Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NO I PO CO.....

zadzwonił po pół roku braku kontaktu i chce.....

Polecane posty

Gość NO I PO CO.....

spotkać sie u mnie, tzn. przyjechać... chcialam byc z nim, ale on nie byl zainteresowany, potem kogos mial, a teraz dzwoni....... PO CO?

Ja bym się z nim spotkała z ciekawości a jak już by się pojawił to bym go zapytała - PO CO? :)

Gość NO I PO CO.....
no właśnie nie wiem jak mam sie zachować, on wiedzial, ze jest mi bliski.... dodam tylko, ze oboje jestesmy po 30, po przejsciach... zalezy mi na nim nadal, ale nie mogę pozwolic zeby byc zabawką zastanawiam się, co nim kieruje, dlaczego przypomnial sobie i chce sie spotkac?

Gość kieruje nim chcica
:classic_cool:

Gość Żelazo
no to rob tak zeby ci nie bylo zle. 1. nie skacz mu na szyje 2. daj mu do zrozumienia 3. jezeli nie uszanuje to znaczy ze wcale cie nie kocha

Jesteście zajebiste ..z ciekawości.. ,a potem mu się oddaj z ciekawości po czym założysz temat "czemu facet po seksie zerwał kontakt ,a ja go tak kocham" :DDD

Gość NO I PO CO.....
ale my nigdy nie bylismy tak blisko, nie pozwolilam na to i teraz tez nie pozwole...

Gość NO I PO CO.....
tak sie zastanawiam....przyjedzie wypije kawę i pojedzie...i....

Gość kieruje nim chcica
A w jaki sposob sie zaspokajasz? Bo chyba nie reka :classic_cool:

Gość fe98f
pewnie byl z jakas ona go rzucila i wie ze juz z zadna nie bedzie to dzwoni do ciebie jestes dla niego jak ostatnia deska ratunku, wyjscie awaryjne tak to widze

Gość NO I PO CO.....
1. on wie, ze nie zaciągnie mnie do wyra 2. nie brzmi to optymistycznie...

Gość kieruje nim chcica
to po co chcesz sie z nim spotykac skoro nie chcesz isc z nim do wyra? :/ Przeciez facet kobiecie jest tylko do jednego potrzebny :classic_cool: To działa w obie strony :D

Gość Żelazo
no to czego chcesz? jestes jak marudzaca krolewna. Zadzwon zeby nie przyjezdzal i tyle, albo daj sobie i jemu szanse. Bo moze on nie jest taki znowu superman a ty nie jestes znowu taka ksiezniczka. czego chcesz?

Gość NO I PO CO.....
żeby zainteresowal sie mną na poważnie......

Gość kieruje nim chcica
Kobito, prawdziwa milosc zaczyna i konczy sie na dupie zapamietaj :classic_cool:

Gość NO I PO CO.....
jasne......:P

Gość kieruje nim chcica
Na twoim miejscu bym nie wybrzydzal. Nie jestes juz mloda, a zegarek przyspiesza :classic_cool: A gdzie dzieci, rodzina? Myslisz w ogole o tym?

Gość NO I PO CO.....
myślę, myślę...ale co z tego, że zegarek przyspiesza, jeśli nie spotkam tego odpowiedniego bede sama, nie widze problemu temat jest pytaniem, czego facet spodziewa sie od kobiety, z ktorą nie byl, tylko na poczatku znajomosci spodobali sie sobie, czego oczekuje wiedzac ze jest jej wazny......dzwoni po co?

Olej go. Co Ci po palancie, ktory przypomina sobie o Twoim istnieniu po pol roku ? W dobie komunikacji istnieja przeciez telefony, internet...i gdyby chchial moglby w ten sposob dac znac ze zyje i zapytac, co u Ciebie ? On wolno mysli, a Ty wolno wyciagasz wnioski. Ladna z Was para ;)

Gość NO I PO CO.....
rozwazam tez mozliwosc wypicia kawy, bo jakis czas temu go zapraszalam, ale nie przyjechal bo sie z kims spotykal... teraz przyjedzie, na kawe?????

Gość kieruje nim chcica
Ja juz ci odpowiedzialem na twoje pytanie. Widze, ze jestes wartosciowa osoba. Szanujesz sie jako kobieta a dzisiaj to juz rzadkosc :classic_cool: Pamietaj jednak ze za zbyt wygorowane wartosci nikt medalu ci nie da a samotnosc jest straszna... Skad jestes? :D

Gość słuchaj jak inni radza
nie spotykaj sie z nim, szczegolnie jesli to on odszedl nawet nie pytaj sie o powod, bo odp.juz usłyszalas wczesniej chyba nie chcesz robic za opakowanie zastepcze az ktos lepszy sie pojawi?

Gość słuchaj jak inni radza
kieruje nim chcica dobrze radzi z własnego doświadczenia i jak widze czasu nie traci :D

Gość NO I PO CO.....
bardzo chcialabym go olac, poczynilam juz pewne kroki w tym kierunku:P a tu ten telefon......:O

Gość u mnie tez slonko
daj sobie spokój... zadzwonił... i co z tego równie dobrze po spotkaniu z Toba moze sie przez kolejne pol roku nie odzywac a Ty bedziesz sie blokowac na innych facetow Temat jak dla mnie oczywisty - delete men

Gość NO I PO CO.....
właśnie tez tak myslę, ze potem znowu cisza, tylko po jaką XXXXX dzwonia do kobiet i zawracaja gitarę....:O

Gość klasyczny przykład debila
olej go!!! to jedyne rozsądne wyjście według mnie a ty zrobisz jak zechcesz.