Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tym razem pomarancz....

ciaza czy urojenie

Polecane posty

dziewczyny jestem juz ponad tydzien po terminie okresu. robilam test 3 dni temu i byla jedna kreska, dopiero pozniej pojawila sie 2. Wczoraj to samo, na poczatku jedna kreska a po nocy na tescie 2 kreska prosciutka i rozowa. Pomozcie? Jestem w ciazy czy to nie wiarygodne?Mial ktos tak?

Gość rena23
idź do lekarza to będziesz miała potwierdzenie, albo zrób test beta hcg z krwi

Gość metliczek petliczek.......
2 kreska jesli jest ciaza pojawia sie po 3-5 min najpozniej.Nawet jesli nie ma ciazy to potem mozliwe jest pojawienie sie 2 kreski.taki test jest nie wazny

Gość fgty
a mom zdaniem ciaża jest możliwa.Zrób mocniejszy test albo bhcg

a jaki test jest mocniejszy bo ja mialam bobo test

Gość fgty
ten o czujności 10 a nie 25.Sprawdź jaką ma twój czujnosć

moj ma czulosc 25 jaki mam kupic zeby byl wiarygodny? miala ktoraz z was tak ze byla w ciazy mimo ze wynik pojawil sie pozno....

Gość fgty
może być bobo test ale strumieniowy nie płytkowy.Strumieniowy ma czułosc 10. tak,ja tak miałam dlatego to piszę

fgty dziekuje za odpoweidz zaraz pojde do apteki...generalnie sie boje bo wogole sie nie spodziewalam ze moge byc w ciazy tym bardzieej ze 2 tyg temu bylam na weselu i popilam troche, chyba bym sie zabila gdyby to zaszkodzilo dzidzi...

Gość fgty
no nie przesadzaj.Większosc kobiet robi cos nie wiedząc o ciąży a dzieci rodzą sie zdrowe.Nie wpadaj znowu w jakaś obsesje;)

ale jetsem zestresowana:)ide do apteki papa

Wiem,że w ulotkach piszą,że druga krecha powinna pojawic się po ok.5min,a wynik odczytywany później jest fałszywy,bo zachodzą w nim jakieś reakcje. Jednak ja myślę,że ciąża może byc prawdopodobna,gdyż ja miałam tak dwukrotnie. Serio za pierwszym razem druga krecha pokazała się po jakiś 3-4 godz,a za drugim razem po ok 30min. W pierwszym i drugim przypadku byłam w ciąży,co potwierdziłam badaniem bety z krwi. I tobie radzę to samo. Nie wiem jak jest w Twoim przypadku,bo może byc różnie dlatego lepiej zrób bete by się upewnic. Robienie kolejnych testów w tym przypadku to chyba strata kasy. Ja w drugim przypadku robiłam 4 testy w kilku dniowych odstępach i dwa wyszły negatywnie,a dwa takie,że druga kreska była,ale prawie niewidoczna i w dodatku po dłuższym czasie niż zalecany.

Dziewczyny wrocilam z ok 10 aptek i nigdzie nie bylo zadnego testu o czulosci 10. Masakra. Aptekarki robily wielkie oczy i musialam im pokazywac gdzie szukac:)oczywiscie nie wytrzymalam i kupilam 3 test o czuloisci 25, po 5 min jest tylko jedna kreska. zobaczymy co dalej....Kasiu pocieszylas mnie:)

Gość frty
jak masz 25 to tylko rano z pierwszego moczu:) teraz nic nie wyjdzie

Gość aat
ja tak miala dokladanie kilka tyg temu, nie wazne ile czasu zajmuje pojawienie sie tej kreski ,to znaczy ze jestes w ciazy. gratulacje, mam nadzieke ze oczekiwane , pozdrawiamxxx

chyba pojde na hcg ... moze nie oczekiwane ale jak bedzie to kochane:)

Gość nieprawda.....
Nie prawda, nie mow ze zawsze pojawienie sie drugiej kreski po dluzszym czasie to ciaza. U mnie ostatnio bylo tak ze kreski pojawialy sie po pol godziny i w ciazy nie jestem :/

Gość frty
najlepiej w takiej sytuacji zrób betę i będziesz wiedziała na czym stoisz.

Gość ja87ja
U mnie 2 testy jeden płytkowy, drugi strumieniowy pokazały tylko jedną kreskę, nawet po godzinie była jedna, dopiero Bhcg stwierdziła ciążę:)