Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziakochaadasia

Popełniłam wielki błąd

Polecane posty

Gość Maryska-Maryska
my pisalismy ze soba z 3 miesiace,a on szaleje i nie daje mi zyc,a co dopiero 5 lat

czyli koles Cie perfidnie przeleciał i kopnał w dupe... jakie to rycerskie... Ty sie jeszcze zastanawiasz na tym debilem? koles gdyby był porzadny i faktycznie cos do Ciebie czuł (gdyby kochal twoj chharakter) to nie chciałby Cie tak skrzywdzić, powiedziałby ok, jest fajnie ale to nie to... ale on wolał najpierw przeleciec, wykorzystac a potem powiedziec PA... ze ty sie na to zgodziłaś... no brak mi słow... zachowaj godnosc i nie pros faceta ktory potraktowal Cie jak szmate o przyjaźn czy miłośc, nie warto.

Gość wrrrrrrrrrrr
Jaki dupek skończony, a żeby się z Tobą przespać to problemu nie miał ???

Rozumiem i jego i Ciebie. Jego - ponieważ sama przez lata utrzymywałam znajomość przez internet - bez spotkania ( on nie był polakiem). Wydawało nam się obojgu że się zakochaliśmy - tzn bylismy tego pewni. Doszło do spotkania.. Jego uczucia pozostały te same ..ale moje.. nie wiem po prostu nie czułam tego co mi się wydawało że czułam.. Do niczego między nami nie doszło choć on bardzo chciał.. ja czułam się już wystarczjąco podle wiedząc że to pewnie nasze ostannie spotkanie a co dopiero przesapać się.. Zraniłam go.. ale przynajmniej postąpiłam zgodznie z tym co naprawdę czułam. Od tej pory mam swoje zdanie na temat znajomości "przez internet" Ciebie rozumiem bo dał Ci nadzieję - w momencie kiedy zgodził się na spotkanie - poczułaś że naprawdę Cię kocha i akceptuje. A później taka zmiana. Nie powinnaś się tak załamywać. Nie przejmuj się tym co mówi "Życzliwa' przyjaciółka. Poza jej zdjęciem przecież były rozmowy.. tak naprawdę to w Tobie się zakochał... w Twoim charakterze sposobie bycia,, głosie.. wrażliwości. Zdjęcie koleżanki po prostu sfałszowało obraz osoby ale tą osobą byłaś Ty ...Znajdziesz chłopaka bo jesteś fajną dziewczyną , bądź po prostu sobą. Wierzę w Ciebie. Z nim daj sobie spokój.Będzie Ci przez jakiś czas ciężko - ale to przejdzie. Z drugiej stony nie wyobrażam sobie teraz powrotu do niego...pamiętaj - NIGDY nie błagaj kogoś o to by Cię kochał. To najpodlejsze co można samemu sobie zafundować. MIłość PRZYJDZIE SAMA. Szybciej niż myślisz..Jeszcze będziesz się z tego śmiała...Powodzenia jak chcesz napisz do mnie maila co u Ciebie :) Postaram się pomóc.

Gość madziakochaadasia
SLUCHAJCIE... E WLASNIE JESTEM JUZ PO ROZMOWIE Z NIM.WYBACZYL MI OSZUSTWO.USTALILISMY PEWNE ZASADY. ZOSTAJEMY ZNAJOMYMI ZNAJOMOSC ZWYKLA BEZ KLAMSTW SCIEM.NIECHCE Z NIM ZRYWAC KONTAKTU PO TYLU LATACH JEST NADAL JEDYNA OSOBA KTORA MNIE ROZZUMIE PRZY KTOREJ ZACHOWUJE SIE NATURALNIE.BEDZIEMY CZASEM DO SIEBIE DZWONIĆ I ROZMZAWIAC KROTKO AZ WKONCU ZAPOMNIMY O SOBIE WYDAJE MI SIE ZE TRZEBA TO ALATWIC W TAKI SPOSOB POWOLI... I NIE W ZLOSCI. NIGDY NIE BEDE MU PRZESZKADZACV I NISZCZYC MU ZYCIA NAWET GDY KOGOS POZNA. POWIEDZIALAM ZE ZYCZE MU SZCZESCIA I ZE BEDZIE Z KIMS KTO GO POKOCHA TAK JAK JA I NIGDY NIE OSZUKA TO SAMO MI POWIEDZIAL ZE ZYCZY SZESCIA ITP.SAADZE ZE TO DOBRE ROZWIAZANIE

