Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Przyszli Studenci- czyli ciąg dalszy losów Maturzystów.....

Polecane posty

dziewczyny nie panikujcie :) teraz taki najgorszy okres jest jak trzeba zakuwać przed świętami :( ja w ogóle to idę 21 jeszcze do szkoły i mam poprawę :O a w ten dzień inaczej sobie zaplanowałam no ale niestety :O

no i napisalam....niby sie rozpisalam na dwie strony A4(a pisze kratka pod kratka) ale chyba nie mam wystarczajaco duzo informacji zeby chociaz ta 3 dostac:( ehh czekam do 6 stycznia az bede miala na necie info czy mam dwoje...

ale ze mnie histeryczka :o zmieniam zdanie, bo zaliczyć tego angola to ja zaliczę, ale na tróję, a miałam trochę większe ambicje, więc dół w chuj głęboki. w sumie to już olałam wykłady w tym tygodniu, bo mi się słabo robi jaki patrzę za okno, lenię się niemożliwie teraz i nastrajam świątecznie. jeszcze tylko poniedziałek z wtorkiem do przeżycia, a potem już z górki na dwa tygodnie, spokój przed rzeźnią :o

wróciłam z zajęć padam na gębę. Na dodatek takie mrozy u mnie, że nie do wytrzymania :O rano było chyba z -20 :O teraz wcale nie lepiej bo -13 .... super nie ma co :( nie wychodzę dziś nigdzie z domu a chciałam, ale jakbym miała późno w nocy wracać w taki mróz to chyba wolałabym już zamarznąć niż się odmrażać z bólem każdej części ciała w domu.....

się wkurwiłam, zabrakło dla mnie miejsca na fakultecie letnim, który mnie interesował, na innych też już wszystko zajęte, także ciekawam jak ja wyrobię tę ilość godzin skoro wszystko pełne 😠 jeszcze te mrozy mnie do szaleństwa doprowadzą, nienawidzę zimy 😭

a w ogóle to tak z nudów wlazłam na top "maturzyści", poczytałam trochę, zwłaszcza te momenty sikania w gacie kiedy zdałyśmy i tęsknię za tym 😭 :D

wesołych świąt, babeczki! złapcie świętego za nogi, coby jego wór z prezentami dla grzecznych dzieci przechwycić :P Faithelle, wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszych imienin! szczęścia, miłości i żadnej złości! nie czuję jak rymuję :D

O, apple nie wiem czy mnie jeszcze pamiętasz. ;) Nie wiem czy ktokolwiek mnie tu pamięta;) Ale widzę, że jednak dostałaś się na medycynę;) No to witam koleżankę prawie po fachu :D Zapieprz po pachy, nie?:O

Gość wesołych świąt
:)

łaaaaaaaaa..... Mój boże ale się dzieje tu. Widze że nie tylko u mnie jest zapieprz. U mnie szykują się święta z historią filozofii i wstępem do językoznawstwa :O zaliczenia srenia poprawy :O:O MATURA była lepsza....

Ja tam i tak będe rok poprawiać, a przynajmniej jakieś przedmioty. Mam do nauki na 10 stycznia chyba 900 stron. Pierdolę, nawet tego nie ruszam :)

ja te trzy dni odpoczywam, a potem zabieram się za dwa 500 stronicowe tomy psychologii (pomijam fakt, że języka w jakim tam piszą, to ja kompletnie nie ogarniam, niby polski, ale nie na moim poziomie), bo 11 stycznia mam egzamin, który jest sesją, ale przed oficjalną sesją, jakie to głupie :o także wspieram w niedoli wszystkich, którzy tę przerwę przesiedzą z nosem w książkach :o

nawzajem wszystkiego naj :D ;* a gdzie spędzacie sylwestra? bo u mnie to normalnie porażka totalna wyszła :( tzn tylko z wyjazdem w góry bo mam jakieś 1 % szansy, że uda się jeszcze gdzieś nocleg załatwić :(:(:(:(: okazało się, że ludy rezerwują terminy już pod koniec sierpnia :O porzygam się chyba.... najważniejsze, że spędzę święta z moim facetem no i sylwestra też, tylko my chcieliśmy właśnie w góry.... ehhh ms. jones ja cię pamiętam:D na jaki kierunek chodzisz? a ogólnie zajebkę to ja będę miała ale po nowym roczku chyba jak każdy .... bo se każdy chciał przekładać kolosy to teraz się ma ...

