Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klauducha69

czy facet moze mi zakazac...

Polecane posty

Gość TO PISAŁAM JA
*OŚWIECISZ*

Gość werer
Ale nadal glownie maz. A zreszta u mnie kobieta nie bedzie pracowac. To ponizej mojej godnosci. obieta ma sie zajmowac domem i dziecmi.

Gość viki//////
no wiesz co dbanie o męża... to już nie te czasy! Teraz po pracy ma kwiaty przynieść i jeszcze kolację zrobić a nie!! :D

TO PISAŁAM JA: Żeby u Ciebie zdiagnozować problemy emocjonalne nie trzeba być specjalistą, zastanów się dlaczego...

nick jednak coś mówi o Tobie.. jak dla mnie duzo. poza tym wypowiadam sie na podstawie tego co piszesz. zajebiste rzeczy po prostu. moje zdanie tylko.

Gość werer
To pisalam ja Zakazy musza byc bo inaczej to wszystko sie rozleci nadazasz ? Kobieta nie moze miec zbyt duzego luzu.

Gość viki//////
zacznij szukać kobiety która będzie siedzieć w domu bo możesz mieć ogromne trudności żeby taką odszukać. Spróbuj może w innym kraju.

Gość werer
Ooo kochana nawet nie wiesz ile kobiet chcialby sie zajmowac domem zamiast pracowac.

Gość kasiakasiakasiakasia
no tylko to nie moze byc tak ze facet nam wszystko zabrania, jezeli ma jakies problemy to takie mowienie powinno pomoc ale jezeli tylko jest zazdrosny to wole zrezygnowac. mojemu pomoglo owienie i teraz nawet sama sobie jade na kilka dni nad morze do kolezanki a tak to by mnie nie puscil ale coz... zaufanie :-) on musi poczuc ze go kochasz :-) a co do dalszego tematu to ja jestem za rownouprawnieniem nie moze byc tak ze kobieta jest zalezna od mężczyzny. ja nibdy na takie cos sie nie zgodze bo po pierwsze byloby mi glupio gdyby facet tylko pracowal a ja bym sie czula jak pasożyt a po drugie nie lubie być uzależniona od kogos, dlatego chodze do pracy i zarabiam i mam zamiar zrobic prawo jazdy i kupic auto i byc samowystarczalna, bo nad moim zyciem nie bedzie panowal zaden mezczyzna bo jak mnie zdradzi albo bedzie sie inaczej zachowywac to z nim zerwe i nie bede miec problemu skad wziac siano i jak przezyc ?

werer ale czy potrzebujesz czuc, że masz władze nad kobieta? zniósłbyś kobiete dominatorkę?

Gość viki//////
no na pewno kilka. Ale żadna na męża w stylu pan i władca któremu ma myć np nogi :P

Gość TO PISAŁAM JA
Kenniks "zastanów sie dlaczego"???!!! MÓJ DROGI DLATEGO, ŻE MAM WŁASNE ZDANIE I UWAŻAM, ŻE KOBIETA TO NIE POPYCHADŁO, ŻE MA PRAWO DECYDOWAĆ ZA SIEBIE!!! I WŁASNIE NA TEJ PODSTAWIE STWIERDZASZ, ZE MAM "PROBLEMY EMOCJONLANE" CZŁOWIEKU ZASTANOW SIE KILKA RAZY ZANIM COS NAPISZESZ :/ EHHH

Gość klauducha69
kasiakasiakasiakasia dzieki wielkie pomoglas mi:)

Gość werer
"bo jak mnie zdradzi albo bedzie sie inaczej zachowywac to z nim zerwe i nie bede miec problemu skad wziac siano i jak przezyc ? " To nie ma wlasnie tak ze zerwe.

no zasady ale np. nie takie cos ze kobieta siedzi w domu z dzieciakami a facet pracuje do 15:00 a pozniej z kolegami na piwo albo na nocke na ryby bo moj byly to tak chcial i od razu go wywalilam

Gość werer
kasiakasiakasi i to pisalam ja mowia o tym samy tylko innymi slowami. To jakies feministki. A kysz a kysz !!!!!

TO PISALAM.. dziewczyno wyłacz caps locka nie piszesz nic madrego a jestes OCZOJEBNA to drażni;/ pisz jak człowiek, jak już musisz...

Gość werer
kasiakasiakasiakasia no pewnie ze nie. W niedziele mozna troche posiedziec z rodzina.

Nie będę się wgłębiać w jakieś typowe gadanie, ale dam Ci kilka przykładów - porywczość, z Twoich wypowiedzi nie płynie spokojny ton, ale agresja, łatwo się wściekasz i irytujesz, poza tym wielkie litery... Nie wiem w czym tkwi problem, czy kiedyś zranił Cie jakiś facet, czy wam nie wyszło, ale obstawiam, że się poważnie przejechałaś...

Gość viki//////
Dokładnie faceci uważają, że im to wolno iść na piwo z kolegami ale kobieta to ma siedzieć w domu! :P

a nawet jesli nie ma tak ze zerwe to ja po prostu nie usiedze w domu to jest nie mozliwe, mezczyzni to nawet nie wiedza ile pracy jest w domu pranie sprzeatanie gotowanie wszystko tyle czasu pochlania ze koniec swiata :/ ale zalozmy ze nie ma dzieci to mniej sprzatania i prania ale co wtedy ? kobieta siedzi sama w domu i sie nudzi czeka na meza ktory konczy prace o 17 i bedzie chcial obiad i TV bo jest zmeczony ... i co roi kobieta ? DALEJ SIE NUDZI... jak go nie ma to sie nudzi,.... jak jest to sie nudzi bo on tylko siedzi w domu i odpoczywa... wiec co moze zrobic????? pierwsze wyjscie - isc do pracy (beda miec dwa razy wiecej siana) a po pracy zrobic obiad i razem z mezem odpoczac lub drugie wyjscie - to oszukiwanie meza i nie siedziec w domu kiedy on jest w pracy tylko pojsc do kolezanki, itd

Gość werer
viki ciesze sie ze sie wreszcie zrozumielismy ;)

Gość werer
Ale ja mowie na serio :( jaka pokazowke ???

Gość viki//////
zrozumiałam i to dokładnie właśnie dlatego Ci napisałam, żebyś szybko zaczął szukać takiej kobiety bo możesz mieć problemy...

Ostentacyjnie próbujesz pokazać jakim to jesteś (albo chciałbyś być?) niezależnym samcem. To jest irytujące.. :O

ja mialam kolezanke ktora chciala sie zajmowac tylko domem i co z tego wyszlo ? ona sie nudzila starasznie zaczela chodzic do kolezanek a mąż gnój robił że nic nie robi tylko siedzi w domu albo po koleżankach biega i jeszcze chce od niego siano to dzieki wole pracowac :D