Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lionnnnnn

jak widze te foty na NK to mnie szlak trafia...

Polecane posty

Gość lionnnnnn

MICHAEL JACKSON nie zyje nie róbcie ludzie z tego tragedi kazdy z nas przeciez umrze i wiele ludzi dziennie umiera i nikt nie robi z tego wielkiego hallo a jak widze te zdiecia jego dawane na nk na pokaz to mnie krew zalewa pewnie połowa z tych którzy daja te zdiecia to go nie lubieli ale wklejaja jego foty bo nie moga byc gorsi.ok kazdego człowieka szkoda ale bez przesady.przepraszam ale ja i tak twierdze ze sam sobie przyspieszył ta smierc swoimi operacjami to przez to tak sie wykonczył i oszpecił a mógł byc przeciez przystojnym i zdrowym facetem.a co wy myslicie???wypowiedzcie sie...

Gość dfsdf
a ty się kurwa zajmij swoimi sprawami a nie będziesz się wtrącać w życie innych. własnego nie masz?

Gość lionnnnnn
:p

Gość milenna_08
dobrze mówisz autorko....

Gość ddddddddd
ja uwazam ze ludzie przesadzaja.Gdzies tu byl topik i laska pisala "swiat zobaczy co stracil, teraz musyka to bedzie sam kicz". ludzie opanujcie sie. Swiat stracil conajwyzej dziwaka i pedofila bo tworzyc to on skonczyl kilka lat temu

Z tym, że wstawiają foty się zgodzę. Ale jego operacji komentować nie będę. To były jego decyzje. Nie ma co rozpaczać, bo się czasu nie cofnie. Nie byłam jakimś jego wielkim fanem, ale lubię piosnki, które śpiewał. Mógł jeszcze pożyć, ale cóż...

Gość lionnnnnn
ja nic nawet do niego nie miałam był bo był sciekał mi całkowicie ale wkurzaja mnie te osobby które niby przejmuja sie jego smiercia wielkie achhh ochhh a tak naprawde całe zycie mieli go w dupie