Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladyeees**

nie rozumiem skąd tyle zawiści na Kafe...

Polecane posty

Gość 089
a kobieta porzuci wszystko, da się traktować jak szmatę- jestem kobietą i nie porzucę wszystkiego, ani też nie dam sobie wmówić , że jestem szmatą i nei pozwolę się tak traktować . Gdyby tak było to bym autorom tamtych wątków przytakiwała!

tez mam faceta.tez nie zawsze jest sielanka.tez czasem skaczemy sobie do oczu.ale na poczatku moim zdaniem trzeba facetowi pokazac ze "nie ze mna takie numery..." kiedy facet mysli o powaznym zwiazku i zalezy mu na dziewczynie, to to zrozumie... jesli jest z nia tylko w jednym celu, i widzi ze dziewczyna swiata poza nim nie widzi to wykorzysta to chociazby nie wiem co:/ a pozniej tyle watków z serii "on mnie porzucił,zeszmacił, ale nadal go kocham" i opinie o kobietach spadają...

Gość jesteś niedowartościowana
robisz wszystko zeby zaistnieć na tym foru czekasz na to że wszyscy ci będą kadzić jak ktoś śmie stwierdzić że mu się nie podobasz to wpadasz w furię

Gość Pani-karz
myślę droga autorko, że zakładając ten topik poprzedziłaś to chwilą refleksji, którą tu uogólniłaś... ja rozszerzyłabym Twój wiodący post o inne - niestety - negatywne uczucia...bo mam - wchodząc tu - podobne odczucie...To forum to takie siedlisko (zgoda - nie zawsze!!) goryczy, desperacji i wszelkiego innego uczuciowego brudu... Zadaję sobie pytanie: skąd tego tu tyle? I dla mnie odpowiedź jest jedna - tacy są w większości ludzie w realu, tyle, że wszelkie negatywne zachowania i reakcje na codzień ukrywają - ze względów dość oczywistych..a tu na kafe mogą anonimowo być sobą...Nie mówię rzecz jasna o tych, którzy czasem ty odreagowują robiąc sobie jaja, korzystają także z tego miejsca w innych celach... Zawiść, żeby do niej nawiązać jest tak wszechobecna i tak - zwłaszcza ostatnio - nasilająca się, że bardzo często determinuje ludziom normalne funkcjonowanie...

Gość 089
Ehhh... nie naleze do kobiet ktore rzuca wszystko i poleca za boskim egipcjaninem , wierz mi. Przykre , ze juz nie dopuszczasz do siebie mysli, ze są kobiety, które mogą odbiegać , od Twojego "standardu".

Gość brrrrrrrrrr
któregoś dnia pewna kobieta radziła się w sprawie zabezpieczenia finansowego, bo zamierza odejść od męża i niewiele napisała z jakiego powodu. Co ją spotkało ze strony piszących, to szok:( same wyzwiska W trakcie okazało się,że ma nowotwór, mąż pogardza nią i szuka wyjścia, by być zabezpieczona na ewentualne leczenie, kiedy zostanie sama. Tak jej dano tu do wiwatu ze w efekcie z płaczem zakończyła pisać i odeszła. Było kilka osób, którzy próbowali ją wesprzeć, coś poradzić, ale głosy tych "złych" zaćmiły dobrych. To się nazywa człowieczeństwo i empatia:(

Gość 089
wiec jak mnie nie znasz to mnie do swoich pieprzonych kategorii nie przyporzadkowuj.

aha.jeszcze jedno apropo osoby ktora stwierdzila ze jestem niedowartosciowana.no cóż. nie czuje sie tak. wyrazam poza tym swoja opinie na tym forum w koncu po to zostalo stworzone. wiec nie rozumiem skad twoje zachowanie i frustracja? czyzby zazdrosc ze udaje mi sie na nim zaslynac,a tobie nie?:)

Gość Pani-karz
złoty nie masz racji, że są "wieczne kłótnie"...one się zdarzają, jeśli trafia się temat, w który niektórzy się zaangażują...ale paradoksalnie wtedy jest najciekawiej.. Najgorsze są "dyskusje" na poziomie "a u was to biją murzynów"...

Gość Pani-karz
no właśnie ladyees MUSISZ być niedowartościowana, bo ktoś tak chce... Ciekawe, że tu na kafe ludzie lubią jak jest źle, brzydko, biednie, brudno...nikt nie ma prawa napisać o sobie nic pozytywnego, bo się wywyższa, nie ma prawa napisać, że coś ma, bo na pewno ukradł, nie ma prawa dobrze żyć, bo kłamie, jak zmienia ręcznik co 2 dni to szpanuje, jak kobieta ma własne mieszkanie to nie mogła na nie zarobić, tylko dostała od kogoś...przykłady można mnożyć.. Tu musi panować tylko bylejakość...

Gość Pani-karz
oooo, przepraszam cipa to może, ale nie głupia....

Gość Pani-karz
sarkazm?

Gość Pani-karz
no właśnie... zadaję pytanie - czy ludziom nie szkoda czasu na bywanie tu tylko po to, żeby pieprzyć takie dyrdymały?...

nie no wiesz.moze wlasnie oni czuja sie niedowartosciowani:) i myslac ze oskarza o to inną osobę, że to podniesie ich ego. jedyne co potrafia powiedziedziec to to, że ktos jest taki czy owaki, wyzwac i koncza temat.bo nic innego powiedziec nie potrafią:)

Gość na jakim topicku
najczęściej można Cię spotkać Pani-karz?(jeśli to nie jest sekret) Podoba mi się Twoje podejście i analiza kafe. Pozdrawiam.

Gość Pani-karz
wchodzę czasem wyłącznie na topiki z jakąś normalną treścią lub sensownym tematem, który może być zapowiedzią czegoś więcej, ale niestety znakomita większość zaśmiecona zostaje dość szybko mądrościami rodem z psiej budy i szybko się kończy... pozdrawiam :)

Gość Pani-karz
ktoś już kiedyś napisał, że kafe schodzi na psy... na przestrzeni roku, kiedy tu zaglądam raz na 2-3 dni i najczęściej na chwilę (w trakcie papierosa) widać równię pochyłą coraz bardziej w dół... poczekajcie...za chwilę zaczną się komentarze...

no wlasnie i dlatego otworzylam taki temat.......... ale zaraz że próbuje tu zaslynac i zrobic kariere, dowartosciowac sie:) jak mnie to smieszy;>kariere może i zrobie w zyciu ale na pewno nie tutaj:) znacznie dowartosciowali mnie rodzice :) tutaj odpoczywam od swoich trosk i problemów;) i od sesji która nade mną wisi, niestety:(

Gość .kropa.
a ja mysle ze ladyeees ma racje. odnosnie tego że tylko niedowartosciowani ludzie, beda sie jej czepiac, ze próbuje tu zasłynąc. doda tez ma wielu przeciwników a tak naprawde jest zajebistą laską, i jej przeciwnicy, to ci co zazdroszcza jej tego jaka jest. ps. jestem facetem.

Gość 089
ja juz daaawno po.

doda tez ma wielu przeciwników a tak naprawde jest zaj**istą laską, i jej przeciwnicy, to ci co zazdroszcza jej tego jaka jest matko boska.... co za bzdura.