Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klauducha69

czy facet moze mi zakazac...

Polecane posty

Gość werer
Dzieki za rade. Ale poczekam do tej trzydziestki.

Gość viki//////
werer a może ty tylko tutaj tak chcesz pokazać jaki to nie jesteś... a przy kobietach to pewnie potulny jak baranek :D

Gość TO PISAŁAM JA
Kenniks "zastanów sie dlaczego"???!!! MÓJ DROGI DLATEGO, ŻE MAM WŁASNE ZDANIE I UWAŻAM, ŻE KOBIETA TO NIE POPYCHADŁO, ŻE MA PRAWO DECYDOWAĆ ZA SIEBIE!!! I WŁASNIE NA TEJ PODSTAWIE STWIERDZASZ, ZE MAM "PROBLEMY EMOCJONLANE" CZŁOWIEKU ZASTANOW SIE KILKA RAZY ZANIM COS NAPISZESZ :/ EHHH

"werer a może ty tylko tutaj tak chcesz pokazać jaki to nie jesteś... a przy kobietach to pewnie potulny jak baranek " To przecież oczywiste. To typowe zachowanie niepewnej siebie jednostki, która próbuje dowartościować się na forum. :)

Gość werer
viki////// a niby jaki bym mial w tym interes ?

Nie musisz się powtarzać. Własne zdanie się przedstawia a nie perswaduje...

Gość werer
Ona_pzn nie znasz mnie kobieto lepiej zamilcz zanim powiesz cos glupiego :)

Nie trzeba Cię znać, to jest typowe zachowanie :) Na każdym forum się tacy znajdą :)

Gość werer
Leczenie kompleksow ??? heheheh Niby jakich.

Gość viki//////
wiesz tutaj pokazujesz że jaki to z ciebie maczo tylko dlatego żeby sobie tak na chwilkę poprawić samopoczucie bo pewnie jesteś słodkim chłopcem który biegnie na każdą prośbę kobiety D

Gość kasiakasiakasiakasia
Ona_pzn ma chyba rację :D to ty masz jakies problemy emocjonalne i próbujesz się dowartościować na forum tylko że mojego zdania nie zmienisz a prawda jest taka że coraz więcej kobiet idzie w zawody męskie a męższyźni w damskie. ja mam koleżanki w : mechanice, policji, budowlance a kolegów jako kucharz, opiekun dla dzieci i ty z tymi swoimi pogladami to jestes naprawde w tyle :D a jak ci czegos brakuje to idz do psychologa

Gość werer
Bardzo glebokich :D Myslalem ze plytkich. Nie pokazuje ze jestem inny. Normalnie tez nie jestem potulny jak baranek. Kobieta musi znac swoje miejsce.

Nie pójdzie psychologa, woli wejść na forum i poddać się takiej swego rodzaju terapii. :)

Gość viki//////
mężczyzna też musi znać swoje miejsce! Nie prawda? tylko co powiedzieć o takich którzy siedzą wieczorami na Forum dla kobiet! :D

" Normalnie tez nie jestem potulny jak baranek. Kobieta musi znac swoje miejsce." A Ty w kółko to samo.. No właśnie o tym mówię. :) To Cię w pewien sposób dowartościowuje. Ale spoko, to normalne ;] rozumiemy to i jesteśmy z Tobą :classic_cool:

Gość kasiakasiakasiakasia
czlowieku kobieta to nie jest przedmiot idź się lecz naprawde potrzebujesz pomocy ja spadam nie będę gadać z jakąś szowinistyczną świnią

Gość werer
A gila mnei to czy jestem swinia czy nie. Przeciez jest nawet taka piosenka. Facet to swinia. To przeciez normalne :)

"czy jestem swinia czy nie" Myślę, że nie jesteś, ale bardzo chciałbyś być. :classic_cool:

Gość werer
Tak czy inaczej wszystko mi jedno :)

Gość werer
"Ona_pzn ma chyba rację to ty masz jakies problemy emocjonalne i próbujesz się dowartościować" Ktos cie tez juz rozgryzl :D

Gość werer
Dobra nie wazne. Takie madre jestescie niby a klauducha69 i tak was nie poslucha :D

ja kiedys tez tak mialam ale zaczelam \"pozwalac\" sobie na wiecej. Na poczatku mial jakies problemy jak wychodzilam z kolezanka na dwor podczas gdy on byl w pracy. Ale zaczelam robic na przekor jemu i juz jest ok. Wiadomo jak jestem z kolezankami a on w pracy to pisze do mnie esy co robie itd. ale ufa mi. W kazdym badz razie nie wiem czy mozesz probowac tego co ja, bo niewiadomo jak Twoj na to zareaguje .