Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klauducha69

czy facet moze mi zakazac...

Polecane posty

Gość werer
A wygladalo tak jakby to bylo o Tobie :)

" A wygladalo tak jakby to bylo o Tobie " Przeczytaj to w takim razie jeszcze kilka razy :) W końcu zrozumiesz :)

Gość werer
Przeczytalem ona musiala cos pokrecic. To mialo byc o tobie :P

Gość klauducha69
dzieki Neffa :) dzieki wogule ze sie wypowiadacie:)

Gość werer
Ona_pzn pewnie jestes feministka i nie golisz nog :)

"Ona_pzn pewnie jestes feministka i nie golisz nog " :D nooo, widzę, że zaczynasz łapać się ostatnich desek ratunku :D mało we mnie feministki, jeśli już koniecznie musisz wiedzieć :) A nogi golę, chociaż nie wiem co to ma do rzeczy, z resztą nie bardzo powinno Cię to interesować :classic_cool:

Gość werer
Wiem wiem takie jak ty zawsze udaja twarde a pozniej miekna dlatego nie mam co sie chwytac zadnych desek ratunku.

" Wiem wiem takie jak ty zawsze udaja twarde a pozniej miekna dlatego nie mam co sie chwytac zadnych desek ratunku. " Kontynuuj, robi się zabawnie :D Szczerze mówiąc, nie bardzo wiem skąd wniosek, że jestem TWARDA. :)

Tfu, chciałam zapytać, skąd wniosek , że 'udaję twardą' :P nie miałam takiego zamiaru..

Gość werer
Mezczyzna musi byc mezczyzna a kobieta kobieta. Nie mozna mieszac tych dwoch rol spolecznych. Ide spac. Dobranoc.

Gość werer
Nie wiem tak rzyszlo mi do glowy ze probujesz byc twarda a jak przyjdzie co do czego to i tak odejdziesz od tego wszystkiego co teraz mowisz.

"Mezczyzna" i "kobieta" to 'role spoleczne'...? Litości.. Idz. Ja idę zakuwać do egzaminu.

" Nie wiem tak rzyszlo mi do glowy ze probujesz byc twarda a jak przyjdzie co do czego to i tak odejdziesz od tego wszystkiego co teraz mowisz." A to dziwne. Moj taki jeden eks powiedział mi kiedyś, że 'udaję niewiniątko'. Nie wiem co wy macie z tym wmawianiem kobietom, że kogoś udają...

Gość werer
Tak to sa role.

Gość werer
Nie slyszalas o czyms takim jak rola spoleczna kobiety lub mezczyzny ?

Owszem, można powiedzieć,że PEŁNIĄ określone role ze względu na swoją płeć. Ale nie można powiedzieć, że stanowią role. Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi. Tak czy inaczej, z tym podziałem ról między nimi się nie do końca zgadzam, jakiś tam na pewno jest, ale nie popadajmy w szufladkowanie i stereotypy.

Gość werer
Rozumiem o co ci chodzi. Zle sie wyrazilem troche ale nie popadajmy w szufladkowanie i stereotypy. Kobiety same lubia wszystko szufladkowac i ulatwiaja takim jak ja zycie. Musze juz konczyc.

"Kobiety same lubia wszystko szufladkowac " No halo, od początku dyskusji to Ty to robisz.. Idz spać, nie chcę Cię mieć na sumieniu jak zaśpisz 🖐️

Gość werer
Wiekszosc kobiet dzieli zadania na meskie i kobiece, dlaczego ja nie mialbym tego robic.

Gość werer
Teraz juz koncze na 100 %

"Wiekszosc kobiet dzieli zadania na meskie i kobiece" Nie zgadzam się. Dobranoc. :)

Gość werer
Tak wynika z moich obserwacji. Dobranoc.