jesli chcesz sie tak katowac to juz Twoja sprawa i twoj problem... bo z tego co piszesz wnioskuje ze bedziesz czekac codziennie z tel w rece kiedy napisze, bedziesz czekac, płakac jak sie nie odezwie... no Twoja sprawa - ja po czyms takim poczualabym sie wykorzystana, czułabym sie jak darmowa dziwka ktora laskawie przeleciał mimo ze mu sie nie podobała. Chcesz wierzyc ze bedziecie przyjaciółmi? ok, tylko potem nie placz ze koles nie jest juz taki sam jak kiedys, ze nie ma dla Ciebie czasu, ze nie chce mu sie z TOba gadac, ze nie odpisuje, ze ma inna... powidzenia.

powiem tak - to najgorsze co możesz zrobić - samej sobie. Dla niego to super wyjście - nie wyjdzie na ostatniego dupka - bo przecież będzie z Tobą rozmawiał, życzy Ci szczęścia i takie tam.. Ogromny błąd....

Gość madziakochaadasia
niechce sie katować. kocham go n adal. rozumiem co zrobilam skrzywdzilam go.bede probowala sie zmienic na lepsze i nigdy wiecej nie popelnic takiego bledu.zostalismy znjomymi poprostu ja nie ebde dzownic do niego od czasu do czasu bedziemy sie kontaktować. nie bede sie smucic kiedy nie zadzwoni. jestem szczesliwa ze mi wybaczyl. to mi calkowicie wystarcza. nie bde sie zalamywac kiedys poznam kogos kto mnie pokocha naprawde. ten caly niby zwiazek byl budowany na klamstwie i nie przetrwal by dlugo po tym jak sie wydało. musze wziasc sie w garsc zyc normalnie i funkcjonować. zadbavc o siebie i zmienic swoj charakter. z czasem wszystko sie zmieni na lepsze trzeba tylko nad tym pracowac i chiec tego.

Jak dla mnie facetowi się p prostu nie spdbałaś i dlatego wymyślił jakieś durne historie, że kocha tamtą za wygląd. NJie można kochać za wygląd. Kocha się nie za coś a pomimo czegśoś. Ja bym jednak ten kontakt urwała, nie ma sensu się zamęczać. Ale to c pwinnaś zrobić napewn t zmienić koleżankę.

Jeżeli faktycznie uda Ci się wytrwać w tym postanowieniu to ok - powodzenia. ale znając kobiety - siebie - inne przypadki, będzie Ci ciężko bo tak jak poprzedniczka napisała - niby zadeklarowaliście ograniczony kontakt ale i tak podświadomnie będziesz czekała na telfon.. a jak już zadzwoni to będziesz na następny dzien znowu czekała aż zadzwoni...

Gość koral na dnie
Moim zdaniem to gruby, gruby błąd. Zgadzam się ze wszystkim co napisała " zła zła zła". Ty Magda w ogóle nie jesteś DLA SIEBIE dobra.

Gość madziakochaadasia
nie wiem już nic...przaed chwila znow rozmawialismy ze soba. zapytalam czy bedzie tesknic za mna powiedział że tak i czy mysli o mnie odp brzmiala tak samo Tak teskni. Powiedzial ze zadzwoni wieczorem. Dziwnie sie czuje...z tym wszystkim

niech sie zdecyduje czego on chce - teraz to mi wyglada na perfidna gre na Twoich emocjach....

Gość kleo99
Ale ja czegos nie rozumiem...facet niby rozmawial z toba przez 5 lat i niby byliscie para, i on nie spotykal sie z innymi? Naprawde w to wierzysz?:O Facet i 5 lat bez seksu?:D Ile on ma lat?

dziewczyno zerwij z nim kontakt. nie daj z siebie robic kretynki. facet nie wie czego chce. ewidentnie bawi sie Toba a Ty jeszcze mu na to pozwalasz a nawet sama sie o to prosisz. troche godnosci. zapomnij o nim. nie bedzie latwo ale to najlepsze wyjscie dla Ciebie.

