Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natt

znowu to samo tylko bardziej widoczna

Polecane posty

Gość natt

Hej dziewczyny wczoraj pisalam z takim problemem jak : hej dziewczyny mam pytanko czy jesli od razu wyszly mi 2 kreski na tescie ale jedna jest strasznie blada to to jest ciaza ??? test robiony w dniu spodziewanej miesiaczki .... prosze o pomoc dzis mam taki problem: powtorzylam dzis test i wyszly 2 kreski ale 2 bladsza ale bardziej widoczna niz wczoraj mysle ze to ciaza ale moze test sie myli ale czy to mozliwe zeby 2 razy taka sama akcja przypominam test plytkowy HCG pomozcie strasznie chce miec dzidziusia PS: miesiaczki nie ma piersi nabrzmiale bolace po bokach i strasznie mi goraco czasami ... tak jak bym miala z 45 stopni w ciele

bardzo często ta druga kreska jest bledsza. Myslę, że skoro dwa testy tak wyszły to jesteś w ciąży. Idź do lekarza po potwierdzenie.

Gość a4tech
jestes w ciaży gratulacje :) miałam tak samo :)

Gość jestem w 34 tc
Ja tez tak mysle, ale dla potwierdzenia idz do lekarza. Mowie jednak, ze na 99,9 % jestes w ciazy :)

Zrób z krwi, szkoda kasy na testy :) Rozumiem, że to jest zawsze zaskoczenie i niedowierzanie, ale po co bankrutować ;) Jak dla mnie to ciąża na 100%, też tak miałam w drugiej. Gratulacje :)

Gość natt
patrze na test minelo z 56 minut i kreske widac normalnie nie trzeba se przygladac zeby ja zaowarzyc :):):):):)):):) jestem happy

Gość natt
przepraszam nie 56 tylko z 5 6 minuut

jesli tylko druga kreska się pojawiła to jesteś w ciąży, nie ma znaczenia czy tak samo mocna, czy dużo bledsza od tej drugiej u mnie przy pierwszym teście była baaardzo blada, na drugi dzień już zrobiła się wyarźniejsza aby mieć pewność idź na badanie beta hcg z krwi - ono się nie myli tyrzymam kciuki za dzidzię!!! :)

Gość saleminka8
jak ja nie lubie odpowiedzi typu "to zrób sobie z krwi" po co ? test wykazał 2 kreski-ciąża to że jest blada to często normalne,bo stężenie nie jest jeszcze wysokie.

Gość saleminka8
gratuluje i spokojnych 9 miesięcy :)

Gość natt
ja tez mysle ze to ciazo przeciez to juz by bylo nie mozliwe 2 testy 2 kreski dzi widac ja z daleka ale jest bladsza od 1 wiec napewno jestem tak mysle :* dziekuje za wsparcie ;)