Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Genesis Nemesis

Czemu małolaty po 15 16 lat kokietują facetów mających 20 -21?

Polecane posty

Gość Genesis Nemesis

Co tym chcą osiągnąć i czemu to robią?

Gość kikoo
bo moga im kupic piwo ? :o

buahaha... osobiscie nie flirtuje z takimi facetami, ale jesli sami chca to co mam bronic? :)

bo 16-17 latkowie ich nie interesuja bo wydaja sie dziecinni i tacy sa. a taki 20-21 latek to (oczywiscie zalezy) tez jakos super dojzaly jeszcze nie jest. zreszta to chyba normalne ze dziewczyny interesuja sie starszymi. ja mam 18 i jakos tak sie sklada ze jesli sie kims zainteresuje to ma zazwyczaj 22-25. i tym ze spotykam/spotykałam sie ze starszymy nic nie chcialam osiagnac, po prostu z takimi lepiej mi sie rozmawia.

21 lat i dojrzaly? hehehehe... bzdura. mi sie wydaje ze taka prawdziwa wewnterzna dojrzalosc wiekszosc mezczyzn osiaga po 30. na podstwaie obserwacji.

Gość Lubię czerwone
ona DD -> Ty masz 18? Bez urazy, na zdjęciu wyglądasz na 30.

Gość żelazo stal i pył
brawo depeche :) święte słowa bystre z Ciebie dziewczę jak na ten gówniarski wiek ;)

takie zdjecie :P ale fakt wygladam powaznie i moze przez to zadaje sie ze starszymi facetami :)

Gość żelazo stal i pył
trochę kultury ddd fajne jesteś mięsko ;) a światłem na zdjęciu można zrobić wszystko

Gość żelazo stal i pył
ddd a lubisz seks na pierwszej randce :classic_cool: ?

one kokietuja wszystkich dobrze wygladajacych i przy kasie!!!!! poprostu chca sie sprawdzic......jak kazda kobieta do czasu menopauzy...... potem juz tylko ogrodek i ksiazki Grocholi:P

czemu? jak ktos ma od dziecka "posrane" życie to albo w wieku 21 lat nalezec bedzie do marginesu albo szybciej dojzeje. bo zmusi go do tego jego sytuacja. to taki przyklad. dojzali 21 latkowie istanieja :)

nie twierdze ze dojrzali 21 latkowie sie nie zdarzaja. ale nie oszukujmy sie - co to za dojrzaly facet ktory leci na 16 latke? :) oczywiscie sa wyjatki. potwierdzajace regule.

no tak, wczesniej napisałas tak ogolnie ze takich nie ma to sie nie zgodzilam :) I dodałam 2 link tu tez wygladam na 30? nie zalamujcie mnie :D

Gość
Ja to sie zastanawiam stare czy mlode ,czemu wy takie wypozowane na tych zdieciach ,naprawde nie macie fotek zrobionych spontanicznie?,napewno sa ladniejsze i ciekawsze ,ale co zrobic,kazda chce byc odrazu modelka.

No na mnie mój przyszły mąż też poleciała jak miałam 16,5 lat jest 5 ,5 lat starszy i nie uważam, że był niedojżały. Ja wolałąm mieć starszego chłopaka, bo jak by nie było napewno miał więcej w głowie niż mój rówieśnik:) No a teraz ma 26,5 ja 21 i we wrześniu ślub :P

Gość jhbjgjkgkuk
błagam ludzie: DOJRZAŁY

Gość para 15 ona 20 on
to połącznie nadzwyczaj harmonijne pod względem intelektualnym i emocjonalnym. Nie ma się co dziwić, że dobierają się w pary.

Gość żelazo stal i pył
na drugim zdjęciu wyglądasz jakbyś była gotowa na seks na 7 randce :classic_cool:

Gość oj dzieci dzieciiiii

Gość Xia Xia89
hehe czyzby zerala zadrosc włascicielki tematu ?;) Wiek się ie liczy a 15,16 to juz nie takie gówniarstwo, śmieszna jesteś. tak samo dlaczego 20 letnie kobiety kokietują 40 latków ? ;) haha śmieszna jesteś i zarazem żałosna. Widać nie umiesz zrozumieć ludzi.

Gość olajlolla
o boze, 15-16 lat to nie gowniarstwo ? ludzie ale glupoty wypisujecie 17-18 to tez dzieci i nie flustrujcie sie "dorosle" i "dojrzale" kobiety