Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

phe

jaki jest pan RAK W MIŁOSCI

Polecane posty

Gość 6w
-uparty ! -strasznie nerwowy ! -uczuciowy -za nic nie zrezygnuje z kolegów i picia z nimi -lojalny -wierny (jak narazie) -rodzinny -chce dzieci -dobry w łóżku taki jest mój pan rak

poza tym doktor, wszystko jest energia przeciez.... i tranzyty sa pewne wskazowka na teraz, na przyszlosc... ale oczywiscie kazdy ma wolna wole, i to my podejmuje decyzje jednak na podstawie chartu mozemy sie dowiedziec wiecej o sobie, cos sobie uswiadomic, cos przepracowac itd. cudownie, ze jestes takim 100% facetem psychologiem, bo zaden 100% facet chyba nie wierzy astrologom :D

Gość jesli chodzi o raka
to gderliwy, pazerny na forse, niezadowolony, pamietliwy, klotliwy, niewierny, bezradny w podrozach samochodem (z dokladnoscia bumeranga wraca w te same miejsca), alkoholik, brudas, len,nie znosi sie uczyc (w zwiazku z tym posiada najwyzej wyksztalcenie srednie, w niektorych wypadkach nie posiada nawet takiego), nie czyta ksiazek, ubiera sie jak zebrak, lubi dobra kuchnie i kobiete-kucharke, nie znosi gdy ktos ma inne zdanie, nie posiada empatii, mruk, balaganiarz, obibok, erotoman-gawedziarz. chociaz wszystkie horoskopy o tym znaku wyrazaja dobra opinie, osobiscie znalam 4-ech rakow i wszyscy oni mieli cechy jak wyzej. nie wierzcie zatem w horoskopy ale przypatrzcie sie dobrze temu komus, kogo macie przy sobie. AMEN

ale chwila chwila miało byc o raku a jest o zabobonach?horoskopach? no co wyy

Gość 6w
eeeeeeeeeee tam z moim nawet 1/4 sie nie zgadza;p a z mezem mojej kolezanki juz kopletnie nic... :O

puellaexfabula Ja sie zajmuje psychologia, a astrologia to dla mnie, nie podparte badaniami naukowymi szarlatanstwo, ktore nabija kase niby tym wrozka, ktore wciskaja ludziom kit, ze widza ich przyszlosc, a cechy charakteru otrzymujesz w genach :) a w gwiazdach nic nie jest zapisane :) JAK W TYM MOZE COS BYC ZAPISANE :) Gwiazda – ciało niebieskie będące skupiskiem związanej grawitacyjnie materii, w której zachodzą reakcje syntezy jądrowej. Wyzwolona w nich energia jest emitowana w postaci promieniowania elektromagnetycznego, a w szczególności pod postacią światła widzialnego. Gwiazdy mają kształt zbliżony do kuli, zbudowane są głównie z wodoru i helu.

puellaexfabula no wlasnie nie wiem po co on tu wszedl

ale chwila chwila miało byc o raku a jest o zabobonach?horoskopach? no co wyy Jeden rak moze byc czlowiekiem czulym wrazliwym, a inny psycholem. Nie ma nic takiego jak jakies bzdurne wspolne cechy.

phe to tak jak chlop wtraci sie miedzy baby... koszmar Wszedlem tu i napisalem aby uswiadomic wam, ze marnujecie czas rozmawiajac na takie tematy, a na jakie strony mnie chcialas odeslac :) ?? chetnie zobacze co tam pisza :)

doktor dlatego mowie, ze wspolne cechy to stereotypy bo jedynie majac godz i miejsce wykonujemy indywidual hor, ktpry nie jest wrozba, a jedynie pewne preferencje pokazuje w roznych obszarach. a Ty jesli nie jestes zainteresowany tematem, a widac, ze nie, idz poczytac jeszcze raz Freuda :)

Gość jesli chodzi o raka
to jest to najgorszy z mozliwych znakow zodiaku, tfu!

ale doktor czego sie czepiasz ,skad wiesz w jakim ja celu zadalam to pytanie?

doktor mysle, ze bez Twojej pomocy sobie swietnie poradzimy; nie chce mowic juz kto zajmuje sie psychologia....bo to tez a) troche stereotyp b) odbiega od topicu tak wiec mimo wszystko dziekujemy panu i dobranoc :) skoro juz nas doktor uswiadomil, ze czas marnujemy... a strone moge podac prywatnie jakos, nie na forum

Nie czepiam sie tylko tlumacze. Nie wiem w jakim celu zadalas pytanie o raka, ale skoro tak dopytujesz to ja CI tlumacze, ze nie ma cech wspolnych miedzy ludzi spod tego samego znaku :)

doktor no ja cie rozumiem,jeszcze chciales cos dodac na koniec?

phe doktor no ja cie rozumiem,jeszcze chciales cos dodac na koniec? Tak chcialem dobranoc :) i tak nie przekonam was :) trzymajcie sie :)

doktor z gwiazd sie nie wrozby, myslisz to z kartami najwyrazniej; nie lubie jak wypowiada sie ktos, kto nie ma pojecia o czym mowi... no ale niektorzy widac tak maja w zyciu dobrej nocy doktor:)

doktor no dobranoc ty nie musisz nas przekonywac do niczego my to wiemy tak samo jak ty

Gość mariah
pan rak na pozór ideał,wrażliwy ,czuły,bardzo rodzinny,jednak trzeba mieć do niego sporo cierpliwości,często zmienia zdanie,chwiejny emocjonalnie,dla osób o silnych nerwach

doktor pewno jako psycholog, rzeklby nam, ze wszystkie problemy z rakami biora zrodlo w naszym dziecinstwie; a moj zwiazek ze starszym facetem to kompensacja braku ojca ....

puellaexfabula karty to kawalki tektury tylko :P sorki, ze wtracilem to jeszcze, ale nie moglem sie powstrzymac teraz sie odlaczam juz papa :)

eykorzystam wczensiejsze wypowiedzi: -uparty ! -strasznie nerwowy ! -uczuciowy hmm no moze i tak -za nic nie zrezygnuje z kolegów i picia z nimi-->>i tu prawda!!!! lubi imprezowac,fakt czesto ze mna, ale kolegom tez nie odmawia, a ma ich duzo -lojalny chyba tak -wierny (jak narazie)-->tez robil takie wrazenie -dobry w łóżku-->> tylko mu sie tak zdaje!!!moj mogl dlugo-dwie godziny:O,ale ja jestem calkiem inny typ 15minut i gotowe, nie umial sie dostosowac!!! my sie nie mogismy dogadac, poza tym to len, mialam wrazenie ,ze jestem sluzaca, a sama nie moglam na niego liczyc opowiadal o sobie jaki to on dobry, ciekawe gdzie???:O ja jestem panna, a niby powinien byc dobry zwiazek, ale pod zadnym wzgledem nie pasowalismy acha wielki SKNERA, dusigrosz!! na poczatku kupowal kwiaty dwa razy dostalam , czy zaprosil mnie gdzies, a potem upominal sie ,zebym mu za cos oddala:O

no to szkoda doktor, bo myslalam, ze wyjasnisz w kontekscie mojego dziecinstwa moj zwiazek ze staryszm znacznie ode mnie facetem... wiec zadnego pozytku z Ciebie:) nie wniosles nic konstruktywnego do tej rozmowy jako przyszly psycholog, smutne w sumie....