Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smaczna kuchnia

Czego nie znosiecie jeść? ,czego byście nie przełknęły,bo was mdli

Polecane posty

Gość dwudziestoparolatka ...
flaków, kaszanki, wątróbki, cynaderek, czerniny, rosołu, ryby w galarecie, tłustych kremów do ciast, małży, ślimaków, krewetek, salcesonu brrrrrrrrrrr :o

Ja w zasadzie nie lubie jedynie rodzynek i wafelkow, to sa 2 rzeczy, ktorych nie biore do ust.

Gość owoce morza
fasolka strączkowa, sok pomidorowy z kartonu

Gość dareqq
ja myslalam, ze w zyciu nie tkne flaczków... Az do czasu gdy zaszlam w ciąze.. zjadlam 2 michy naraz :O Chce o tym szybko zapomniec i mam nadzieje, ze taka zachcianka juz sie nigdy nie powtórzy ;)

to teraz ja: wszystkie mieso co ma tluszcz.....ale... golonka ma zajebiste mieso pod ta zajebana skora..... dobrze ze czernina nie modna....jestem juz po slubie:P oliwki,.......i juz:P:P:P

ok,flaki....tez myslalem ze nie zjem......jak siedzialem za rozruchy to mi smakowaly..... ale wiecie jak to jest???.....jak wam czegos braknie to lubicie....:)

Gość Magdalena_
nie lubię czerniny, szpinaku, brukselki, owoców morza, zupy owocowej, tłustych wędlin, golonki, flaków, mięsa w galarecie, i dyni...bleeeeeeee

Gość fsf
zsiadłego mleka... bleee.... jak wali....

Gość Bialka z jajka nie tkne

zgadzam się co do kożuchów z mleka - obrzydlistwo :O za flaczkami nie przepadam, choć być może nie miałam okazji spróbować naprawdę dobrych. praktycznie cała reszta, jaką wymieniliście to rzeczy, które jem i lubię :)

tej czerniny to nie próbowałam nigdy w życiu. a mięsko w galarecie - mmm, uwielbiam!!! :D ale tylko domowej roboty, sklepowe odpada od razu.

teraz latem na niewiele mam ochotę, wystarczyłyby mi owocowe soki, warzywa i owoce, czasem coś słodkiego. Zawsze i we wszeklich kompozycjach sałatkowych nienawidzę awokado, poza tym rodzynek, ananasów łączonych z sosami majonezowymi, czerniny (nigdy nie jadłam, ale wykorzystywanie krwi zwierząt do potraw to dla mnie co najmniej głupota). Przestałam jeść wędliny - już ich w ogóle nie lubię. Nigdy więcej nie tknę śledzi, kapusty ( w obojętnie jakiej postaci), zup: krupniku, ogórkowej, z warzyw nie toleruję selera, rzepy, roszponki, z owoców - kwaśnych jabłek. Ponadto nie piję żadnych maślanek, kefirów, kawy i mam wstręt do mocnego alkoholu, wódek, koniaków..i piwa.

Gość makabreska
ja nigdy nie probowalam flakow i jakos nie zaluje, ale nie powiem ze niedobre bo nie mam pojecia :) nienawidze kminku, groszku zielonego z puszki, natki pietruszki i koperku...to chyba wszystko :) aaa i mandarynek..smierdza mi smola z budowy :) i nigdy w zyciu nie zjem jajecznicy z grzybami ale takimi lesnymi, nie pieczarkami (chociaz tez nie jem ale nie mam juz takiej traumy) - koszmar z dziecinstwa

Gość makabreska
zapomnialam o sosie pieczarkowym....rozciapciane pieczarki mnie nie rajcuja :)

mdli mnie po mocniejszym alkoholu, a czystej wódki nie przełknę za nic. nie lubię pieprzu ziołowego i kminku, a tak poza tym jadam wszystko i lubię chyba prawie wszystko... oprócz bardzo tłustego mięsa, ale to jak większość

wszystko co jest tluste salceson tez parowek nei jem i frytek i czipskow

Gość sheepek
ja nie tykam gotowych potraw ze sklepu. Zaraz sobie wyobrazam jak je robiono. Wole zjesc to co sama zrobie. A nie wybrzydzam za bardzo bo jak to sie mówi - dzieci w afryce umieraja a tu w d.. sie przewraca. I jak mi sąsiad opowiedział, ze był czas ze pragnął przez 3 lata zjesc kromke chleba to juz w ogóle. No ale to były inne czasy..

Gość Oj duzo tego
Nie tkne owocow morza, flakow, tlustego miesa (typu boczek), kalarepy, melona i roznych dziwnych polaczen, typu sledzie z rodzynkami (serio widzialam kiedys cos takiego, nalozylam sobie na talerz na bankiecie i malo nie spawikowalam jak zobaczylam rodzynki, bo zsledzie to uwielbiam, zreszta rodzynki tez lubie ale nie razem ;)

Gość ffffffffffffffffff
smalec,wszystkie podroby i większość mięsa: ( bleeeeeeee,już mnie mdli kanapka ze smalcem ze skwarkami---ble! kiełbasa-ohyda!fuj!ble!

no i suszone owoce.... leniwiec a jadlas kiedys slimaki ze piszesz ze ich nigdy nie zjesz? ponoc po usmazeniu nie sa juz takie obslizgłe :P no i jeszcze.. solone sledzie (ale uwielbiam rolmopsy) kaszanki (lubilem ja dopoki sie nie dowiedzialem ze jest tam krew...) flakow (myslalem ze to taka nazwa tylko bo to tak wyglada..i tez lubilem dopoki ktos mi nie powiedzial z czego to jest :O a ja to jadlem 😭

Gość bez mydla.
Nie lubicie tego srego i tamtego szynki czekolady itd. A ZAPEWNE CODZICIE PO SMIOETNIKACH I tamsukacie smakolykow, PIER...OLO..NE Degeneratki.

Gość Caresiatko
czarniny, kaszanki, kaszy, piwa na kaca;), smalcu, tort bezowy, glukoza..JEZUNIU NAJGORSZE CO MUSIALAM ZJESC:( pasztetu, ryby w zalewie octowej, oliwki no i chyb juz wsjo..:) PS podziwiam tych któzy nie lubią słodyczy:)