Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EfQa

Ciężaróweczki i Młode MAMY!!!!

Polecane posty

Grameczko🌼 o ktorej wrocisz od lekarza i opowiesz nam tu wszystko?Ja ostatnio wymyslilam brokuly z kurczakiem i pieczarkami w sosie koperkowym - podalam to z makaronem. Calkiem dobre :) Ale Twoj dzisiejszy obiadek tez sie fajnie zapowida.

:-) ja robię kurczaczka w curry, tzn cycuszki, dodaję ryż, brokuły i zapiekam z serkiem :-) gina mam na 16 ale może się przeciągnąć... wieczorem więc dam znać!!!

ja dopiero teraz bo u nas taka burza byla z gradem ze szok - powylaczalam kompy zeby cos sie nie stalo . ja wlasnie po obiadku mniam robilismy dzis pierozki z jagodami , ze smietanka i cukrem ..... teraz maly wlasnie zasnal wiec mam chwilke zeby usiasc ( jeszcze dzis soczek z czerwonej porzeczki robilam hehe) dziekujemy za glosiki!!!

ja po wizycie... przebadana od stóp do głów!!! ze złych wieści -infekcja dróg moczowych czyt. jem furagin od dziś a poza tym szyjka skrócona o 30%, miękka, mała głową do wyjścia... pozostaje czekać :-)

też byłam dziś u gina, i mam jakieś problemy z moczem tzn coś tam w nim jest lekarz przepisał mi duomox Reszta oka;)

Gość uuuuuuuualala
nie wiem co dla ciebie jest coś ale dumox to antybiotyk ,ja na twoim miejscu bym sie dokladniej go dopytała pozdrawiam

wiem że duomox to antybiotyk, mam go brać żeby nie doszło do zakażenia przez 5 dni po jednej tabletce rano i wieczorem

My niedawno wróciliśmy do domku. Maluch wykąpany, nakarmiony i śpi od godzinki jak aniołek. I- dziękuje Bogu za takiego skarba- będzie spał już do rana. a nam nawet udało się ogarnąć mieszkanie więc mamy wolny wieczór:) graminis- też brałam furagin- bo te ziołowe bez recepty nie pomagały. Furagin dał radę w kilka dni. Jak poród tak blisko to ważne żeby wszystkich świństw się pozbyć karola- mam nadzieję że Ty też szybko sie uporasz. Ale to aż tak poważne , ze potrzebny antybiotyk? Szkoda się truć. Leczcie sie dziewczyny! Resztę pozdrawiam cieplutko

Karola- nie żebym podważała kompetencje lekarza- ja też zawsze mówię, że lekarzowi należy zaufać. Co my laicy możemy wiedzieć...Ale zastanawiam się po prostu co to jest że aż tak poważnie do tego lekarz podszedł. Witaj Graminis! \" widzę\" , że ty z Lucy jeszcze w jednym kawałku:)

Witam:) W nocy popadalo! Zaraz lepiej sie oddycha i energii czlowiek ma wiecej :) Gramka🌼 tak- mocz jest ciemniejszy. Jak sie czujesz? Badz cierpliwa... Lucy ma czas!! I nie poganiaj jej , ok? :) ;)

ma już coraz mniej czasu i baaardzo mało miejsca.... jak ją wczoraj zobaczyłam skuloną na usg to od razu zaczęłam jej mówić że u nas jest fajniej!!!

cicho dziś pusto... pogoda męcząca... mała daje mi się we znaki... demonstruje jak ma malusio miejsca... wychodź Lucy słonko!!!

Grameczko🌼 kiedy Lucy wbrew pozorom jest tam bardzo przytulnie. ;) dostalas wczorajsza wiadomosc z numerami?

a może się zdecyduje i wyjdzie na spotkanie z mamusią??? dostałam ;-) baaaardzoooo wyczerpująca wiadomość :-) rozumiem, że nr tel to komórka, tak?

Graminis🌼 tak, komorka. Jak chcesz mam wiecej tych numerow ;)

nie... na razie mi wystarczy ;-) mogłabym dostać oczopląsu gdyby było ich jeszcze parę ;-)

No tego bysmy nie chcialy Grameczko ;) Jeszcze godzinka i koncze.... Mam dzis ochote na kino... i milkshake'a. Slyszalam cos,ze Epoka Lodowcowa 3 jest w kinie wiec moze wyciagne Malza :) Chociaz w sumie to on chyba nie zasluguje... wczoraj byl okrtutny... czy Wasi mezowie tez maja taki ciety zart? Zastanawialam sie wczoraj czy ktos kto nie wie pozna, ze jestem w ciazy...Idac wiec z nim zapytalam, czy ludzie to widza... a co powiedzial moj ukochany i subtelny Maz?? - ,, Nie, oni mysla ze sie po prostu troche zapuscialas ''' ;) Czy wiec ten Paskudnik zasluguje na kino?? ;)

niezły dowcip... angielski ;-) zabierz go do kina... on chyba fajny jest... nigdy mu nie zapomnę pomysłu z sesją nad morzem :-)

no jest dosc fajny ;) Moze wiec do kina go zabiore zeby glupio mi samej nie bylo... i niech patrzy jak sie dalej zapuszczam tym milkshakem :) w tym tygodniu wreszcie powinny dojsc do nas te fotki...jedna plytka dotarla na nasz adres w Polsce, ale tam nic nam po nich...

Pewnie nie bedzie czym ale moge je gdzies przeslac( jak juz beda). Uciekam!! Milego weekendu!!!

ale tu cisza... my wrocilismy z Epoki Lodowcowej3. Dostalam waniliowego milkshake\'a. Posmialismy sie :) Leniucha mam niesamowitego wiec pewnie za duzo juz dzis nie zrobie... a prasowanie czeka ;) Jak sie czujecie Kobietki? :)

mam nadzieję lilka, że się nie zapuściłaś tym milkshakem??? ;-) karola, to bierz się za niego i nie odpuszczaj ;-) liluś... dziewuszki na bliźniaczym topicu tęsknią za tobą!!!