Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Przyszli Studenci- czyli ciąg dalszy losów Maturzystów.....

Polecane posty

Gość blonka19999000
NO widze ze moj pomysl zostal idealnie wykorzystany

ja chciałam do szczecina na Uniwerek ale nie mam kasy żeby wyjechać :O:O będe dojeżdżać składam do Nauczycielskiego kolegium języków obcych filologia germańska , PWSZ filologia germańska + podstawy przedsiębiorczości, a trzecia to kierunek koło ratunkowe politologia nauczanie wosu i historii ale na to trzecie złoże jak na tamtych mnie nie przyjmą

witam w nowym temacie ect.kontynuacja starego :P zaczerniłam nick ;) pora juz przecież :D

Słuchajcie mam dylemat:( otórz w ubiegłym roku na uw na dziennikarstwo próg punktowy wynosił 229 punktów (punktowane: polski, hist wos) ja nie mAM matury z hist alle punktów łącznie mam 264 i nie wiem czy ryzykować kase licząc na podobne progi i niż demograficzny.... Co radzicie?\ To samo mam z polskim myslalam o filologii na uw alle zawalilam trochę polski cop nie zmienia faktu ze próg w tamtym roku wynosił 77,95 punkta a ja mam ich 132... Nie wiem sama co mam robić:(

Gość załamana jestem maturą
z jednego mam 34% naprawde:( a z dwóch następnych 50% Nigdzie sie nie dostane prawda? chociaz nawet nie myslalam o studiach tyle nauki naprawde,moja mama mnie ciagle pociesza,bo wie ile sie uczylam. w szkole stopnie super,probna matura tez super, wstyd wstyd wstyd.to jak nie zdac matury.

załamana jestem maturą - możesz się dostać na studia ale nie do renomowanych uczelni ! uwierz mi że u mnie w klasie ludzie mieli wyniki 31& 36% i 40% z czegos tam i skakali z radosci a na studia idą. Ale albo na prywatne/zaoczne lub na mniej wybitnych uczelniach ale ida i nie rezygnują

dobra, odprawiłam faceta. wściekły jak osa, bo aferę zrobiłam, więc się nastawił, że nie zdam, wolne w robocie brał, nawet truskawki mi przyniósł, a tu taki zonk :o teraz się zastanawiam, gdzie ja mam jeszcze papiery złożyć :P

Gość załamana jestem maturą
Tak,tak ja wiem,że nie do renomowanych uczelni... Chciałabym do PWSZ na pedagogikę,ale pewnie sie nie dostanę. Zbłaźniłam się no,nie ma co. :( :)

Gość rychliwa sprawiedliwość
załamana - dziewczyno! możesz poprawiać za rok, a przez ten rok isc do pracy, na jakiś staż!!

Gość la mam ba P
ja chce isc na US ale niewiem czy mnie przyjma z moimi wynikami

Gość co sądzicie o tych wynikach
a co sądzicie o tym: HISTORIA ROZSZ. 48% WOS ROZSZ 70% POLSKI PODS. 89% J. WŁOSKI ROSZ. 70%. ? na dzienne szanse są? w sumie lepiej niż średnia krajowa...

ja już na szczęście zdjęcia zrobiłam w kwietniu, bo tak mi się spieszyło :D teraz się kurzą, nawet nie wiem gdzie :P

Gość rychliwa sprawiedliwość
włoski rozszerzony 70% to b.wysoko - może italianistyka?

Gość eukaliptussss
do dziewczyny, która chce iść na dziennikarstwo na uw ja tam studiuję i bardzo nie polecam :)

Gość co sądzicie o tych wynikach
nie, nie myślę o italianistyce. Kiepski wynik z tego;/ a to zabawne, bo mam certyfikaty z wloskiego itp. Poza tym już studiuję na UW. W tym roku chciałam iść na prawo, jako drugi kierunek. Ale takie wyniki? chociaż i tak mam pow. średniej krajowej. Na ital. potrzebny jest polski rozsz.

Gość Czym się było stresować
? Nową maturę nawet najgorsze głąby zdają

bez kitu, jak ja siebie na nich zobaczyłam to myślałam, że się rozpłaczę. jestem taka niefotogeniczna, że wstyd się pokazywać komukolwiek :P ja się w sumie nie mogę zebrać, żeby się na UW zarejestrować, bo matka spokoju nie da, pewnie już czas do rejestrowania się skończył, a ja w czarnej dupie.