Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iledałabymbyzapomniećCię

dlaczego wciąż myśle o byłym?????

Polecane posty

też tak mam nie jestem z byłym już rok w tym czasie on znalazł sobie nową dziewczyne ja juz miałam chłopaka niestety nie mogłam z nim byc bo ciągle myślałam o byłym . On jest z tą dziewczyną już 5 miesięcy , ale nie wiem co myśleć bo nadal chce sie umawiać ze mna wie ze jestem ładniejsza od niej zerwaliśmy bo jestem raczej nie śmiała . Ale po zerwaniu z nim sie zmieniłam . Spotykamy sie czasami , piszemy od czasu do czasu nie wiem co mam myśleć jak myślicie czy on mnie nadal może kochac ?

Gość gość
ja tez ciagle mysle o nim.

Gość gość
prawdziwa milosc nigdy sie nie konczy.

Gość gość
co zrobic zeby zapomniec?

Gość gość
po co wychodzilyscie za maz jak kochacie kogos innego?

Gość gość
Ja mam to samo od jakiegos czasu mam te natretne mysli. Wczesniej tak nie bylo nie myslalam o nim dopiero jak trafilam na jego profil...masakre przez to mam... Nie chce tego bo to tak meczy a nie moge sie powstrzymac.

Gość Trzydzistolatek
Ja czasami podczas masturbacji na redtubie zamykam oczy i gdy słysze te dzwieki z monitora mysle o mojej bylej :P . Ona miała swietny biust ,i tyłek ale nasz związek trwał tylko póltora roku . Bylo to 10 lat temu :D , kontakzt nią był różny ...Narazie mam na nią focha bo mnie wkurzyła jedną rzeczą . Żeby nie było ja jej nie kocham od dawna ale lubie podczas masturbacji myslec o jej ciele jak jestem w transie :P heheeh k******a jakie to głupie hehe

Gość Ewa 23
Mam ten sam przypadek to wcale nie jest glupie mam rodzine faceta dziecko ale nadal mysle o bylym tylko ze mieszka i pracuje za granica zawsze mi powtarzal ze jestem dla niego bardzo wazna choc nie wie sam dlaczego pierwsza milosc ale jednego nigdy sobie nie wybacze ze pozwolilam mu wyjechac z mezem wiaze plany kupilismy dom splacamy kredyt na swoj sposob kocham meza ale wspomnienia czasami biora gore wszystko wraca podczas przysiegi w kosciele zacial mi sie glos na slowach milosc i wiernosc pierwsza mysl o o nim nie jest to zdrada tylko tesknota do innego zycia

Gość Igunia10
Ze swoim bylym bylam 7lat nawet mi sie oswiadczyl ale na sama mysl ze on chce slubu tak szybko zerwalam z nim. Zreszta zakochalam sie w czlowieku ktory naprawde mnie szanuje i odeszlam od tamtego. Moj byly wyrzucal mnie z domu nie oddal mojej siostrze pieniedzy a to bylo 600zl twierdzac ze jemu sie te pieniadze naleza gdyz tyle wlozyl w ten zwiazek. i mam tu jeden duzy problem mysle o bylym w negatywny sposob. rozpamietuje jak mnie potraktowal. i jak sie wkurze na mojego obecnego faceta to nie raz mowie do niego imieniem bylego. jestem juz tak sfrustowana bo przez to ze nie moge zapomniec o tamtym moge niszczyc swoj zwiazek bojac sie ze terazniejszy moze zrobic mi to samo.