Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AguśśŚ...

Szukam Przyjaciółki...

Polecane posty

Gość Rimini
Nio to przykre dziewczyny....współczuję:( Ja powli znikam bo za 10 minut kończę...później plotki z mamą...zabieram ja do mojego ulubionego lokalu na obiad:)))póxniej M przyjedzie...i chyba juz dzisiaj znowu z Wami wieczorkiem nie pogadam:( Ale jutro rano stawie sie zwarta i gotowa:))) Miłego popołudnia....u mnie słonko i 26 stopni:)

do mnie munia dzwonila, ze pogoda nie sprzyja zakupowaniu - zbiera sie ostra burza, wiec kazda jedzie do siebie, wiec bede mogla sie polozyc w lozeczku i poleniuchowac chwilke zanim N wroci z mama i z lekcji:D a za 5 minut fajracik:D dziweczyny wspolczuje z calego serca, ja tez jestem szczesciara i mam ich oboje, chociaz czasami sama bym ich wyslala na spotkanie ze swietym Piotrem.

Gość Rimini
Będzie dobrze:))))No to widzę, że zaangazowanie całej rodzinki w zdrowie przyszłej teściowej:) No ja niestety jak juz pisałam..kilka razy....z M jestem 1.5 roku...i poweim Ci, że do slubu to jakos tak sie nie pali....fakt faktem, że dopiero własna firmę otowrzył...troche kasy w to władował...no i sie spłukał...a znając jego podejście to Oj gdybym nie postawiła go pod scianą to pewnie nigdy by sie nie zdecydował.... Ja tez wiem, że to to..on rzekomo też..no ale jakoś dziwnie to wszytko wychodzi...czasami juz sama nie wiem...czy w dupe nie kopnac tego wszystkiego...takie niezdecydowanie mnie dobija:)

rimini-- moj ex byl taki, 4,5 roku razem, 6 miesiecy zareczeni, ale ze slub to jeszcze za wczesnie. ze trzeba sie dorobic. ze trzeba sie doksztalcic, ze wszystko jeszcze przed, no i oczywiscie kochanke sobie znalazl... no to ma przed z nia a ja mam go w dupie a pogoda w swietokrzyskiem. zycze milego popoludnia, ja odezwe sie dzisiaj jeszcze lub jutro od 7;)

Gość Rimini
Dobra lece Kochane:)Wyczyszce jeszce historię...zanim szefo siadfzie do mojego kompa:PPPP Trzymajcie sie ciepło Pozdrawiam

a odnosne zaangazowania rodziny, to jest na tej zasadzie, ze jak ja kogos kocham i jest on dla mnie dobry to oni kochaja go rowniez

Taa,a ja mam dwóch miłych panów na obiedzie,temat rozwinę później jak pójdą do siebie ;-)))

No miłego dnia dziwczyny, ja też się chyba pójdę troche ogarnąć i coś zjeść bo to chyba już najwyższa pora na śniadanie :P Dzięki za współczucie, fakt to wielkie szczęście posiadać oboje rodziców, a tak jest bardzo smutno... Ale mamusie kocham strasznie mocno, no bo tylko ją mam i brata!

Ja jeszcze jestem na chwilkę :) Bo zaraz muszę się wziąć za jakiś obiadek, ale to za pół godzinki :)

I ja też już jestem,ale nie wiem ile mi dadzą diabełki posiedzieć,wracam do tych dwóch panów co byli na obiedzie,obok mnie remontują mieszkanie,a że są z daleka,to nocują tam,poprosili o możliwość korzystania z wanny i kuchenki,dorzucili się do obiadów i tym sposobem mam co dzień miłe towarzystwo przy obiedzie, hi hi hi taka ze mnie życzliwa duszyczka

ja to robię z egoizmu,jak się tak siedzi w domu z dziećmi,to czasami się chce pogadać z kimś dorosłym,ja sobie po prostu zapewniłam takie pogawędki na najbliższe dwa tygodnie ;-))

No no to fajnie że taka życzliwa duszyczka z Ciebie :) Dobrze mają Ci panowie :) A to będą nowi sąsiedzi?

Nowym właścicielem kamienicy jest firma,zlecili komuś remont mieszkania,które ma iść do wynajęcia,ale komu? nie wiem,aż się sama zastanawiam kto to wynajmie,z sąsiadami różnie bywa,trafią się jacyś imprezowicze i kapota,no i fakt,mam ubaw,gości jest dwóch,jeden młody dwadzieścia parę lat,wystarczy,że się do niego odezwę,a już się robi jak pomidorek,nieśmiały taki troszkę,za to drugi tak po czterdziestce,sypie dowcipami jak z rękawa na co młody jeszcze bardziej się czerwieni bo dowcipy są przeważnie pieprzne.Ubaw mam nieziemski,szczególnie z młodego ;-)))

No to wesoło tam masz :) A ja idę za obiad się brać bo niedługo zapewne mama dotrze... Miłego popołudnia, pewnie będę wieczorkiem :)

rozyczkaa nawzajem,i ja się urywam do wieczora,od rana z doskoku siedzę przy kompie i chociaż mam wszystko w domku już zrobione to należałoby odsapnąć chwilę po obiadku,życzę miłego popołudnia wszystkim i zajrzę późnym wieczorkiem :-)

Co za dzień... Miałam jechać na zakupy z mamcią a tym czasem z pięknej słonecznej pogody jakaś mega burza się rozpętała i bałyśmy się wyjść, żeby nas jakiś piorun nie trafił... Komputerka przez to też nie włączałam... Ciekawa jestem czy jest tu ktoś oprócz mnie...

Nie ma nikogo to ja też zmykam, a co tu będę sama siedzieć :P A jutro nie wiem czy będę bo jadę do koleżanki :) W razie gdybym się od rana nie pojawiła to miłego dnia Wam życze :)