Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewielka

ITC Grupa opinie

Polecane posty

Gość martawroclove
ja zupełnie nie rozumiem tych wszystkich złych opinii na temat tej agencji... Wcześniej pracowałam we Wrocławiu w Tesco, w grudniu załapałam się do decathlona, za każdym razem kase dostawałam maks 2 dni po terminie... Ja nie wyem co wy chcecie, kasa spoko, praca normalna. Jak nie doślecie umowy albo rachunku, to się nie dziwcie, że macie opóźnienia w kasie...

Gość Baassiiaa
Ja pracuję (dorabiam) od 2 lat w Katowicach. Dziewczyny w biurze (P.Ewa) wszystko zawsze dokładnie tłumaczy. Mówi o terminie wypłaty, do kiedy należy poinformować o nieobecności itd. Fakt czasem się ciężko dodzwonić, ale poradzono mi w biurze, żeby wysłać sms bo czasem nie mogą odebrać a telefonów masa. Ja nie wiedzę problemu i zawsze było wszystko ok.

Gość gość
UWAGA OSZUŚCI!!!! Nie dość, że płacą grosze to jeszcze nie wypłacają pieniędzy!!! Zdecydowanie nie polecam!!

Gość gośćhmura
Ta firma to szajs dają jakieś 2 umowy do podpisu z jakimiś karami punktami itp porażka porażka!!!!!!!!

Gość gość
Firma nie kompetentna mają problem z wydaniem świadectwa pracy, zwlekają z dopełnieniem obowiązków które stoją po ich stronie, nie odbierają telefonów. Szczerze nie polecam

Gość gość
mam podobny problem jak tutaj wszyscy, dotyczący pieniędzy z tej grupy... Ja zatrudniona przez nich w markecie, byłam na kasie , byłam na każde ich zawołanie i ich nie obchodziło czy mogę czy nie... Jestem matką samotnie wychowującą dziecko i przez 3 miesiące nie dostałam pieniędzy, mało tego, potrafiłam mieć do 23 a na 6 rano do pracy na następny dzień , miałam tak wiele razy... oni ludzi mają na zamiatanie i do ciężkiej pracy a sami jak dzwoniłam ponad 40 razy ani jednego telefonu nie odebrali... to jest hańba z ludzi a nie praca... to jest niestety ale niezgodne z przepisami kodeksu pracy... Jeżeli ktoś od nich czyta z tą opinie to może być pewien iż, sprawa została skierowana do sadu, prokuratury, inspekcji pracy a poza tym na policje...