Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarmaWilson

Facet spod znaku ryb - Porazka!!!

Polecane posty

Gość KarmaWilson

Czy wy macie podobne odczucia? Szybko sie nudzi i wbrew temu to sie o nich pisze - zero romantyzmu a tylko chlod i dystans...

Gość okjhsw
o maj god moj facet tez jest s pod ryb moze nie tyle co mi sie znudzil ale ma do dupy charakter trche i zgodze sie z tym zero romantyzmu i jakich kolwiek uczuc chłod bije od niego na kilometr

Gość okjhsw
ahaa i w łózku też myśli tylko o sobie jest poprosty egoista:(

Gość KarmaWilson
a wiec jednak!

Gość Dziwne toto
bo faceci spod znaku ryb od zawsze byli uważani właśnie za niepoprawnych romantyków :) Może to z wami coś jest nie tak ?? Posiadanie 20 letniej BMW na spojlerach to nie jest romantyzm drogie ( a może wcale nie tam bardzo) Panie

Gość Maajka82
Oj zgodze sie, zgodze. A czasami wychodzi z niego niezla swinia jesli cos nie uklada sie po jego mysli... I na dodatek filozof niespelniony, zamiast dzialania tylko by myslal i gadal... Teraz spotykam sie z rakiem, co myslicie o rakach? Ja jestem waga, niby nie pasujemy horoskopowo, ale jakos sie uklada. Jedyna wada to humorki jakie czasem go dopadaja...

Gość okjhsw
yy wybacz jesli chodzi o mnie to ze mna jest wszystko ok stara sie byc dobra oani domu tylko juz czasami szlag mnie jasny trafia jak mnie odzuca bo nawet głupio przytulic nie chce mogl by sie chociaz postarac

Gość KarmaWilson
Prawda, w lozku -tylko on, ja kompletnie niewazna, wazne zeby on sie zaspokoil i to tylko tak jak on chce, lubi i wtedy kiedy on chce. Len do pracy, nie chce sie mu nic, ani pracowac ani gdzies wyjsc, ani cos zainicjowac , nic...najlepiej klikac na komputerze w gre albo dooopy gole na internecie ogladac - bo nowe i nieopatrzone ( mna cieszyl sie jakis miesiac - potem sie znudzilo) Szybko co?

Gość okjhsw
noo rak ma nawpewno wiecej zalet nic ryba;)

Gość okjhsw
karrma kuurde ja mam idetycznie hehe wow dobrze ze sama nie jestem hehe czasami juz nie wiem co mam myslec przeciez na sile go zmieniac nie bede

Gość KarmaWilson
- do tego powyzej o tym BMW - drogi chlopcze moj pan ryba aktualnie jezdzi moim autem , a na BMW to moze na twojej wiosce dziewczyny leca.

Gość okjhsw
heheheheehheehhhehehe:D

Gość Maajka82
rak wiecej zalet? uff to odetchnelam :) a jakie na przyklad? no w seksie z ryba to porazka faktycznie i z socjalizowaniem sie tez raczej ciezko, najchetniej to siedzialby w domu i ogladal pudlo non stop

Gość KarmaWilson
Dokladnie to samo. Moze to taka cecha charakterystyczna ryb!

Gość Maajka82
Ale to raczej tylko facetow bo mam dwie kumpelki ryby i zupelnie inne sa niz moj eks. Lubia wyjsc, pogadac, zawsze pomocne. Tylko strasznie nie lubia byc ograniczane i nie lubia robic wielkich planow

Gość KarmaWilson
No i do tego stwarzanie atmosfery, ze bycie z nim to dla mnie zaszczyt! Mania wielkosci przykrywajaca megakompleksy.

Gość okjhsw
wiecie co ja mam tylko jeden wniosek jak spotkacie jakas rybe to uciekajcie gdzie pieprz rosnie bo nie warto a ja niestety głupia cipa jestem i taka egoistyczna nie romantyczna rybe kocham w dodatku sama jestem z pod tego znaku to juz wogóle ale za to charakterem sie róznie baaardzoo ja ciepła wrazliwo uczuciowa kocham namietny sex a on zupełnie odwrotnie jak juz wspomnialam ja sie lubie nametnie kochac a on tylko sie pieprzyc:(

Gość KarmaWilson
i wieczny, nieodlaczny FOCH. Czterdziestolatek z fochem _ no porazka!!!!! (przynajmniej sie wyzalilam Wam):)

Gość Maajka82
Pan ryba to chyba najlepiej sie z wodniczka i rakiem dogaduje, z tego co pamietam

Gość Maajka82
A jakie bzdury potrafi wygadywac jak sie napije... wasi tez tak maja? Czy ktos mi wreszcie powie cos o facecie raku?

Gość okjhsw
moj facet mial szmule kiedys spod znaku raka no i z nia tez sie nie dogadywal..aha i doda, jeszcze ze ryba chyba zalet nie maja chamstwo totalne meski ewenement:/

Gość okjhsw
o raku??hmmm no ja z rakiem nie bylam jeszcze ale wierz mi wiecej wad niz ryba chyba zaden inny znak nie ma hehehe...moj jak sie napije to owszem potrafi do pieca dowalic ale zazwyczaj idzie grzecznie spac

Gość Maajka82
Ha ha dowalic do pieca to moj eks tez potrafil, bardziej jednak chodzi mi o straszliwe bzdury, ktore wygadywal, takich farmazonow to jeszcze nigdy nie slyszalam i zapewne juz nie uslysze. Pijany rak za to troche glupkowaty ;) tanczy, spiewa i chodzi po drzewach :)

Gość ja bylam z panem ryba
i niestety potwierdzam...ten znak to wszystko co najgorsze!!

Gość okjhsw
no wlasnie i to jest to kurcze ja lubie facetow z ktorym mozna sie posmiac tak jak majka powiedzialam rak jak sie nawali to tanczy spiewa itp a nie mowi ci przykre slowa po ktorych lzy same lec

Gość KarmaWilson
tak jak to ujela ---- okjhsw : Uciekac gdzie pieprz rosnie!