Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Przyszli Studenci- czyli ciąg dalszy losów Maturzystów.....

Polecane posty

Ojojoj jak jest u mnie strasznie gorąco a przy okazji grzmi, normalnie aż wytrzymać nie idzie, sąsiedzi paradują w bikini;) heh alle niestety nie ma nikogo na kim mogłabym wzrok zawiesic;)

no to tera ja, bo się jeszcze nie chwaliłam :P:P:P polski P - 63 - cóż...nigdy z polskim nie byliśmy blisko :D ang P - 100 :classic_cool: chemia R - 95 biola R -85 :classic_cool:

ms. Jones---> jaki z Ciebie kujon;P o szok, alle Ci zajebiście poszło:) świat stoi otworem:)

u mnie był jeden koleś, który w samych gaciach zawsze na balkonie siedział przez kilka godzin, pół osiedla maślane oczy do niego robiło. podglądałam go przez lornetkę. ale chyba zauważył, bo już od roku go na tym balkonie nie widzę :D tak, mahjong to niezły uzależniacz, wiem coś o tym :D

hehe, zryty, nie zryty, ale można rzec...masz łeb do interesów...szczególnie męskich :classic_cool:

mam Wam wrzucić skanik świadectwa? :classic_cool: :O chemia R była w tym roku banalna - nic nowego, zadania typowe jak zawsze... a biologia to głównie myślenie, myślenie, myślenie. Napisałam lepiej od szkolnych kujonów, którzy byli zawsze wykuci na blachę. Cóż jak widać sama wiedza nie wystarczy, a inteligentnym to się już trzeba urodzić :classic_cool: :D:D

idę gdzies...juz się chłodniej zrobiło, mozna nos wystawic za drzwi :) wrócę potem, papa;]

Gość Studioska
Mam ogromna prośbę, do wszystkich kobiet odwiedzających forum czy mogłybyście wypelnić ankietę, do której link znajduje się poniżej: http://webankieta.pl/ankiety/w1hptq91mwjq ankieta dotyczy stereotypu polskiego bezrobotnego; jeśli moglybyście pomóć będe bardzo bardzo wdzięczna. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Ps. ankieta potrzebna jest dpo pracy magisterskiej

Gość Studioska
Mam ogromna prośbę, do wszystkich kobiet odwiedzających forum czy mogłybyście wypelnić ankietę, do której link znajduje się poniżej: http://webankieta.pl/ankiety/w1hptq91mwjq ankieta dotyczy stereotypu polskiego bezrobotnego; jeśli moglybyście pomóć będe bardzo bardzo wdzięczna. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Ps. ankieta potrzebna jest dpo pracy magisterskiej

ja nie jestem zainteresowana 😴 u mnie parno i duszno, burza idzie, więc siedzę na mej szanownej dupie i nigdzie nie mam zamiaru wychodzić :D

mnie przesladuje podszywacz na starym topiku :P kurde ide zaraz na dwór,ale wrócę tu jeszcze i pytanko(skąd pojawiają wam się takie fajne emotki przy wypowiedziach-bo nie mam pojecia)

Ja też maturzystka. 94% angol podstawa, 86% biologia podstawa, polski 63%, wos rozszerzony 50%... Składam na psychologię i kognitywistykę. Ktoś jeszcze?

Gość przyszly syudent medycyny
czesc mam takie wyniki fizyka 74 biologia 88 chemia-80 razem 244 :) Mam szanse aby dostac sie na medycyne?

carolyna jak tobie chemia poszla? :)

w ogole to ja liczylem na 60 z bioli :P potem dopadla mnie panika ze ja obleje, patrze 88 !!! myslalem ze snie:P i zabralem dyrektorce dlugopis ktorym sie podpisac mialem :P

a juz widze ..70.. ;( poprawisz i wsio.

ciesze sie jak dziecko ;p mam nadzieje ze do bydzi styknie. w tamtyum roku byl prog 217 ;)

a reszta-szalu nie ma ustne-to nie pisze bo kazdy ma tu wysoko :P polski po-84 ang 84 chemia 80 biologia 88 fiza 74

ms.jones :D swietne wyniki :D :))) Medycyna?

teraz kiedy macie byc,to was dziewczyny nie ma :P ach to kobitki :P