Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Przyszli Studenci- czyli ciąg dalszy losów Maturzystów.....

Polecane posty

70 gr od kartki? tosz to zdzierstwo. Postanowiłam,nigdzie sie nie rejestruje wiecej. Jak cos to na 2 nabór pier** choc na wymarzonym kierunku nie ma zbyt,ale modle się,oj modle sie o to bym zdała tam,by mnie przyjeli... ;) oficjalnie wtedy założymy temat Studenci;D kiedy u Was wyniki ? :)

jedyne ksero w tej wsi, trzeba zarobić :o teraz byle do końca lipca, bo dopiero wtedy się dowiem czy mnie przyjęli. jak nie to złożę jeszcze na WSFiZ, przemęczę pierwszy rok i spróbuję jeszcze raz :P

zdałam:D pisemne: biologia R 83% chemia R 73% fizyka R 50% angielski R 67% polski P 60% ustne: polski 100% angielski 100% powiedzcie mi, jak sądzicie, czy mam jakiekolwiek szanse na lekarski czy zupełnie nie?

zależy gdzie . nie dobijajcie mnie z tym polskim, ja tu czytam powyzej 50% a ja sama 43,jak dziad,najgorzej poszedł polski.

lepiej spróbować i ewentualnie odlecieć niż nie skorzystać z szansy w ogóle :P Faithelle, nie dołuj się niepotrzebnie :P

a w temacie powinna być zmiana :D nie każdy chyba chce iść na studia :P ja np:P na chwilę obecną tak myślę :]

probowac bede, ale szlag mnie trafia, ze elitarne liceum, tyyle nauki, naprawde... a tu taka lipa;(

a mi najlepiej poszedł polak pisemny :D 63% :D reszta zwyczajna, ale nie załamuję się niczym bo nie mam czym. Egzamin zawodowy za to poszedł mi super :)

mnie też nie, a pokój domaga się typowo kobiecej ręki. burdel jak po tornadzie :o

hehehe u mnie też nie ma porządku, ale nie przejmuję się tym:) chciałabym już wiedzieć jakie mam wyniki z zawodowego a to dopiero 31 sierpnia :(

szokująca ja sie dowiem uwaga ... najpozniej 13 lipca ;) takze módlcie się!! ogarnac pokoj, to zrobie w czwartek :P jutro dzwonie do wkr xD

o kurczę, strasznie późno :o przynajmniej wiesz, że dobrze Ci poszedł, nie osiwiejesz tak bardzo :D Faithelle, trzymam kciuki! będziesz studentką numer jeden na tym topie :D

u mnie na śląsku uczelni "f chui" ale wszystkie na jedno kopyto praktycznie ;| tak myślę, że już lepiej iść na technika farmaceutę. Chemię i biolę to ja lubiłam w technikum i miałam spoko oceny :P z tym, że na maturze wybrałam całkiem inny przedmiot :D świrka ze mnie :P

Żeby tylko,oj żeby tylko policeman benz x)) Ide spać, sory dziewczęta,lecz padam już,a musze wstać o 5:30 bo idę siostrzeńca pożegnać,bo jedzie na obóz :) a wy piszcie piszcie bo ja się rano obajwie po godziie 7 lub przed ósmą to tam wiecie;D DOBRANOC :))

moja matka jest technikiem, także popieram. wiem czym to pachnie :D przynajmniej na brak ofert narzekać nie może. ja to jestem zielona ze wszystkiego, polski, angielski, biologia to jeszcze, ucząc się z pozostałych przedmiotów czuję się jak niedorobiona :D Faithelle, dobranoc 🖐️

masz mamę farmaceutkę ?:) zawód przyszłościowy naprawdę... ja już na 98 % uważam, że mam ten tytuł technika :D tylko gdzie tam sierpień ... ehh :P drugi tytuł technika mógłby mi się przydać :D

położna farmaceutka :D tytułu technika dorobiła się dopiero niedawno, bo po tym położnictwie nie bardzo ją chcieli przyjmować. u mnie we wsi to norma, zadupie dla emerytów. haha, życzę jak najlepiej, nawet trzech tytułów :D będę się chwalić z jakimi to wykształconymi ludźmi pisałam :D

hehehe ja też jestem z zadupia :D , ale jakoś każdy sobie tutaj radzi i żyje spokojnie :) dziś chyba pojadę kupić sobie gacie w nagrodę za to jaka jestem "mądra" za zdaną maturę i dobrze napisany egzam :P:P

pewnie, że kup. sukcesy wymagają nagrody :classic_cool: a kto Cię tak nagrodzi jak nie Ty sama :P ja ostatnio nakupowałam sobie staników i je przerzucam z miejsca na miejsce, bo z szuflad i szafek się wysypuje :D dobra, lecę ogarnąć trochę pokój, żebym się nie musiała odgruzowywać kilofem z samego rana. dobranoc! :)

Witam Ferbi - Jestem z Mazowieckiego:) Jak się dziś czujecie ? ,ja o wiele lepiej ;) Ale i tak w nocy nie mogłam spać,myśląc czy dostanę się na to co tak bardzo chcę,na czym tak cholernie mi zależy. Miłego Dzionka Wszystkim 🌻 !!!

Ja dzisiaj jestem jak nowa!!!!! wyspana, wypoczęta i przede wszystkim szczęśliwa i dopiero teraz zaczynam się cieszyć że zdałam. że mam TEN papier, i że JUŻ po maturze ! Teraz przyszło nam nic innego jak trzymać kciuki żeby nas poprzyjmowali na uczelnie :) bo jak widać my dziewczyny z tego topiku całkiem nieźle napisałyśmy tę maturę :) no i oczywiście życzyć powodzenia maturzystom 2009/2010 oni matmę zdają :O :O :O

Dzień doberek :) Faithelle- jeśli wybierasz się na UŚ to bez problemu cię przyjmą :) głowa do góry tu na śląsku spokojnie się dostaniesz :) u mnie za oknem cudna pogoda :D tak myślę czy nie iść się poopalać potem bo naprawdę jest cudnie :D