Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka z mokotowa 12

jedno pytanie do tych, ktorzy nasmiewaja sie z tych, ktorzy przezywaja smierc

Polecane posty

Gość a ja sama
kawwwka a cierpie na nerwice :) wiec wybacz:D

Gość WASZE łZY TO EFEKT
tego,że media wami tak cudownie manipulują!!!chude sa na topie-odchudzacie się aż do anoreksji,każą w coś wierzyć-wierzycie!tworzą bogów współczesnej kultury-płaczecie,jak umierają!kim w końcu jesteście bez tych wszystkich dodatków?????? później dziwicie się , że nie ma prawdziwej miłości-kiedy wszystko takie po wierzchu,zretuszowane,nieprawdziwe!!!!!!

Gość KOORWA NIECH WAS CHOOJ
Nikt wam plakac zjeby nie karze ale to nie znaczy ze macie sie z niego wysmiewac albo z tych co go oplakuja - pierdolone lenie😠

Gość a ja sama
kurcze kazdy podchodzi do tego inaczej..nikt tu nie mowi o płakaniu jak po jakiejs bliskiej osobie. Smutek po odejsciu kogos kto jednak zostawil na ziemi wiele wspanialych utworow jest rzecza normalna. Jedno sie smuca drudzy nie weic co toz a pretensje do tych ktorzy jednak jakos to rprzezyli i rprzezywaja

ja go poznalam osobiscie, ale nei placze, ma sie dobrze teraz, i was czyta, prosi abyscie sie nad nim nei uzalali, bo on nadal zyje! ;]

Gość Cieszę się że
wyjaśniono sprawę z molestowaniem, że nie odszedł przed wyjasnieniem tej sprawy, że zdążyli go uniewinnić. Kim trzeba być żeby zrobić facetowi coś takiego jak wrobienie go w molestowanie. A was to śmieszy. Jakie ten koleś miał dzieciństwo, i jak sam doszedł do tego co osiągnął. Można mu wiele zarzucić, ale był wielkim artystą. Strasznie mi go szkoda.

Gość Michael RIP...
ja placze od godziny 12 w nocy.. az do teraz jak uslysze jego piosenke, lub jak o nim mowia w radiu czy tv.. to sie dzieje samo :(

nie no koorwa nikt sie wcale nie wysmiewa. chociaz dzis uszanujcie jego osobe

spierdalaj uszanuje go jutro albo za 5 lat albo wcale :P a kto mnie uszanuje jak umre ?:P

Gość jolka z mokotowa 12
mieszkam na "ubowie" dzielnicy Warszawy gdzie ubecy nasi kochani mieszkaja. wczoraj ryczałam jak bóbr gdy dotarła do mnie wieść o śmierci Gen. Zenona Płatka

Gość kawkaaaaaaa
Rzeczywiście strasznie co niektóre osoby przeżywają śmierć Jacksona rzucając k.......... i ch..........

przepraszam was ze smieje sie w ten najokropniejszy dzień w waszym życiu . wybaczcie :D

przestańcie no! po Papieżu Naszym można było płakać, ale po jakimś Dżeksonie? Co on dla nas zrobił? Czy on wiedziałby gdzie Polska? A wy płaczecie? to płaczcie dalej , widać nie macie nic lepsze i nikogo bardziej wartosciowego do oplakiwania. ja mogę płakać po byle nieznanym iksińskim, jeżeli np. zginął w bohaterski sposob, albo po kims kto mial ciezkie zycie albo po takim Heathu Ledgerze. Ale po Dżeksonie? mi się wydaje że on nigdy tak naprawdę nie istniał

Gość kawkaaaaaaa
wesyr uciekaj stąd, za chwilę może być nalot na Ciebie.

tak leca k.... i ch.... poniewaz tutaj takze nie szczedza slow. juz dzis sie wystarczajaco nasluchalam oi naczytalam zlego o nim a to nieładnie

