Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesiepomocy

2 godz.temu uderzyłam się w głowę i ciągle boli

Polecane posty

Gość bojesiepomocy

2 godz.temu uderzyłam się w głowę i ciągle boli. czy mogło się coś stać poważnego? bardzo się boję

ale jak sie uderzylas?? przerwocilas sie?? ja teraz sie z tego misje ale kilka msc temu tak wyrylam glowa o sciane ze nie wiedzialam czy zyje, wychodzilam z salonu, na korytarzu wpadlam w poslizg, i uderzylam glowa w futryne, tak mnie zamroczylo ze nie wiedzialam w ktora sciane wpadlam ani gdzie i po co szlam, myslalam ze mam wstrzas mozgu a glowa bolala mnie pol dnia, ale przeszlo w koncu :)

Gość bojesiepomocy
u góry, w czubek, jak wstawałam.

jezu jakis uszczerbel mi chyba jednak pozostal :D:D mial byc nie misje tylko smieje

Jeśli boli miejscowo( w miejscu uderzenia ) to nie masz sie o co martwic. Bedzie siniak czy guz i juz.(zimne okłądy ) Jesli boli Cię bardziej \"wewnątrz\", czy bardziej \"więcej\"niż w miejscu uderzenia to poczekaj na inne objawy. I NIE STOSUJ SRODKOW PBOLOWYCH!!!! Gdyby było Ci niedobrze,albo zaczęło mdlić albo zachciało się bardzo spać to może chodzic o podejrzenie wstrząśnienia mózgu.

Gość bojesiepomocy
i co będzie jak mam wstrząs

No,jeśli uderzyłąś się"od góry" to raczej o wstrzasnieniu nie ma mowy...ale jeśli to szpital na 2-3 dni i odpoczynek....nic więcej wielkiego się nie dzieje.

Uderzenie"od spodu" np.w otwarte okno czy szafkę bardzo boli..czasem może się zrobić niedobrze.....ale nie ma złych następstw:) Więc spoko.

Gość bojesiepomocy
Dzisiaj już nie boli, tylko jak o tym pomyślę to trochę czuje

Gość uspokój się to tylko ból po up
po upadku ,najnormalniejszy ,ale tego nie można bagatelizować i jak nie przejdzie do 2 tyg.do lekarza,pa

Gość liiiiii
do szpitala, to może być krwiak, jak to jest krwiak to cię nie uratują, 2h to za dużo czasu..........

ja kiedyś przy wysiadania z samochodu zahaczyłem głowa o samochód to przez tydzień mnie bolała