Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladyeees**

nie rozumiem skąd tyle zawiści na Kafe...

Polecane posty

🖐️ czasem wchodząc na kafe, gdzie trafilam zupełnie przypadkowo, i na dluzej sie zatrzymałam, zadaje sobie pytanie skąd w ludziach jest tyle jadu, skąd tyle nienawisci do innych osób? czy to że jest to forum anonimowe, i mozecie tu przychodzic i bezczelnie bluzgac innych ludzi, podnosi wam w jakis sposob wasze ego? chodzi mi tu miedzy innymi o bezposrednie obrazanie kobiet glupimi prowokacjami i wrzucanie ich do jednej szufladki z napisem \"szmata\"... może troszke szacunku.... bo ja w ogóle nie rozumiem takiego zachowania...

oj... zaraz Ci się dostanie... :o tacy są po prostu ludzie- siedzi w domu, cały dzień się nudzi no i gdzieś ta frustracja musi ujść :)

aj wiesz niektorzy rekompensuja sobie w ten sposob totalny brak wlasnego zycia, innym z jakiegos powodu zal dupe sciska a jeszcze inni nudza sie w domu (wakacje)...

co jeden temat to lepszy... mnóstwo tematów, które obrazaja kobiety i podrzucają je do jednego worka!! nosz kurde. nie taki jest chyba cel forum.

Gość Oceniacz kafeteryjnych pup
ladyeees ma najładniejszą pupę na kafe!

Gość cjnjhnvhbh
No fakt, dla mnie to tacy ludzie maja poprostu zero inteligencji i szacunku do kobiet a takich chlopakow jest bardzo wiele niestety:(:(

no wlasnie. skad wiesz jaką mam pupe skoro nie ma tutaj takiego zdjecia? wyobraznia? juz wczoraj byl taki temat, który ktos bezczelnie zalozyl, a potem zostalam oskarzona o to, że probuje sie dowartosciowac przez Kafe i że to ja podszywem umiescilam ten temat, zeby mnie oceniano. zglosilam temat do usuniecia, chociaz nadal tu jest. to tez mnie wkurwiło maksymalnie. i nie wiem jaki jest cel takiego traktowania dziewczyn:/

cel forum już dawno został przemianowany na wylewanie swoich żali :) to po prostu wszystko zależy od poziomu kultury i sposobu w jaki sposób wyrażasz swoje poglądy- bo każdy ma prawo posiadać swoje, chociaż czytając czasem kafe zaczynam w to naprawdę powatpiewać :) powiedz tylko coś odmiennego od ogółu... jesteś wtedy zakrzyczana i zbluzgana wielu ludzi tutaj to zwykli troglodyci i tyle...

ladyeees Twoją pupę widać na pierwszym zdjęciu, jest ładna i wypięta Bez obrazy, ale wklejając swoje zdjęcia na ogólnopolskim forum musiałaś się liczyć że znajdą się imbecyle którzy będę je oceniać.

uwierz mi że nie. mi jest fajnie popisac z kims kiedy widze jak wyglada.co nie oznacza ze oceniam ludzi po wygladzie, ale z drugiej strony wzbudza to zaufanie.moje zaufanie.jakos tak mam.i dlatego tak zrobilam. nie sadzilam jednak ze ktos oskarzy mnie, że jestem niedowartosciowana gąską i dodając je urosne w piórka:o ja mam swoje zdanie o sobie, i nikt mi go nie zaburzy... chodzi mi jednak o ten jad, który leci z niektórych osób w stosunku do innych osób-zazwyczaj z ust facetów w kierunku kobiet. że są szmatami kurwami blebleble... przeciez nie wszystkie dziewczyny takie są....

Nie wyrabiaj sobie zdania o facetach na podstawie tego co tu piszą na kafe, bo możesz się zrazić do facetów. Poczytaj sobie temat "do czego byście się nigdy nikomu nie przyznały". Gdyby jakiś facet go przeczytał to zmieniłby zdanie o kobietach o 180 stopni.

nie no ja nie uogólniam.ja mówie o kafe w tym momencie.że zdarzają sie tu tacy, którzy... ja jestem w szczesliwym zwiazku juz pare lat(3) moze to duzo, moze malo, nie wiem...mam sporo kolegów, których bardzo szanuje, i którzy szanują mnie...dlatego znam sporo facetów i potrafie niektórych rozgryźc. i jestem pewna że ci co tutaj tak cwaniakują są tacy dlatego, że są anonimowi,a tak naprawde, stojac oko w oko z dziewczyną nie byli by tacy hardzi;> no moze nie wszyscy... ale tu chyba panuje zasada"jestem anonimowy-moge wszystko..."

Gość 089
Sa ludzie i parapety.

np. dzis na kafe siedzac sobie zszokowały mnie dwa tematy-jeden w którym koles pisał, że za dobre uczynki dziewczyny facet nagradza seksem... drugi zaś cwaniakował, że odmówił jej seksu i jeszcze sie nią pobawi, bo wie że ta na niego leci. ja sie domyslam ze to są durne prowokacje, ale wkurwia mnie to, że robią miedzy innymi ze mnie(bo tez jestem kobietą) durną szmatę, której nie warto dażyc szacunkiem, bo przeciez wszystkie kobiety to dziwki... :o

Gość 089
Mowa o Kubie K. i Wstrzasie... w pewnym sensie wstrzas ma racje, bo panny tak robią... ale kuzwa nie bez przyczyny:/ w ogole sposob w jaki to wyrazil byl ohydny, tak perfidny , przesycony taką pogardą... :/