Hola, hola! Co prawda nic mnie on nie obchodzi, ale chciałam przypomnieć, że Dżekson odwiedził Polskę w 1997, więc wiedział gdzie nasz kraj :P

widzę że większośc wypowiadających sie to idioci!!!! nikt nie karze nikomu płakać!!!!! z Wami barany jest coś chyba nie tak???!!!! tutaj chodzi tylko o to by wspomnieć człowieka, który był wyjatkowy... nie jestem jego fanką, ale niezmiernie doceniam jego wkład w muzyke popularną... jako pierwszy czarnoskóry pokazał się w MTV !!!! jego teledyski zawsze zdobywały mnóstwo nagród ..zawsze to były krótkie filmy i cos opowiadały, a nie zwykłe pierdu pierdu ...nanana i koniec.. to jego kultowy moonwalk do dzis jest powielany przez tancerzy na całym świecie!!!! był wspaniałym kompozytorem o czym pewnie większość baranów nawet nie ma pojęcia!!!! miał ciężkie dzieciństwo.... nigdy tak naprawdę nie dorósł... a pomimo że wielu artystów mówi o nim jak o przyjacielu to nigdy nikt mu nie powiedział że ma kłopoty emocjonalne i powinien sie leczyć... tak naprawde był zawsze sam i wszyscy pseudo przyjaciele mieli go gdzieś... dla nich zawsze było ważne by się z nim pokazać bo to był kop dla ich kariery czy popularności.... został sam i pewnie dlatego też nie zdążyli go uratować po przedawkowaniu.... osobiście bardzo żałuję że nawet ukochana mlodsza siostra Janet nie pomogła MJ'owi w potrzebie.... biedny chory chłopiec, którego nikt nie uratował i każdy tylko go wykorzystywał by zbić na nim kasę!!!!! z resztą to już teraz widać... w sklepach oblężenie.. wykupują w USA masowo płyty Jacko i Jacksons 5... firma MJJ Productions ma w planie wydać o nim grę na platformę Playstation 2 i 3 oraz Niintendo Wii... cóż kasa będzie jeszcze dluuugo płynęła ........ Nam pozostaje wspominać jego twórczość i być wdzięcznymi za taki ogrom pracy..i tyle materiału, który po sobie pozostawił... do tych normalnych... nie warto się przejmować całą tą bandą hipokrytów, którym wisi wszystko jeśli tylko nie dotyczy ich własnej spasionej dupy.... Michael Jackson był wspaniałym muzykiem i tancerzem i tak jak Elvis nie będzie nigdy zapomniany....będzie miał miliony naśladowców (z resztą już ma)

przepraszam ale spasionej dupy to ja nie mam :D a poza tym obchodzi mnie zyci bliskich a ty niby nie fanko to chyba masz nudne zycie ze tak wiesz wszystko o obcych ludziach

Gość wesyr-pozdrawiam

Gość juka666
jak dla mnie nie ma po kim płakać, na świeci co chwilę giną ludzie dużo bardziej wartościowi, a sława nie upoważnia mnie żebym po nim płakała, jak nie szanuje człowieka to nie o jego śmierć nic nie zmieni

Jeśli chodzi o mnie, wesyr, to akurat to wiem, bo był w moim liceum :P

taaa jasne, to że był w Polsce nie znaczy, że od razu wie gdzie to. To jego menedżer albo wystarczyło żeby tylko pilot wiedział jak dolecieć. Założę się, że on słowa po polsku by nie wymówił. Jak mam płakać po kimś kto nie mówi po polsku? Kto mym rodakiem nie jest?

no jak w liceum byl to spoko :P wesyr również was pozdrawia :P

Gość fanka Michaela
ja tez juz sie dzis poplakalam i na pewno to nie jest zadna manipulacja

Gość juka666
fanka Michaela ja tez juz sie dzis poplakalam i na pewno to nie jest zadna manipulacja dziecko nie zrozumiałaś o co chodziło z manipulacją

Gość wesyr-pozdrawiam
Juka jakaś dziwna jesteś .raz piszesz tak,raz nie.

Gość juka666
proszę o cytat??