my29butterfly 0 Napisano Kwiecień 4, 2016 ja kupuję na kosmetykizameryki, tam jest głównie kolorówka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2016 Zapraszamy do zapisu do szkoły Policealnej Delta Edukacja na kierunek Technik Usług Kosmetycznych! Wiedza, którą u nas zdobędziesz pomoże Ci zadbać o urodę na najwyższym poziomie! Nauka trwa dwa lata i jest całkowicie bezpłatna! Zapraszamy do zapisu już dziś! ul. Szewska 17/1 Kraków Pozdrawiam - Delta Edukacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość majka2002 Napisano Kwiecień 12, 2016 Polecam tutaj :) http://maximus.media/zdrowie-uroda.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 18, 2016 Od kiedy mamy w Tarnowie dwie siedziby Cosmedici (jedna jest np. w galerii Tarnovia) to tylko tam kupuję kosmetyki i jestem kosmiecznie zadowolona z efektów. Moja cera nigdy nie prezentowała się tak dobrze. Szczerze polecam, bo mają fajne ceny i super marki, można to sprawdzić na cosmedica.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 5, 2016 Podoba mi się jak działa internetowa drogeria ze strony www.e-naturalne.pl. Full oferta, mają praktycznie wszystko od olejków, przez kremy po fluidy, peelingi, algi i tak dalej. Do tego robią szybką wysyłkę, a jak zamówienie jest za co najmniej stówkę, to ślą za free Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KosmetykaKoszykowa Napisano Maj 11, 2016 Likwiduję swój sklep internetowy z kosmetykami i mogę oddać za darmo wszystkie próbki. Jeżeli jesteście zainteresowane poddajcie swój mail, a my w swoją kolej z wami sie skontaktujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2016 a czy ktos moze kupowal juz w sklepie www.sklep.profarm.com.pl poszukuj***ardzo dobrej jakosci olejkow aromaterapeutycznych i widze, ze posiadaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2016 Ja kupuję w drogerii internetowej www.superkoszyk.pl. Mają fajne promocje często, więc warto być na bieżąco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2016 Fajne zakupy robię na efektima.eu Ostatnio trafiłam tam na całą serię Mama Care i jestem zakochana bez reszty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Avitanna Napisano Czerwiec 13, 2016 A ja kupuję na floslek.pl Jedna z najlepszych kosmetycznych ofert dla każdego rodzaju skóry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2016 Dla bardzo trudnej, alergicznej skóry mogę polecić sklep.alqvimia.pl Jedyne co mnie nie uczula. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama7 Napisano Czerwiec 17, 2016 Sprawdź ofertę, którą znajdziesz na stronach sklepu pod adresem www.e-naturalne.pl Jak potrzebuję dobrej jakości kosmetyków naturalnych to najczęściej z niej korzystam. Sklep oferuje nie tylko bogaty asortyment ale konkurencyjne ceny i można często trafić na atrakcyjne promocje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2016 Od kiedy trafiłam na ofertę sklepu internetowego, którą znajdziesz pod adresem www.nocanka.pl wszystkie kosmetyki zmawiam drogą online! Jestem zachwycona żelami marki Semilac, które możesz kupić po bardzo atrakcyjnej cenie. Polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2016 Kosmetyki naturalne kupuję tutaj: https://www.alezielonysklep.pl/9309-naturalne-kosmetyki Ceny są niskie, a wybór duży. Staram się też zdrowo odżywiać więc przy okazji robię większe zakupy i mam jeden koszt dostawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2016 Najlepszy sposób to różne promocje w sklepach czy kody rabatowe za polubienie strony sklepu itd. Jak chcesz to podrzucam listę takich promocji (aktualnych) http://mamrabat.com.pl/category/kosmetyki/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja_M 0 Napisano Lipiec 25, 2016 ezebra, kosmetykizamaeryki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SendRoses Napisano Lipiec 25, 2016 A ja słucham znajomych i potem testuję ich rady. Tak trafiłam np.: na całą, cudowną serię Mama Care Efektima. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Twice777 Napisano Lipiec 25, 2016 Wszystkim posiadaczkom trudnej, suchej lub alergicznej skóry mogę z czystym sumieniem polecić wszystko co od Floslek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Andy Sharon Napisano Lipiec 25, 2016 A tu się zgadzam, bo reklam nie warto słuchać tylko się radzić tych, co przetestowali. Jeśli chodzi o włosy, tak znalazłam fantastyczną ofertę Chantal. Jest tutaj coś dla każdych włosów, także dla moich sianowatych, kręconych i strasznie gęstych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kitten303 Napisano Sierpień 12, 2016 Jeśli o mnie chodzi to ja kupuję od pewnego czasu na Kosmetyki Reflect i szczerze polecam tę stronkę. Są tam nawet popularne lakiery semilac w bardzo przystępnej cenie. Posiadają duży wybór kolorów. Ogólnie mają bardzo rozbudowaną ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 13, 2016 powiem krotko: http://sklep.soufre.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaakotkidwaaaa Napisano Sierpień 19, 2016 Natura! Uwielbiam :) Kiedyś kupowałam stacjonarnie, ale ostatnio coraz częściej zamawiam online www.drogerienatura.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakeOver Napisano Sierpień 20, 2016 Co do Mama Care to się zgadzam. Naprawdę takich kosmetyków brakowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Enterprise Napisano Sierpień 20, 2016 Efektima jest cudowna, zgadzam się. Ostatnio trafiłam na CAPILLARY-CONTROL , taki krem na moje wiecznie pękające naczynka. Pierwsza rzecz co mi pomogła po 100 latach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zagrania Napisano Sierpień 20, 2016 Fajny jest Floslek. Dobra oferta, dla każdego rodzaju skóry i każdego problemu. Cena super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 5, 2016 jeśli chodzi o kolorowe kosmetyki to w http://kosmetykomania.pl/ jest ogromny wybór różnych marek. Do tego ceny też ok i sporo promocji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monikś9 Napisano Wrzesień 8, 2016 Ja kupuję ostatnimi czasy na stronie http://www.kosmetyki360.pl/ i jestem zadowolona. Szybka dostawa, fajne produkty oraz opinie o sklepach np. o douglas itd. Także można wybrać produkty odpowiednie dla siebie. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fersss Napisano Wrzesień 9, 2016 Nie wiem jakich kosmetyków szukasz z serii Bania Agafii ale sporo ich widziałam pod adresem www.nocanka.pl. Internetowy sklep Nocnaka należy do moich ulubionych witryn i często tam zamawiam nie tylko lakiery Semilac ale nawet naturalne kosmetyki z serii Natura Sibertica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2016 Zależy jakie kosmetyki :) Te specjalistyczne do pielęgnacji twarzy i ciała zamawiam zazwyczaj w Melissie. Mają duży wybór i dobre ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2016 Myślę, że takie marki kosmetyków jak na przykład Natura Sibertica czy Bania Agafii znajdziesz na http://www.nocanka.pl/babcia-agafia-m-464.html . Jak tam zazwyczaj zamawiam lakiery hybrydowe Semilac ale oferta sklepu jest tak rozbudowana, że nie będziesz mieć problemu z wyborem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach