Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie całkie erio

Czy wg was ten sprzedawca z allegro jest malo miły czy nie????

Polecane posty

Gość Pytanie całkie erio

Ja 10:20:20 Proszę Pani/Pana pisze w takiej sprawie, W sobote zamówiłam wałek do spania na allegro. Chcialabym zapytać kiedy zostanie wysłany. Sprzedawca nie wiem z kim rozmawiam Ja 10:21:56 Mój nick annazs SPrzedawca wałek jest spakowany. Wyślę go jeszcze dzisiaj jeśli przelew dotrze na mój rachunek Ja 10:24:44 A czy jest możliwość wysłania dzisiaj jeżeli przesle Panu potwierdzenie wpłaty? Obawiam się ze pieniązki moga dojsc nawet jutro, bo to roznie z tym bywa. Sprzedawca Dopiero po dotarciu przelewu na konto wysyłam towar. Ja 10:27:17 Alez Pan nieufny. Wg mnie sprzedawca malo mily i mam ochote mu dac neutralny komentarz za to ze nie potrafi z szacunkiem traktowac klienta. Urwal w ogole rozmowe po tym jak mu napisalam ze jest nieufny. Wg mnie sprzedawca powininen dbac o mila atmosfere w czasie transakcji, a ten jest taki.. no sami widzicie. Z gory wali prosto, zamiast ladnie w slowa ubrac to co ma do przekazania.

Gość a po gimnazjum i liceum
sprzedawca ma racje.... czy dla ciebie każdy, kto ma inne zdanie niż ty i nie chce przystac na twoja propozycje jest niemiły??????? :O

Gość alixxxe
miły, normalny sprzedawca, boi się oszustwa i tyle, masz problemy........

Gość wystaw mu neutralnego
komenta jeśli wszystko dotrze w porządku napisz że towar ok, ale sprzedawca bardzo nieuprzejmy a jeśli coś będzie nie tak, wystaw wielkiego negatywa

no racja ja tez uważam ze powinni byc troszeczke milsi . ja za to wczoraj bylam milo zaskoczona bo wyslalam do sprzedawcy meila z prosba o wierszyki na podziekowania a odpisal mi ze to sie wysyla po kupnie ale mi wysle ;p bardzo mily gosc , zalezy na kogo trafisz

A po co owijać w bawełnę? Chyba liczy się konkret, nie? Nie używa wulgaryzmów przecież ani ogólnie nieakceptowalnych zwrotów wobec ciebie, więc nie rozumiem twoich wątpliwości.

pokażcie mi wobec tego moment w tym dialogu, gdzie sprzedawca jest NIEMIŁY... :O:O

Gość alixxxe
ale ten facet jest miły............., krótko i rzeczowo, z szacunkiem, na temat, bez wulgaryzmów, normalna odpowiedź, pozytyw na 100%

Gość Pytanie całkie erio
Słuchajcie ale jak przeczytaliscie to co napisalam to wydaje wam sie nieuprzejmy? Bo dla mnie to potraktowal mnie jak gowno. Nie wiem, moze przesadzam? Jak sadzicie?

w sumie moglby chociaz napisac ze wysle jak najszybciej bedzie umial i przedewszystkim powinien odpowiedziec na kazdy zwrot a nie ucinac rozmowe

Gość ................lk
wg mnie konretny...bardzo konkretny.... moglby byc milszy ,ale nie sadze ze mozesz napisac ze jest nieuprzejmy.

Gość alixxxe
przesadzasz, przeczytałam cały dialog i on potraktował cię jak normalną klientkę, większość sprzedawców wysyła dopiero po wpłynięciu kasy, a ty histeryzujesz i tyle :( smutne, normalny człowiek a ty neutralny komentarz mu chcesz dać

Dziewczyno, moge Ci potwierdzenie wplaty sfabrykowac w kwadrans w pierwszym lepszym programie graficznym. Sprzedawca nie musi Ci wysylac przedmiotu natychmiast. Juz i tak poswiecil Ci duzo swego czasu. Jestes zwyczajnie upierdliwa. p.s. dodalam Cie na czarna liste. Jeszcze otrzymam negatywa za to, ze znaczek na kopercie mial oderwany rozek ;)

