Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak czasem bywa

partnerzy w tym samym wieku,co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość tak czasem bywa

Gość tak czasem bywa
a ile macie lat,jak mogę spytać?

Gość misisipi
ja kiedys bylam z nim w tym samym wieku, teraz jestem ze starszym od siebie; roznica jest nie powiem....

Gość 123456789xyz
Ja mam faceta 21 i sama mam oczko

zależy. Jeśli chodzi o osoby piwyżej 25 lat to jest ok. Jeżeli o osoby w wieku 16-20 lat to masakra ;/ chłopaki w tym wieku to dzieci ;/

Gość emiiilkaaa
moj jest rok starszy

Gość niemm
22 do 22 przy mnie sporządniał

Gość tak czasem bywa
my mamy po 24 lata,ale mam wrażenie,że jeszcze jest różnica w myśleniu o przyszłości i zastanawiam się czy kiedyś się w końcu "zgramy"...

Gość tak czasem bywa
a czy któraś z dziewczyn ma lub miała podobną sytuację do mojej-że myślała nieco poważniej o przyszłości od swojego partnera?

ja mam tak. Mój facet pomimo, że ma 23 to nie jest dorosły. Ma troche głupie myślenie ;/ gada że jakbyśmy wpadli to by mnie podpalił albo utopił to jest niby beka bo on tego powaznie nie mowi ale troche dziecinne jest takie myslenie.

Gość tak czasem bywa
Neffa a jak długo jesteście ze sobą?

Gość Rozbojnik Rumcajs...
Jeśli o wiek chodzi..to byloby idealnie jesli..to prawda,że.".ludzie rodzą się połówkami pomarańczy..idealny owoc powstaje tylko wowczas..gdy połówki tej samej pomarańczy spotkają się w zyciu"(..podanie wschodnie..)... No ale ...nie jest to zbyt częste zjawisko..niestety.. Pozdrawiam.:)

Gość tak czasem bywa
mam mały mętlik w głowie,bo mam wrażenie,że mój facet sam nie wie czego tak naprawdę chce.. raz mówi,że planuje założyć ze mną za jakiś czas rodzinę i że gdyby była wpadka to by się cieszył a za chwilę "broni się rękami i nogami";p

u mnie tak samo. W ogóle on potrafi mi w smsach i na gadu wyznawać niewiadomo jak romantyczne wyznania, a w oczy nie powie nic, tylko kocham cie.

Gość 21 latka
moj tez ma tyle i na ogol jest dobrze, takich razacych roznic nie widze ale zdarzaja sie nieporozumienia itd chociaz i tak mi sie wydaje ze troche dorosl od ostatnich lat, poznalismy sie w wieku 18 lat

Gość tak czasem bywa
heh,Neffa widzę,że nie tylko ja mam taką pokręconą sytuację:p faceci są w ogóle jacyś dziwni co nie?

Gość tak czasem bywa
czy ktoś jeszcze się wypowie?

okropni . jak już wezmą sprawę w swoje ręce, to armageddon się robi.

Gość tak czasem bywa
zastanawiam się tylko jak długo jeszcze potrwa taka sytuacja:/ czy on kiedykolwiek podejmie jakąś konkretną decyzję?!

Gość tak czasem bywa
up,up,up

a ile macie lat? W ogóle beka jest z tego, że trzech jego najlepszych przyjaciół (w jego wieku) są już ojcami. A on? No, ale w sumie ja jestem jeszcze młoda, więc nic dziwnego, że czeka. Ale przeraża mnie wizja ciąży w wieku 35 lat.

Gość a ile masz
Z mojego doswiadczenia wynika, ze najlepiej dogadywalam sie z rownolatkami, no max 2 lata starszymi. Bylam w zwiazku i z mlodszym - porazka- . a ze starszym - jeszcze gorsza porazka.. Jestem gruubo po 30 stce.

Gość tak czasem bywa
widzisz Neffa mnie też to przeraża,że z jego niezdecydowaniem zostaniemy rodzicami najwcześniej po 30:p ale jak mu to mówie,to on twierdzi,że na pewno tak długo nie będzie zwlekał:/ mimo to,jakoś się nie zapowiada,żeby podjął w najbliższym czasie jakąś konkretną decyzję...

Gość tak czasem bywa
mamy oboje po 24 lata i żeby nie było niejasności:p-ja narazie też nie chcę dziecka,ale za zrok lub dwa to czemu nie...

Gość a ile masz
Dla mezczyzny najlepszy i najbardziej odpowiedni zeby nie powiedziec wrecz odpowiedzialny wiek na potomstwo jest wlasnie po 30 stce. .. Taka psychologiczna prawda