Ferbi, tak to jest niestety. ja w tamtym roku byłam w czarnej dupie, bo miało być Zakopane, a była rodzinna wioska, ludzie już w lutym się rzucili, a ja się obudziłam w październiku. śpiąca królewna :P z tegorocznym to nie wiem co zrobię. mój chłop pracuje, koleżanka, która zawsze była moim kołem ratunkowym nie daje znaku życia, ludzie ze studiów nic wspólnego nie organizują, także zostanie telewizor, pies, jakaś wóda i wiszenie na telefonie, szał! :P ewentualnie się pouczę i będzie pożytecznie, haha :D

Policeman - jesteśmy w takim razie w takiej samej sytuacji, tylko ja jeszcze tę rozrywkę mam po angielsku xd Też myślałam o Zakopcu,. Co z tego, że mój ojciec tam mieszka i ma mieszkania - nie bo nie! Na Sylwestra mam dwie opcje - biba u znajomych znajomych z LO (i chyba to wybiorę), albo Sylw na którego zaprasza mnie fajny facet. Hmmm. Ja właśnie umyłam grzywę, słucham świątecznych Britneyek i innych i mam wyjebane :classic_cool:

noniestety, Ty moja towarzyszko niedoli po raz kolejny! chyba siostrę odnalazłam, haha :D dobra, bez kitu, ten mój polski to jak chiński, nie wyobrażam sobie tego. fajnego faceta nie bierzesz pod uwagę, no co Ty? :classic_cool:

Bierz dwójdeczkę, jak Ci tu radzimy :D I piszcie do dostalyscie od gwiazdek,mikolajow itd :P ja byłam zaskoczona jak ... :))) nie ma to jak facet z gustem i dobra pamiecia :D ja mam w du... historie filozofii i pana Tatarkiewicza ktorego probowalam czytac za kazdym razem zasypiałam. Ja sie biore, ojj biore sie od ponniedziałku. ja sobie uprzyjemnie swieta kupie yerbena all i bede siorbac ojj mamoo tego mi brakowało. Jutro zamawiam ;D

Kusi mnie ta opcja nr 2 aczkolwiek typensa znam jedynie za pośrednictwem internetu :O Historia to długa, znalazłam go kiedyś na jakimś ePulsie, kiedy to byłam kinder metalem a on true czucherem. Teraz on odezwał się na Gronie... i sama nie wiem nooo :/ Co do prezentów... dostałam kilka drobiazgów i ślicznego przecudnego iPoda :D Do tej pory użyawłam mojego oldschoola, srebrnego Mini (4, 5 lat) w różowym kondomie, którego kocham ponad wszystko :D Ja natomiast kupiłam rodzinie bilety do teatru na marzec :) Piszcie co tam u Was :P Ja się oporowo obijam :)

jak wierzysz w niego i jego intencje to spróbuj, jak masz wątpliwości to lepiej wybierz znajomych z lo :classic_cool: ja to nie ufam facetom z internetu, bo raz się spotkałam, skurczybyk mnie okradł i spieprzył. przynajmniej wtedy swojego obecnego poznałam, no ale komórka i portfel poszły się jebać, coś za coś, mogłam skończyć w w rowie, więc i tak mam marne powody do radości :P ja pod swoją prowizoryczną choiną znalazłam jakieś drobiazgi plus szałową suszarkę, która wyglądem przypomina wibrator, nie wiem tylko czy to mnie się tak kojarzy, czy to był zabieg celowy. zgrabna jest w każdym razie, także sobie wzdycham do niej. aczkolwiek świątecznie wygrał mój facet, bo mi sprawił nowe call of duty. wreszcie moje kanały łzowe mogą odpocząć i idąc do empiku nie będę musiała zawodzić z żalu przy półce ❤️ naukę odkładam na niedzielę, w niedzielę odłożę na wtorek i tak do jedenastego :P

witam :D i święta se minęły teraz by wypadało naumieć się coś na coś ale, że mam tendencję do odkładania to znając mnie zacznę ryć na dzień przed kolokwiami :classic_cool: u mnie jakoś nie ma zwyczajów dawania sobie prezentów, moje rodzeństwo to już stare doopy i każdy praktycznie na swoim, wyrosło się z tego :D dla mnie jakoś prezenty zawsze miały małe znaczenie i nie przywiązuje w ogóle do nich wagi :classic_cool: teraz kuźwa myślę co ze sylwestrem zrobię bo do cholery planów jak nie miałam tak nie ma :O

no ja planow na syolwka tez nie:D a ja dostalam 3 bluzki,bolerko,rajstopy z wzorkami,rekawiczki skorzane,ozdoby do paznokci,peeling do stop,maseczka do stop,kapcie,sliczne kolczyki takie jak chcialam i poducha w ksztalcie kroliczka playboya tez chcialam:D

ukierunkowałam się sylwestrowo, czyli zadbałam o własną filmożerczą dupę, pożyczyłam kilkanaście filmów, jeszcze popkorn do załatwienia i będę miała sylwestrową noc filmożercy. pierwszy sylwester bez planów, także lepsze te filmy niż depresja, bo nikt mnie nie chce :D książki jak leżały nieruszone, tak leżą nadal. już czuję te łzy paniki na policzkach :classic_cool:

Hola chicas! Doszła trzecia możliwość dotycząca czwartku, a mianowicie Sylwester z Polsatem :O Dżizys, kurwa, ja pierdolę.