Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amili

jak poznać nowych znajomych po skończeniu studiów?

Polecane posty

Gość Amili

skoro wszyscy zajęli się pracą, rodzinami i dziećmi, albo wyjechali? Nie mam z kim iść pogadać, wyjść do kina, na spacer :( W pracy pracuje tylko 5 osób więc marne szanse na poznanie kogokolwiek... Czy człowiek w tym wieku jest skazany na samotność? Do kitu to wszystko :(

Gość Z kobietą to nie zdrada
Nie da się :P Ale możesz próbować, zapisz się gdzieś na coś co by rozwijało twoje zainteresowania, może tam kogoś poznasz :P

Gość Kate Kingston
A nie masz krewnych? jakichs kuzynow, kuzynek? nawet, jesli oni sa dziwni i ci nie pasuja, to po kilku grilach czy piwach razem - po pierwsze mozesz ich troche polubic, po drugie - moze oni maja jakichs znajomych, ktorych nie znasz i moze to fajni ludzie? na twoim miejscu zaczelabym lazic nawet do tych krewnych, ktorych do tej pory mocno olewalam, a moze okazaloby sie, ze choc jedna osoba bedzie spoko? :)

Gość Geno Pifko
na Kafeterii

Gość Amili
No właśnie nie mam nikgo - cała moja rodzina to mama, ojciec i babcia.

Gość czambaran
może jakiś fitnes czy jakieś takie zajęcia albo coś w ten deseń

Gość ewelekaaaa
jak juz sie przekonales znajomi sie szybko wykruszaja wiec zstanow sie czy az tak nalezy nad tym ubolewac. jak sam napisales/as kazdy zajal sie rodzina, no wiec i ty rob cos w ta strone.

Gość ewelekaaaa
w fitnesy, kursy itp. raczej nie wierze bo po ich odbyciu kazdy idzie w swoja strone. a z doswiadczenia to najlepiej sie zdobywa znajomych jak razem z nimi zachlejesz:)niestety taka prawda i mowie to ja kobieta:)

Gość Amili
No niestety - moja nowo zaczęta rodzina sie właśnie rozpada a żeby zacząć budować nową to najpierw muszę uporządkować swoje życie. Ale jest to bardzo trudne. Zwłaszcza jak nawet na chwilę nie można się oderwać od problemów na neutralnym spotkaniu ze znajomymi :(