Gość Historyk Kafeterii
ladyeees -> To są prowokacje :P Ci którzy je piszą to jacyś zakompleksieni nieudacznicy którzy pewnie nawet dziewczyny za rękę nie trzymali :P Powaga, wyluzuj :P

Historyk Kafeterii-> ja napisalam wyzej i wiem ze to prowokacje. ale pytam po co? coby sie dowartosciowac, bo ktoras zmieszała go z błotem?? dla mnie to dno i nie widze w tym sensu.i po co z tym przylazic tutaj na kafe.kiedys to bylo miejsce gdzie naprawde mozna bylo fajnie pogadac. a teraz? masakra jakas!! :o

Myślę , że to wina systemu . Napisane jest "(...)dla kobiet - Kafeteria" albo "internautko zarezerwuj swój nick" widać niektórzy faceci mają kompleksy i na dodatek problemy z tożsamością :o powinna być rejestracja po peselach i wtedy by się żaden nicpoń nie wdarł w damskie pogaduszki

Gość Historyk Kafeterii
To są nienormalni ludzie po prostu :P kupetka -> wtedy nasiliła by się kradzież damskich torebek celem zdobycia żeńskiego peselu :P:P 🖐️

offerma. "..moja dziewczyna jest bardzo, ale to bardzo we mnie zakochana Tak sobie sprawy poustawiałem, że ona tańczy jak jej zagram i co najwazniejesze, nie przeszkadza jej to, gdyż, słusznie zresztą, uznaje, że to mężczyzna jest Panem domu, a kobieta powinna go słuchać. I mi i jej to odpowiada, nie ma na tym tle kłótni między nami. Z sexu zrobiłem dla niej nagrodę za dobre sprawowanie. i co najciekawsze to działa Ot proste przykłady - zrobiła na obiad to co lubie, był sex i dwa orgazmy Jej matka chciała przyjechać, to kazałem odwołać ta wizytę, posłuchała, był sex aleee... w niedziele poszła gdzies z koleżanką, powrót do domu spóźniła o 1,5 godziny, sexu nie było. Wczoraj na ten przykład nie uprasowała mi rano koszuli, sexu nie było. Dzisiaj już ładnie rano przeprosiła i podała uprasowaną koszulę i śniadanie do łózka, a przed chwilą dzwoniła, czy "jej misiaczkowi nie jest gorąco w taki upał, bo zaraz będzie w okolicy i może mi coś zimnego do picia kupić" Wydaje mi się, że znalazłem na nią sposób, w końcu" dla mnie z tej wypowiedzi np. płynie ogrom jadu i braku szacunku dla płci żenskiej. pokazanie że MY kobiety jestesmy jak psy które trzeba nagradzac za dobrze spełniony obowiazek:wyprasowana koszula, sniadanie do łózka... pokazał, że lasce sie to podoba, bo jest w nim zakochana. pomysl jaka laska by sie tak zachowywala i która by na to pozwoliła. na pewno nie zadna szanująca sie. przynajmniej ja w to watpie.

Gość Historyk Kafeterii
ladyeees -> nie przeżywaj. O to chodziło autorowi tematu. Żeby się kobiety piekliły itp. Najlepiej zlewaj takie tematy. Brak odpowiedzi jest najlepszą odpowiedzią. Moderki kafe też tych tematów nie kasują, bo zapewniają one odpowiednią oglądalność i odpowiedni ruch na forum. A duży ruch na forum to większa szansa na reklamy w serwisie, a więc również na zwiększenie ich płac. Ekonomia.

Gość 089
kobieta nie kieruje się rozumem tylko popędami- nie zgadzam się . Popędy to specjalność facetów.

tzn. że taka laska jest strasznie zdesperowana, bo chce miec kogos na siłe.jakby taka nie byla to odeszlaby po prostu z nadzieją i zapałem że znajdzie innego.takiego który ją uszanuje.i bedzie ją kochał, nie bedzie jej bił i poniżał.to nie jest miłosc. ja wiem ze sa takie dziewczyny, które sa z kims mimo wszystko, wystarczy sie rozejrzec tutaj... ale ja czasem swiata nie rozumiem.

Gość Historyk Kafeterii
Kobieta nie kieruje się ani rozumem ani popędami tylko uczuciami :P Choć niestety czasem są to uczucia do pieniądza posiadanego przez mężczyznę, a nie do samego mężczyzny :P

Gość 089
nie wazne do kogo lub czego, uczucie to uczucie:D

no wlasnie.dziewczyny sie kieruja uczuciami.ale kiedy trafia sie na faceta ktory nie szanuje-bije, olewa itp. to juz nie jest milosc.to jest chora milosc.wiec po co tkwic w czyms takim? tez nie rozumiem takich kobiet.milosc mimo wszystko blebleble. ale ile mozna to wytrzymac?

offermo;> bo wiekszosc kobiet to romantyczki, które wierzą w milosc mimo wszystko...niestety, kiedys pewnie obudza sie z reka w nocniku:(jesli w ogóle sie obudzą!!:o smutne to, ale prawdziwe:(

Gość Historyk Kafeterii
Bo taki mają charakter :P Ty masz inny i tego nie rozumiesz. Niektóre zakochują się tylko w zajętych facetach. Kochają go skrycie i cierpią :P Jeszcze inne też zakochują się tylko w zajętych, odbijają go i przestaje on być dla nich interesujący :P Nie zrozumiesz wszystkiego. Najznamienitsi filozofowie już w starożytnej Grecji próbowali i wielu z nich od tego sfiksowało ;-)