Gość przesadzasz i to zdecydowanie
wypowiada się pełnymi zdaniami, przekazuje konkretne informacje i PRZECIEŻ NAPISAŁ ŻE WYŚLE JAK TYLKO PIENIĄDZE BĘDĄ NA KONCIE, NAPISAŁ ŻE JAK BĘDĄ DZISIAJ TO I DZISIAJ WYJDZIE!!! wkurza mnie takie roszczeniowe podejście - koleś też ma prawo dbać o swój interes, więc jest to naturalne, że nie wysyła tylko po skanie jakiegoś świstka, który można sobie samemu zrobić w photoshopie.. :O

Gość roxxxxi
dokładnie, przesadzasz kobieto

Sama sprzedaje na allegro i do każdego klienta podchodze z duzą dawką kultury. Ten Pan po prostu to jakies nieporozumienie skoro ucina rozmowe. Widać ze jest typowym sprzedawcą , który pewnie ma wysokie obroty i nie bawi się w zwroty grzecznościowe. Wg mnie powinien napisac cos w tym stylu: Przykro mi prosze Pani, ale nie jest to mozliwe. Wysyłam paczki dopiero wtedy jak pieniązki będą na koncie. Przepraszam, ale po prostu nie ufam ludziom.

Gość frufru
"w sumie moglby chociaz napisac ze wysle jak najszybciej bedzie umial i przedewszystkim powinien odpowiedziec na kazdy zwrot a nie ucinac rozmowe" a co miał Ci odpisać? "Jakże mi przykro że wydaję się Pani nieufny?" :) a co do tego wysyłania jak najszybciej - napisał że wysle JESZCZE dzisiaj jesli wpłata zostanie zaksięgowana. jak dla mnie to deklaracja bardzo szybkiego wysłania - o ile zostanie spełniony podstawowy warunek, czyli opłacenie towaru :D "Słuchajcie ale jak przeczytaliscie to co napisalam to wydaje wam sie nieuprzejmy? Bo dla mnie to potraktowal mnie jak gowno. Nie wiem, moze przesadzam? Jak sadzicie?" przesadzasz wybitnie.

Trzydziestolatka hehe :) 🖐️ ;)

...szkoda,że nie ma na Allegro użytkownika annazs...jest za to annasz, która na 3 komenty ma już 1 negatyw... dzieci bawiace się w Allegro ....

Eski floreski jestes pojebana :O może jeszcze miał kaligrafować i jej zeskanować to i na maila przesłać??????? no żesz kurwa, to jest rozmowa "handlowa' liczy się konkret :O:O:O:O a jak za coś takiego chcecie dawac negatywa to po pierwsze - oby was spotkalo to samo, po drugie jestescie debilami

Gość Wg mnie sprzedawca myl mily
a przede wszystkim konkretny, a to sie liczy bardziej nawet ;) Poza tym postepuje prawidlowo. Tak byc powinno i tyle ;)

Gość szukałam
nie ma uzytkownika w allegro o takim nicku :P

Gość Wg mnie sprzedawca myl mily
PS. i nie zdziw sie jak za swojego neutrala dostaniesz negatywa... Aha - zupelnie nie umiesz rozmawiac z ludzmi. Wypada sie chyba zwykle na poczatku przedstawic, nie? ;)

Gość ale nie matizao
sorry nawet jakby mi ktoś wysłał potwierdzenie to nie wysłałabym paczki co to wogole ma byc:o przesadzasz:o ile masz lat? 12?

Gość xjjjssssssssssssss
sprzedawca jest ok ty jestes glupia i namolna nie przegianaj

Gość wiaderrko
Daj mu neutralnego - jak ktos radił - napisz, że towar i transakcja w porządku, ale sprzedawca niezbyt uprzejmy. Do bycia sprzedawcą nalezy też kontakt z klientem. To wszystko można było ubrac w duzo ładniejsze słowa, tak, że klient po takiej rozmowie nie ma poczucia niesmaku, mimo że nie dostał tego, czego chciał. W końcu nie skarzysz sie, że ci nie wysłał od razu, tylko że był nieuprzejmy, ze przerwał rozmowę

Gość przerwal bo co mial
odpowiedziec na taki infantylny tekst? :O

Gość Pytanie całkiem erio
Ja nie mam żalu ze mi nie wyslal tego wałka, tylko mam niesmak w jaki sposob ze mna rozmawial. Czuje sie po tej rozmowie tak jakby ktos mnie gownem rzucil. Odechcialo mi się juz tego przedmiotu i kontaktu z tym sprzedajacym. Lubie jak ktos w mily sposob mnie traktuje, a nie z buta. A wydaje mi się ze komentarz tyczy sie nie tylko produktu ale całej transakcji w sklad ktorej wchodzi takze kultura rozmowy.