Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wstrząs

Jakiś czas temu wprowadziłem u mnie w domu reglamentacje sexu...

Polecane posty

Gość 089
To gratulejszyn . Bedziecie miec tepe dzieci jak odziedzicza po niej intelogencje .

Ciekawe co będzie za parę do parunastu lat, gdy nie będziesz mógł tak często, jak teraz. Będzesz chodził w brudnych, tudzież niewyprasowanych koszulach, bez obiadku itd.? No, chyba, że będziesz trzymał wibrator żony w jakimś sejfie, pod kluczem. ;)

Gość verduraefrutta
co tu duzo mowic, zakladajac, ze to prawda, to oboje sa siebie warci :D tyle w tym temacie ;) :o

Gość hahahahahahaha
może ty nie ale wiem że są takie kobiety... Jest sporo kobiet które nie czerpią przyjemności z sexsu. Ale chcąc utrzymać związek lub władzę nad partnerem tak postępują .... a skąd nieby się wzięły dowcipy o tym jak żonke "głowa boli" A hasło "seks na przeprosiny po kłótni" ?? Przykre ale niestety prawdziwe

Gość hahahahahahaha
to było do vaginy

Gość hahahahahahaha
ups virgini hehehehe

ej kuuuuuuuuuuuuuuurde... ja bym spieprzała od takiego gościa daleko... żal mi dziewczyny, bo traktujesz ja jak niewolnika a nie jak kobiete, którą kochasz- dla mnie zupełny brak szacunku;/ i az glupio mi teraz ze ja czasem narzekam na swojego faceta, ze jest taki i owaki... boże dziekuje ci ze nie polaczyles mnie z tym oto wstrzasem. chociaz ja bym sie nie dala....:o

>> I nikt się nie zczaił że autor włąśnie wyśmiał kobiety. ccccciiiiiiiiii :classic_cool: nie psuj zabawy ;)

Gość stokrotka......a
zygmunt,jestes pojebany

>> Zygmunt a jak tam Tamara? Ulegla ci juz? Nie :( Twarda sztuka :o A ja jestem cipa :o

taki wlasnie niektorzy faceci mają szacunek do kobiet- i przy tym twierdzą że są zajebiści... w głowie sie nie miesci:o

Gość a ja jestem kobieta
i mnie tam ta niby prowokacja wcale nie zszokowala... malo tego - chcialabym tak :P

>> wyśmiewać sie z własnej dziewczyny pfff... Nadal nie zrozumialaś tępy spermochłonie? :D

Gość ee tam ja nie lubie seksu
wiec mnie on nie potrzebny

Gość ona29letnia
Jesteś dureń i egoista a ona idiotka!! Tyle.

Gość jkfefewohuoiefhnowei
"w niedziele poszła gdzies z koleżanką, powrót do domu spóźniła o 1,5 godziny, sexu nie było" nie licząc tego półtoragodzinnego jebanka z "koleżanką" :classic_cool:

Gość liberal girl
fajny pomysł, ale uważaj bo to jest broń obosieczna jak przyjdą zaburzenia erekcji i spadek libido (a przyjdą przyjdą :D ) będziesz bezbronny niczym slimak wyciągnięty ze swej skorupki Czego zresztą szczerze Ci życzę :p

Gość liberal girl
takie poświęcenie :) poszukaj chłopie innych sposobów dyscyplinowania kobiety:):)

Gość 089
zaloze sie ze jak 99% autor sklamle , zeby go zaspokoila. Ale obrzydza mnie wrecz sposob w jaki chce pokazac , ze NIBY kobiety są gorsze... jak sa takie zle to na ujjjjaaa Ci baba? wez sobie chlopa znajdz, popykacie sie w odbyt i gierek nikt prowadzil nie bedzie. Ani panna ani Ty. I nie trzeba bedzie tego typu tematu zakladac. I robic aluzji.

Gość kdr
wskazania: Tworki

Gość aj hejt evryfing abołt ju
no wlasnie, skoro autor sugeruje ze kobiety sa gorsze, to moze lepiej zmienic obyczaje ; ) w nagrode za dobrze wykonane obowiazki domowe twój luby tak cie zerznie, ze przez tydzien bedziesz mial problemy z oddawaniem kału : D

Gość ciesz sie ze nie ja jestem
ta biedna kobieta bo mialbys przejebane... chocilbys jak pies na smyczy za takie podchodzy

Gość ciesz sie ze nie ja jestem
*podchody