Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cegiełka...

praca w domu czy ktoś tak pracował?

Polecane posty

Gość cegiełka...

macie jakieś doświadczenia? dużo jest ofert tego typu, czy ktoś tak pracował i może się wypowiedzieć? chodzi o pracę przez internet...

Gość cegiełka...
o normalna pracę..nie mam na myśli nic związanego z rozbieraniem się czy seksem. tylko właśnie chciałam sie dowiedzieć jak tego typu praca wygląda. co trzeba robić? czy wypełniać jakieś bazy czy może wyszukiwać czegoś w internecie???

Gość misca
Ale konkretnie, podaj przykładowe ogłoszenie może? Większośc takich ofert to sciema.

Gość cegiełka...
no właśnie...sporo jest ogłoszeń, że trzeba wpłacić nawet głupie 5 zł na jakieś tam konto, ale potem się to zwróci. w coś takiego nie zamierzam się bawić. ale np to: http://www.pracazdomu.com/progres/ lub to: http://www.skandek.maniak.pl/ o tego typu rzeczy mi chodzi tylko zastanawiam się czy potem nie ma problemu z chociażby otrzymaniem wypłaty :/

nie nie nie i jeszcze raz nie.. nie pakuj sie w to bo to nie ma sensu... znajdz sobie cos w realnym swiecie!! eh.. siedzenie przed kompem nic nie da

Gość misca
Dokładnie, szkoda czasu na to.

Gość cegiełka...
tak tez myślałam :/

Gość Innesia 26
ja tak pracuję aktualnie. Redaguję artykuły do serwisów internetowych

Gość Innesia 26
Znajdź sobie serwis o tematyce jaki lubisz i jak masz wykształcenie humanistyczne oraz lekkie pióro to bedzie duży+. Wyslij swoje CV w załączniku a w mailu napisz, że chciałabyś nawiązać współpracę. Wyslij do biura strony.Często mozna się spotkać z pozytywnym odzewem