Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Przyszli Studenci- czyli ciąg dalszy losów Maturzystów.....

Polecane posty

Gość eukaliptussss
a załamanej chce napisać, że bez sensu jest to zamartwianie na nowej maturze dostać mniej punktów, to w sumie chyba pochwała przecież to wszystko jest robione pod klucz w "dzienniku" przeprowadzali eksperymenty i wybitni profesorowie uzyskiwali po 30 % z języka polskiego po prostu ta matura zabija niezależne myślenie i kreatywność nie martw się, można to poprawiać niemal bez końca, więc za rok będzie lepiej

Gość bosanoga
moja kumpela miała wyniki na podstawie ok 70-80% i dostała się na prawko na UŚ więc Ty ze swoimi wynikami możesz śmiało starować

Gość co sądzicie o tych wynikach
to są wyniki z mojej pierwszej matury. W tym roku poprawiałam... i nie poprawiłam. Co zabawne, WOS mam caly czas praktycznie na studiach nie byle jakich (UW w koncu:P). Sesja zdana na samych 4 i 5. Jeden egzamin to więcej niż ta cala matura. A tu matura i guzik:P Aczkolwiek wiem, że nie przylzylam się się tak super do matury, wiadomo zaczely się już egz, zaliczenia...;/ ale myslalam, że lepiej pojdzie.

Gość rychliwa sprawiedliwość
na prawo to chyba za mało pkt z historii masz :O ale nie wiem, poczytaj na stronach uczelni może administracja... albo próbuj za rok, siądź nad historią i się ucz uwierz, ze wiele bym dała, żeby móc poprawiać maturę :O

Gość co sądzicie o tych wynikach
wlasnie chodzi tylko o UW:) mieszkam od urodzenia w Warszawie. Tu też studiuję... więc inne uczelnie odpadają. Ewentualnie Koźminski. ps. ktoś pytal - rejestracje na UW kończą się 3.07. (www.irk.uw.edu.pl)

co sądzicie o tych wynikach - dzięki, jeszcze mam trochę czasu, więc muszę nabrać mocy twórczej i się zarejestrować. i tak mnie nie przyjmą i nawet się nie palę do uniwersytetu, ale dla zasady :P

joł ziomki! wpadłam tylko na chwilę, zaraz idę sobie :D mam tak...polaski podstawa -70, ang pods -96, bio rozsz - 78 (:\\), chem rozsz 70...a tak liczyłam na tą biologię...nie mam pojęcia, co się stało :| będę poprawiać za rok, jak nic :( ale ogolnie to rewelacji w mojej klasie nie było

kurde, będę miała rok w plecy...ale to juz chyba tradycja w mojej rodzinie :] i dosc częste zjawisko teraz

tylko ja zamierzam poprawiac mature? teraz to sie nawet na farme nie dostanę, jest tylko mały cien szansy...a inne kierunki to nie wiem...na co mozna z takimi wynikami i zeby mialo sens?

hehe, czy maturzysci jeszcze zyją??? czy to jakis opozniony zawał ze stresu Was dopadł :P

pies mi nogi gryzie, więc walczę o życie :D mam wrażenie, że straciłam sens egzystencji, już na nic nie muszę czekać :o no, jedynie na wyniki czy mnie na studia przyjęli, ale do tego tak daleko, że nawet nie ma o czym mówić.

Gość blonka19999000
czuje sie ze zdalam najgorzej... wcale sie nie ciesze , wszystkie kolezanki na takim poziomie nauczania jak ja maja o wiele wiecej pkt z matury niz ja, oczywisciue mowie o tych w miare dobrych uczennicach a nie o jakis glabach

u mnie grzmiało pół godziny temu, modliłam się o trochę deszczu, ale mnie wyrolowali :P upał taki, że siedzę z wiatrakiem i wszystkie kartki latają po pokoju.

u mnie cisza, bo wiedzą jak mi to działa na nerwy. dopiero pół godziny temu ojciec obdzwonił rodzinę i wszyscy płaczą :o :o

witam,u mnie pol rozsz - 78% ang rozsz - 82% hist rozsz - 50% :O:O:O:O:O wybieram się na UAM... :P Ktoś tez może? Albo w ogóle do Poznania? :D

szokująca - no ogólnie jestem zadowolona, ale historia to porażka... pocieszam się, że w mojej klasie większości nie poszło,historia jest trudna w chooy, ale i tak przy rekrutacji nikogo to nie będzie obchodziło. :P A swoją drogą Ty chyba też zdawałas historię nie? Jak poszło? Czy myle Cie z kims może? :P

dobre :D :D uzależniłam się od youtube, w ciągu tygodnia obejrzałam tysiąc filmów albo sobie licznik jaja robi :o