Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowany28

Rzucę ją, bo się roztyła

Polecane posty

Gość do żałosne laski
a nie można miec idealnej firgury i ładnej buzi? czy może szczupłe mają z zasady szkaradne pyski a grubaski są piękne :):):):):)

Gość walentyna podniebna miss
Jak widzę babki na żywo - takie, które niedawno urodziły dziecko - to widać sflaczały brzuch, podkrążone oczy, nabrzmiale cyce. Pewnie, że z czasem ten brzuch można zredukować - do takiego stanu, że będzie wyglądał, jakby ciaży nigdy nie było. Ale nikt mi nie wmówi, ze ktos 2 miesiace po porodzie wyglada lepiej niż przed ciążą. No chyba ze przed ciażą wyglądał gorzej niż źle

Gość no to cześć
mięśnie duzo nie ważą ale to tez zależy u kogo, a ja pisałem o tym gościu ;)

Gość żałosne laski
a ile tych babek widzialas?takich dwa miesiace po? no ile? 2,3? i juz jestes ekspert?

Gość i dobrze że ją rzuciłeś
heidi klum po ciąży wyglądała jak przed.

Gość dziwny jesteś
kobieta w czerwonym berecie...nie spasla sie bo kilogramow po pordzie duzo jej nie zostało (jej dziecko było spore bo 4kg wazylo) ale miednica jej sie rozeszla miala potem problem z siadaniem musial bardzo uwazac bo bardzo ją bolało....zreszta ja ten temat zakonczylam...wierzcie sobie dalej w to ze porod to cudowne zjawisko dzieki ktoremu brzuch jest bardziej plaski, biodra wezsze, skora jedrniejsza a tluszcz to w ogole znika no i cera sie oczywiscie poprawia...a w ogole to zachodzmy w ciaze i rodźmy jak najwiecej dzieci bedziemy piekniejsze....

co wy wiecie o ciąży ? Moja siostra urodziła w wieku 23 lat, już miesiąc po ciąży wróciła do swojej wagi, a teraz waży mniej ode mnie czyli TYLKO 44 kg przy wzroście 158 cm!!! I to po ciąży, nikt nie wierzy, że ona w ogóle jest pełnoletnia, a co dopiero, że po ciąży! Po pierwsze to sobie wejdźcie na forum o ciąży, bo jest takie, a nie naa uczuciowym i czyimś temacie, bo po pierwsze niektóre z was takie brednie gadają, że się patrzeć nie da. Nie jedna dziewczyna na tamtym forum pisała, że w tydzień po porodze wróciła do swojej wagi, bo jeśli zgrubnie się podczas ciąży np. 8 kg to jest to mało i nie ma problemu. Zależy też od własnych uwarunkowań. a jeśli ktoś grubnie 15 kg czy więcej to może wracać do formy dłużej, ale nie musi to trwać dużo czasu..

"cudowne zjawisko dzieki ktoremu brzuch jest bardziej plaski, biodra wezsze, skora jedrniejsza a tluszcz to w ogole znika no i cera sie oczywiscie poprawia..." i jeszcze cipka jak u dziewicy ;)

Gość dziwny jesteś
ale zalosna laska nie jest heidi klum...a to jest roznica poza tym nad gwiazdami hollywood'u aktorkami super modelkami itd czuwa w trakcie ciazy caly sztab ludzi, masażysci, dietetycy itd...poza tym nie wiem czy wiecie ale wiekszosoc z tych pan stac na cos takiego co sie nazywa abdomnioplastyka.

a ty ile widzialas? siebie w lustrze? i już jestes ekspert? kafeteria ma to do siebie, że tu każdy ma 175 cm wzrostu, kazdy wazy pry tym 55 kilo, ma 3 fakultety, zarabia miesiecznie 10 tysięcy netto, uprawia seks 3 razy dziennie i jeździ 3 razy w roku na wakacje - za kazdym razem na seszele dlatego informacje, które tu czytam, dzielę przez 5

zdecydowany28 PODSZYWACZE na tym kafe to norma :o i już nikogo to nie dziwi.

heidi to ma milony na koncie i stac ja na wszystko - na kucharza ktory codziennie bedzie jej gotował, na specjalistów od diety, cwiczen, masaży, kosmetyczke, dermatologa, stylistke. Uwierz - gdyby kazda miala tyle kasy wszystkie wygladałyby jak ona.