Gość madziakochaadasia
kLEO ON MA 28 LAT.TAK BYLO DOKLADNIE WIEM O TYM CIAGLE BYL W DOMU AKURAT PRACOWAL W DOMU BO DOBUDOWYWAL POKOJE ITP.CIAGLE DO NMNIE DZWONIL W NOCY TEZ GADALISMY RANO KIEDY SIE BUDZIL ROZM AWIALAM Z JEGO RODZICAMI. NAPEWNO NIE ZDRADZAŁ.

Gość madziakochaadasia
JAJKO... WIEM JA TO WSZYSTKO WIEM. ZROZUM RAZ JESTEM PEWNA E UMIEM ZAPOMNIEĆ ZE SOB IE PORADZE A ZA CHWILE TRACE TA PEWNOSC I ZNOW WRACAM DO TEGO CO BYLO ZACZYNAM SIE PROSIC I PLAKAC PROSZE ZEBY WROCIŁ.WCIAZ MAM NADZIEJE ZE TO TYLKO ZŁY SEN. CZY JA JESTEM NIENORMALNA?

jestes normalna. rozumiem ze nie latwo zapomniec o 5 latach "razem". jesli jednak chcesz sie z tego wyleczyc to musisz skonczyc ta znajomosc.

Powiem Ci tak. Zerwanie kontaktu pomogłoby Ci o tyle, że miałabyś szansę się przekonać czego on tak naprawdę chce i co czuje. Jeśli nie odzywałabyś się do niego z uoprem maniaka a on zacząłby szukać z Tobą kontaktu to może byłby dobry znak - że przemyślał, że jednak mu Ciebie brakuje. Ale nie doceni tego jeśli będzie Cię miał "na wyciągnięcie ręki" jakby w zapasie - jakby mu przyszła ochota na spotkanie czy seks. Musisz mu dać szansę żeby zobaczył jak to jest bez Ciebie i czy jest mu z tym dobrze. Bo może się okaże że on się zakochał tylko jak to facet sam nie wie czego chce i trochę się zagubił.. Jeśli będziesz na każde jego zawołanie to nigdy się tak naprawdę nie dowiesz o co mu chodzi.Takie jest moje zdanie.

Gość madziakochaadasia
MYSLISZ ZE TO POSKUTKUJE?PRZECIEZ MOWIL ZE MNIE NIE KOCHA.ZE CHCE SOBIE ULOZYC ZYCIE....A DZIS POWIEDZIAL DO MNIE KOTKU I MALPKO TAK JAK ZAWSZE DO MMNIE MOWIL...ZAPOMNIAL SIE\?ZAPOMNIAL ZE JUZ MNIE NIE KOCHA?NAGLE JESTEM JUEGO KOTKIEM?

i jak Ty chcesz o nim zapomniec, po jaka cholere mowisz ze dasz mu zyc, ze jestescie znajomymi skoro tak przezywasz głupie "małpko"????!!!! Ty sie od niego nie uwolnisz, obudzisz sie z reka w nocniku jako 30 letnia panna wciaz czekajaca na wiadomosc od faceta ktory juz dawno o Tobie zapomniał. Oszukujesz sama siebie...

Gość madziakochaadasia
JESTEM BZNADZIEJNA... NIE UMIEM SOBIE Z TYM PORADZIC

Nie myślę, że to poskutkuje. Ja WIEM, że to poskutkuje. Co masz do stracenia?. Jeśli Cie nie kocha to przynajmniej nie będzie Cię zwodził i krzywdził. A jeśli kocha to musisz mu dać czas "bez Ciebie' żeby miał szansę zatęsknić. A co do Tych pieszczotliwych tekstów - ignoruj to... faceci dużo potrafią mówić ale czy słowa znaczą tak wiele ?? nie. CZYNY - one coś znaczą . Powiedzieć można wszystko.

zla zla zla mam 31.5.. zapewniam.. nocnika jeszcze nie zaliczyłam :P

Gość do autorkiiii
czy ty jestes jakas opozniona? 5 lat w zwiazku z facetem ktorego nie widzilalas ? zal

Gość madziakochaadasia
CZYTAJ UWAZNIEJ MOJ POST!WIDZIALAM MSIE Z NIM!!!POJECHALAM DO NIEGO!

Gość do autorkiiii
ok ale dopiero po 5 latach .... idiotka z ciebie

Gość madziakochaadasia
DROZDZYK MOZESZ NAPISC DO MNIE NA GADU?9344776