Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanamama

problem z niemowlakiem

Polecane posty

Gość załamanamama

Mam problem z moim 3 tyg synkiem najpierw karmiłam go piersią potem ściągałam mleko i dawałam mu mleko z piersi i mleko modyfikowane ale od 3 dni daję mu tylko mleko sztuczne mały płacze mocno jakby nie mógł zrobić kupki a jak już zrobi kupka jest seledynowa ale konsystencja papki nie jest twarda pomimo tego ze zrobił kupkę dalej zasypia a po chwili budzi się z płaczem nie wiem co to możne być do lekarza idziemy pojutrze

nie przejmuj sie kolorem kupki, moze być nawet ziemno zielona, to ze wzgledu na zawartosc żelaza w mleku modyfikowanym. malutki może mieć kolki - daj mu espumisan specjalny dla niemowlaczków, ale zamiast 10 kropelek daj 5, Powinno pomóc. Malutki moze tez plakać jak sie orientuje że już nie jest u ciebie na rączkach- niemowlak do ok miesiąca zycia szczególnie jest wrażliwy na bliskość i jej potrzebuje

moze mleczko mu nie pasuje? jak będziesz u lekarza to rozważcie jego zmianę. oczywiście mozesz podać coś ułatwiającego oddanie gazów - espumisan, infacol, esputicon,cała masa tego jest :)