Ja powiem tak - każdy ma prawo wyglądać jak mu się podoba... skoro się dziewucha zapuściła i jej to odpowiada to ok - co to kogo obchodzi - a jej facet skoro wziął szczupaka a zawodnik sumo mu nie leży to niech sie z nią rozstanie - skoro tylko wygląd dla niego ma znaczenie. Ona w sumie też powinna zrozumieć, że jedyną osobą winną zmieny jej wyglądu jest ona sama... śmieszne to trochę że wini jego za to :)

Gość dziwny jesteś
monisia nie kompromituj sie nie ma czegos takiego jak zgrubienie....zgrubienie to ci sie moze zrobic na palcu jak ci skora narosnie.

no nie , rzuciłes ją? w takie upały????? Grube dają wiecej cienia!!! a zimą dobrze grzeją:D:P

dziwny jesteś Twoje odpowiedzi są kompromitujące, dlatego wolisz kryć się pod takim nickiem ;)

Gość owertyuiop
kurde nie rozumiem was. Czasem mozna duzo wazyc i wcale nie wygladac jak tluste mięcho.Przez lata ważyłam przy wzroscie 177 66 kg. i co ? byłam pewnie gruba? niestety byłam wychudzonaa , nieprawdopodobne ? a jednak.Wszystko wazy, jeden ma ciezkie kosci , kolejny ma duzo wody w organizmie, albo jest umieśniony te rzeczy składają sie również na wage a nie tylko tłuszcz. Może autor ma lekkie kości i dlatego wazy nie wiele. no cóż.

heidi klum nad swoją sylwetką po ciaży cieżko zasuwała na siłowni, pod okiem osobistego trenera To, że ktos zgubił iles tam kilo w miesiac, nie oznacza jeszcze nic. Skóra na brzuchu jest rozciagnięta i nie pomoże świety boże. Brzuch pod ubraniem moze wygladac nawet w miare dobrze, ale na golasa - same się siebie uczciwie spytajcie, czy nie opowiadacie tutaj bajek dla grzecznych dzieci.

Gość dziwny jesteś
Yin-hahahahhahahaha bo padne;d swoja droga chyba motywacyjnie na kobiete by podziala tekst "Kocham Cie za to ze dajesz mi latem TYYYYYYYLLLLEEEEE cienia" na bank by dało do myslenia.

kosci wcale nie sprawiaja ze czlowiek wazy 10 kg wiecej - kiedys czytałam ze roznica moze byc 3-4 kg ale nie 20. Woda w organixnie? a od czego jest kibelek? wysikac, przestac tyle pic, zaczac sie ruszac i juz woda znika.

wyglad jest wazny. a osoba pod nickiem "dziwny jestes" to pewnie jakas dziwaczna gruba kobieta...:P

a co cień jest wazny, na plaże mozna taką zabrac i zawsze jest się gdzie schować :classic_cool:

Gość dziwny jesteś
akurat prawda nie pod podwazenia jest to ze miesnie waza wiecej od tluszczu.... tluszcz sam w sobie jest lekki a najwiecej wazy woda...

to ja zdam inne pytanie - ile kobiet pzred ciaza jest zadowolone ze swojego ciała, brzucha, z jego gładkości, braku rozstepów?? ile?? bo z tego co wiem kazda ma kompleksy... a po ciazy?? nie mowcie mi ze takie co przed były niezadowolone po ciazy wygladaja 5 razy lepiej...

Gość i dobrze że ją rzuciłeś
z tą heidi klum to było dlatego, że ktoś napisał że kobieta2 miesiace po porodzie dobrze wyglądac nie może, jak widać są takie które mogą....a że niewiele osób na to stać...to inna brocha. Generalnie uważam, ze jak kolesiowi przestała podobać jego dziewczyna, bo przytyła to niech lepiej ją zostawi jak najszybciej niż ma ją zwodzić jeszcze jakiś czas. Bo przecież wiadomo że już jej nie kocha. trudno tak bywa.

Gość dziwny jesteś
yin- a zebys wiedzial dziwaczna mam 3 nogi 4 rece i 2 nosy hahahahahahaha swoją drogą nie wiedzialam moje drogie ze prawda az tak was zaboli.

za heidi klum nikt nie cwiczył, sama musiała ruszyć dupę i swoje wypocic

Gość dziwny jesteś
zła zła zła- ale porod to cudowne zjawisko...brzuch sie wygladza, skora ujedrnia, cera poprawia, tluszcz znika a cipka zweza....tu Ci kazda powie ze po porodzie wyglada lepiej i ma ladniejsze cialo... no ale coz tez pewnie bym sie cieszyla ze po 9 miesiacach pozbylam sie pasozyta i byla ze wszystkiego zadowolona (bo nie da sie ukryc ze dziecko na matce pasozytuje);P

"Brzuch pod ubraniem moze wygladac nawet w miare dobrze, ale na golasa - same się siebie uczciwie spytajcie, czy nie opowiadacie tutaj bajek dla grzecznych dzieci." przy zrzuceniu 10 kg nadwagi to moze nie, ale jesli ktos już schudł 20 i wiecej kg, to skóra moze wygladac kiepsko

jaka prawda? Ludzie! Skoro jego dziewczyna roztyła sie tak szybko, to co bedzie faktycznie po porodzie?? wcale nie bedzie juz dbała o siebie bo stwierdzi ze nie ma czasu, bo ma małe dziecko i o co mu pustemu gnojkowi chodzi.