtować z nieznajomymi?;)

Gość werer
One same nei wiedza czego chca. Niby szukaja mezczyzn ktorzy sa twardzi, umieja postawic na swoim, a z drugiej strony chca z nieg ozrobic pantofla. Dlatego trzeba robic swoje i nie przejmowac sie ich gadaniem.

Gość annabellll
kenniks.. intrygujesz mnie :)

"a z drugiej strony chca z nieg ozrobic pantofla" Wy sami nas do tego skłaniacie :)

werer dlatego trzeba umieć znaleźć złoty środek.. zeby nie popadac ze skrajności w skrajność:)

Gość werer
A w jaki sposob sklaniamy was do tego ?

Zauważyłam, że wielu facetów (nie mówię, że wszyscy) lubi być podporządkowanym kobiecie. Znam takie przypadki. Nie wiem z czego to wynika, ale niektórych widać to kręci ;]

Najzabawniejsza sytuacja, kiedy mieliśmy iść z kumplami pograć w piłkę nożna. Poszliśmy po jednego znajomego, ten juz przebrany. Wchodzi jego dziewczyny i mówi:"Zastanów się zanim pójdziesz, przecież na dworze jest błoto, będzie padać". A On maślane oczy i:"Wiecie co, ja jednak nie idę". Aż mi się żal zrobiło... Poświęcać godność dla seksu?:P annabellll jestem z kuj-pom... Jaką masz pewność, że nie jestem większym dupkiem niż facet autorki? Może po prostu chce, żeby go wygasiła - pozbędę się konkurencji;)

Gość werer
Moze to jacys zboczency ?

jak dla mnie faceci są zbyt skryci tzn nie maja potrzeby omawiania wszystkiego, mówienia o tym co czują - prezważnie zdawkowo.. nie maja takiej potrzeby. kobieta chce miec faceta który ją szunuje, jest dobry troskliwy, opiekuńczy, ale potzrbuje tez zeby ktoś nią \'potrzasna\' kiedy trzeba i sprowadzil do pionu

Gość werer
No wlasnioe przeciez on tylko chce sie pozbyc konkurencji a pozniej zakaze ci wychodzenia z domu i bedziesz chodzic z zaslonieta twarza :)

Florentina masz rację, ale mówienie, co komu wolno, a co nie. Wprowadzanie jakiś zakazów i innych głupot nie jest jak Ty to ładnie ujęłaś:"sprowadzaniem do pionu".

Gość werer
"nią 'potrzasna' kiedy trzeba i sprowadzil do pionu" No walsnei o tym mowie. Czasami trzeba je troxche ze tak sie wyraze opierdolic zeby wiedzialy jak dalej zyc.

No to tak, ale nie wprowadzając regulamin i wojskową dyscyplinę :p na zasłonięta twarz też bym się nie zgodziła... :D

Gość werer
No ale mezczyzna jest najwazniejszy tutaj sie chyba zgodzimy wszyscy :)

"mezczyzna jest najwazniejszy" Tak, należy się do nich modlić i chodzić za nimi na kolankach. 👋

Niezłe ziółko z Ciebie... Takie rzeczy wypisywać na forum dla kobiet:" No ale mezczyzna jest najwazniejszy tutaj sie chyba zgodzimy wszyscy ":D

Gość werer
Nie modlic, az tak to nie, ale umyc nogi, zalozyc skarpetki .....

faceci są niedowartościowani. czasem. źle to nazwałam :) bez generalizowania moze.. byłam z takim własnie facetem. był wyjątkowy.. czyt. dziwny :P Kenniks .., nieprawdaż ?

Gość werer
Kenniks teraz ta juz chyba tutaj jest czasami wiecej facetow niz kobiet. Powinni zmienic nazwe tego forum.

Gość TO PISAŁAM JA
DZIEWCZYNO UCIEKAJ OD NIEGO! ŻEBYS ZA PARE LAT NIE ŻAŁOWAŁA, ŻE COŚ CIE W ŻYCIU OMINEŁO I WSZYSTKO PRZEPŁYWA CI MIEDZY PALCAMI TYLKO DLATEGO ZE JAKIS GŁUPI FACET ROZKAZUJE CI MOWIAC JAK MASZ ZYC.... DAJ SOBIE SPOKÓJ BO Z JEGO STRONY TO PSEUDO MILOSC! UCIEKAJ... A NA PEWNO ZA JAKIS CZAS SPOTKASZ FACETA KTÓRY BEDZIE W PORZĄDKU WOBEC CIEBIE. BO TEN JUZ NA PEWNO SIE NIE ZMIENI....

Gość werer
Ona_pzn jakie znwu zboczenie ? Tutaj nie ma zadnych podtekstow seksualnych. Tutaj chodzi o to zeby dbac o meza po ciezkim dniu pracy i walki o utrzymanie rodziny.

Gość klauducha69
niewiem co dalej o tym myslec pomimo ze jest super nam ze soba a on mi o tym skasowaniu epa napisal przez sms

Gość werer
TO PISAŁAM JA ciekujemy za twoja opinie. watpie czy autorka poslucha twoich rad :)

"i walki o utrzymanie rodziny." możesz wytłumaczyć na czym polegałaby twoim zdaniem taka walka?