Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka z mokotowa 12

jedno pytanie do tych, ktorzy nasmiewaja sie z tych, ktorzy przezywaja smierc

Polecane posty

Gość jolka z mokotowa 12

M.J. Kto sposrod wielkich osobowosci musialby umrzec/zginac, abyscie uronili kilka lez, albo by choc jedna zakrecila wam sie w oku?? No chyba, ze uwazacie, ze to sbciach i banal plakac po kims, kogo nie zna sie prywatnie (to nie piszcie, bo nie mamay o czym rozmawiac). Wiec?

Gość nieeeeeeeeeee
wiec nic

Gość jolka z mokotowa 12
jakos mnie to nie dziwi:o

Gość dla mnie MJ byl zawsze smieszn
y przez jego rozne sprawy, zmiana koloru skory, oskarzenie o pedofili itp. ekscesy nie potrafie patrzec na niego jak na artyste. Dla mnie był skrzywionym lekko pierdolnietym czlowiekiem. 🖐️

Gość taka sobie zwykla ja
ja bylam wstrzasnieta po smierci Jacksona- jechalam do pracy kiedy uslyzalam o tym w radiu... Mimo ze nie bylam jego fanka wierna to i tak bardzo to przezywam i plakac mi sie chcialo jak ogladalam w tv reportaz o nim....cos okropnego. Taki wielki czlowiek.

jak sie nie zna czlowieka osobiscie to płakać jest rzeczą conajmniej śmieszną

Gość smutna szuja
dla mnie MJ - czyli patrzysz i oceniasz przez pryzmat swojej dysfunkcji mózgu.

Gość smutna szuja
wesyr - osobiście to nie znam 99% społeczności zamieszkującej naszą planetę, a mimo to jak słyszę o ludzkiej tragedii to uronię łezkę - czyste emocje.

Gość a znasz 1
procent??? Wiesz ile ludzi jest na świecie a Ty znasz 1 %? Faaaajnie. i to spolecznosci... i kto tu ma dysfunkcje mozgu🖐️

każdy kiedyś umrze . taka kolej rzeczy wiec nie ma co sie rozczulac nad kazdym z osobna

Gość a ja sama
z debilami nie pogadasz...mi sie tez smutno zrobilo, ja patrze na jego dorobek artystyczny a nie oskarzenia ktore byc moze sluzyly tylko wyciagnieciu od niego kasy. Dla mnie byl wielkim artystom i nim pozostanie. Tak jak Elwis wielki cpun, narkoman!!

Gość a znasz 1
artystOM na dodatek...ooo... dobra nie czepiam się juz :D ale Ty zaczęłaś a masz pretensje 🖐️

Gość ...JednaJedyna...
Jeśli komuś jest smutno i uroni łezkę, to owszem, niech wypowie się na jakimś forum, na jakimś portalu widziałam też, że można złożyć kondolencje. A jeśli ktoś go nie lubił, nie słuchał jego muzyki i nie interesował się jego twórczością, a jedynie krótkim skrawkiem życia (mówię tu o tej rzekomej pedofilii) to niech nie udziela się wcale, bo po co? Tylko żeby zrobić na złość tym, którzy go szanowali, słuchali i uwielbiali? To dziecinada :)

Gość kawkaaaa
Miecie co?napłakalm się jak mi zmarło dziecko,jak moja mama się powiesiła,jak zmarł mój jedyny brat. TO TYLE.

ze nie jestesmy fanami jakiejś przerobionej małpy to nie znaczy ze mamy jakies dysfunkcje mózgu

sa wieksze tragedie niz smierc człowieka którego zna sie tylko z ekranu

Gość ...JednaJedyna...
Jasne, że nie macie dysfunkcji mózgu. Ja również nie jestem jego fanką, ale nie obrażam go i nie wyśmiewam. Nie mam takiej potrzeby w przeciwieństwie do innych ;]

zeby plakac nad czyms takim i przejmowac sie obcymi ludzmi to naprawde trzeba nie miec problemów w życiu

Gość a znasz 1
a kto tu się wyśmiewał... podaj 1 przykładowe zdanie.

Gość a ja sama
literowka...i tyle ..proste????? czy takie trudne

Gość ...JednaJedyna...
Skoro tak bardzo przepraszasz, to może zapłacz, co? Skąd wiesz, że Ci nie ulży? ;]

Gość kawkaaaa
Płaczcie sobie w ciszy.Nie afiszujcie się na cafe.

Gość a ja sama
moze nie ryczalam jak bobr ale smutno mi bylo i ciary mnie rpzeszly jak o tym uslyszlam, rpzykro mi bylo i tyle...mial zagrac pzoegnalne koncerty, niestety nie doczekal.......a to co robil ze swoim cialem to tylko jego sprawa. My tu mowimy o nim jako o artyscie a nie pedofilu czy sztucznym czlowieku przerabianym skalpelami i bog wie jeden czym

ja niemówie o zadnym artyscie tylko o człowieku . artysta czy nie , co za róznica , nie znam nie płacze proste

Gość kawkaaaa
a ja sama dziewczyno co Ty taka nerwowa?????

Autorko, nie załamuj mnie, tylko wróć do przedszkola. Ludzie płaczą, gdy stracą kogoś bliskiego. Ja nie płakałam ani jak księżna Diana kopnęła w kalendarz, ani Jan Paweł II, a tym bardziej nie będę płakać z powodu jakiegoś Dżeksona.

dokładnie . jeszcze pamietam jakies apele w szkole gdzie dziewczyny płakały jak umarl jp2 , łzy lały sie jak grochy ale to bylo bardzo sztuczne - płacze bo wszyscy płaczą. bezsens

Gość a znasz 1
obcy człowiek, w ogóle mnie nie ruszyła jego smierć, nigdy nie interesowałam jego twórczosćią więc i płakać nie będę, bardziej ruszyłaby mnie śmierć jakiegos polskiego aktora np. albo tydzien płakałam po sąsiedzie który osierocił 3 małych dzieci. Nie będę płakała po MJ jakimś tam facecie za którym szaleje 1/4 świata, Nic na siłe.