Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkurczaczekkik

co wam do cholery z tym dziewictwem???

Polecane posty

nie powiedziałabym bo nie chciałabym trafic na jakiegos fana cnoty :D i np po roku bycia razem pojść w cholere bo on ma jakies problemy :D zreszta wiem jedno - NIGDY nie zwiaze sie z prawiczkiem :) nie mam ochoty czekac az zachce seksu i nie mam ochoty zeby mial jakies ale do moich poprzednich :)

Gość niki....
Ktos tu powiedział ze ta kwestia dziewictwa jest poruszana tylko na kafe błąd!To internet nakreca ta cała porąbana koniunkture!!!i na wszelkich innych portalach czatach to sie wciąż przewija.Faceci najpierw chcecie zaliczac a potem dziwicie sie ze nie ma dziewic?no sory to albo zaliczanie albo dziewice...

Gość 089
prawiczku zapewnie bylo to do mnie , ze usiluje Ci pojechac. Nie nie usiluje. Usiluje Ci powiedziec, zebys się nie wypowiadał w kwestiach o ktorych nie masz pojecia (jeszcze).

" nie powiedziałabym bo nie chciałabym trafic na jakiegos fana cnoty i np po roku bycia razem pojść w cholere bo on ma jakies problemy zreszta wiem jedno - NIGDY nie zwiaze sie z prawiczkiem nie mam ochoty czekac az zachce seksu i nie mam ochoty zeby mial jakies ale do moich poprzednich " No więc własnie, sama byś zdyskwalifikowała prawiczka tylko przez to że jest prawiczkiem i wsyzstko gra. 🖐️ natomaist fakt, że doświadczony facet mógłby Ciebie zdyskwalifikowac(i nieładnie nazwać :D) za to że spałaś z kilkoma już jest oburzający. 🖐️ Zalatuje hipokryzją. :classic_cool:🖐️ "prawiczku zapewnie bylo to do mnie , ze usiluje Ci pojechac. Nie nie usiluje. Usiluje Ci powiedziec, zebys się nie wypowiadał w kwestiach o ktorych nie masz pojecia (jeszcze)." O ile mi wiadomo nie piszę tu o technikach i pozycjach seksualnych, czyli o czymś z czym nie miałem do czynienia. :classic_cool:🖐️

Gość 089
ale piszesz o dogadzaniu. Dotyczacym sfery seksualnej (dziwka- padlo takie slowo).

"ale piszesz o dogadzaniu. Dotyczacym sfery seksualnej (dzi**a- padlo takie slowo)." Proponuję udać się na lekcje czytania ze zrozumieniem i nie traktować wszystkiego smiertelnie poważnie. :classic_cool:🖐️

Gość 089
Swoje prop wstadz sobie... do szuflady;) lub sam z niego skorzystaj;)

a wiesz co mnie nauczyło takiego zachowania? wlasnie podejscie facetow, ze nie-dziewica to zło. I 99% prawiczkow tak właśnie mysli, ze nie moga byc z taka kobieta, ze one sa gorsze, ze oni sa lepsi i zasługują na cnotke.

"a wiesz co mnie nauczyło takiego zachowania? wlasnie podejscie facetow, ze nie-dziewica to zło. I 99% prawiczkow tak właśnie mysli, ze nie moga byc z taka kobieta, ze one sa gorsze, ze oni sa lepsi i zasługują na cnotke." A Tych prawiczków, gdy już sie rozprawiczą nauczy to, że niedziewice trzeba omijac. :classic_cool:🖐️ Koło się zamyka. 🖐️ 99% prawiczków jest zakompleksiona i wzięłoby każdą, która rozłoży przed nimi nogi. :D🖐️ To co Ty piszesz to jakas abstrakcja. :classic_cool:🖐️ Prawda jest taka, że tłumaczysz siebie, bo nie chce Ci się takiego faceta uczyć + uważasz, że pewnie ma mocne problemy psychiczne. Ale usprawiedliwiasz się, że to niby przez podejście facetów do niedziewic, bo przecież gdybyś przyznałą, że chodzi o to co napisałem(choć wczesniej p oczesci sie przyznałąs) to wyszłoby, że faceci mają takie samo prawo odrzucac Ciebie przez fakt spania z kilkoma facetami i Twoje użalanie się na niesprawiedliwość straciłoby sens. ;):classic_cool:🖐️

Gość frufru
"Prawiczek z wiarą - Jeżeli natomiast Cię zapyta a Ty zaczniesz się migać albo skłamiesz to znaczy, że jednak prowadzisz rozwiązły tryb życia, a przynajmniej facet tak pomyśli jezeli kłamstwo wyjdzie na jaw." ja cały czas się zastanawiam skąd niby facet ma wiedzieć czy mówię prawdę czy nie :D "Prawiczek z wiarą - Są też kobiety, które wymagają doświadczenia imusi być knoiecznie tylko i wyłącznie doświadczony. Gdzie Wasze protesty w tej kwestii?" to raczej prawiczkowie jako obiekt dyskryminacji powinni tu protestowac. i rpotestowali na potęgę, dobrze pamiętam ;) PS. swoją drogą ciekawe gdzie jest mój ulubiony prawiczek Kafeterii? :D

"ja cały czas się zastanawiam skąd niby facet ma wiedzieć czy mówię prawdę czy nie " Nie będzie wiedział dlatego też napisałem, że jeżeli poźniej prawda wyjdzie na jaw to będą kłopoty. :D🖐️ "to raczej prawiczkowie jako obiekt dyskryminacji powinni tu protestowac. i rpotestowali na potęgę, dobrze pamiętam " Źle pamiętasz. Prawiczkowie pisali jedynie, że chcieliby dziewicę na co posypała się fala protestów oburzonych niedziewic. :classic_cool:🖐️

ale roznica jest taka, ze kobiety tez pragna prawiczków (jesli sa dziewicami) sama tego chciałam ale jak pojawił sie facet ktory zawrocił mi w głowie to nie myslałam o jego przeszłości. Rożnica jest taka, ze prawiczek trafi na cudowna, wspaniałą, idealna kobiete i ja zostawi tylko dlatego ze z kims spała. Kobiety az takich problemow nie maja. Nie skresla faceta po miesiącu tylko dlatego, ze ich facet juz z kims spał. Faceci nie potrafia tego zniesc. Zostawia najwspanialsza kobiete pod słońcem tylko dlatego ze 5 lat temu z kimś spała...

ach te baby!!!! nie wsadzajcie wszystkich do jednego wora!!!! ja mam kobiete ktora nie byla cnota i miala tyle samo partnerow co ja partnerek,nie znam ich i mnie nie obchodza,co mi do tego.... zreszta panowie,jezeli wasza partnerka miala 10 przed wami a powie ze miala jednego to po czym poznacie ze klamie????? o rozklapiochach nawet nie zaczynajcie! z moja jak nie mam sexu przez 2 tygodnie to jest ciasna jak 16 tka:P

Gość hehe33
"Faceci TYLKO ruchają co popadnie, BYLE CO" "99% PRAWICZKÓW chce DZIEWICY" Inteligencja kobiet nadal jest legendarna niczym historia potwora z Loch Ness. Z tym, że go ktoś widział.