Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

PRZERWA???????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

drażu gofrownice to i ja mam ale ni cholery w pracy jej nie załączę :O musiałabym tarabanić gar ciasta a te sępy w robocie i tak by mi zeżarły wszystko Wolę se w domu pierdyknąć 10 gofrów z bitą śmietaną :classic_cool:

widelec-->na drugi raz wez gofra do pracy :P:P:P:P:P:P:P ja mam ochote na zupe ogorkowa :P:P:P:P:P

Gość co za dziwadłaaaaaaaa
@my czarne nicki jesteśmy sprite a pomarańczki to pragnienie" powiedziała kolejna zakompleksiona nudziara nie mająca kumpli w realu, szukająca przyjaźni w necie.......koorwa ale denko się z tej kafe robi, same niemoty, nawet podszywać sie pod takie coś nie przystoi :D :o 🖐️

jeszcze mecze lody :P:P:P:P potem zabieram sie za bułke serowa ,taka z intermarche :P:P:P:P zamierzam tez zrobic sobie herbatke.meliske:classic_cool:

jaki atak na pomarancze :D:D:D:D:D widze teraz (w szklanej kuli)jak ucieka w poplochu i chowa sie na dole ciemnej duzej szafy... :classic_cool: a za nia ida wszystkie bezmyslne pomarancze :classic_cool: