Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowany28

Rzucę ją, bo się roztyła

Polecane posty

no 190 i 80 kg... uuuu.... kiepsko... moj ma 190 i wazy 86 (schudł z 95, bo długo chorował) i wyglada jak wlaśnie z oświecimia... az patzrec na niego nie moge, widac mu wszystkie zebra, kregosłup, kosci... :D własnie planuje jakby go tu utuczyc :D

Gość Kate znad rzeki Hudson 2
Mój Mąż ma 172 wz i wazy 80 kg wiec jesli Ty masz 180 i wazysz 74 to jestes niezłym patykiem. Sama skora i kosci. Źle ze dziewczyna sie tak obzera, ale sama w koncu dojrzeje do tego, ze nie powinna. Takie ultimatum pogarsza sprawe, bo w tym momencie Ona zje jeszcze wiecej, bo ma teraz zmartwienie.... takie błędne koło. Coz....

"ale sama w koncu dojrzeje do tego, ze nie powinna" :D:D:D ale może być jak ser francuski i dojrzwać do tego wiele, wiele lat... podobnie jak masa innych kobiet - wystarczy wyjsc na ulice i sie rozejrzec

Gość dziwny jesteś
jaja jak berety- nie chodzi o asertywnosc bo z tym nie mam problemu nie chodzi o brak silnej woli czy samozaparcia...ten facet po prostu tak dlugo breczal jeczal i marudzil ze zjedzenie z nim to byl jedyny sposob na chwile ciszy i spokoju....

kobieta powinna czuc ze ja kochasz taka jaka jest a nie za to ze sie troche pograzyla w kilosach .Jesli by to czula to pewnie by warto bylo jej sie starac dla Ciebie.Jednak przy tak doskonalym facecie jak sie uwazasz moze poprostu jest tylko szara Myszka w tle Twoich "doskonalosci"....to tylko domysly i jesli sie myle sorki

Gość pomoc drogowa
a mnie się wydaje, że zrobiłeś błąd. Nie dlatego, że powiedziałeś, ale sposób w jaki to zrobiłeś. Kobieta powinna usłyszeć coś w stylu: jesteś najpiękniejsza, kocham cię za to i za tamto, ale bardziej byś mnie pociągała gdybyś była szczuplejsza. Jeśli nie chce iść na basen, zaproponuj chociaż wspólny spacer czy wycieczkę na rowerze. I pamiętaj - jedzenie to uzależnienie jak każde inne

Gość pomoc drogowa
a fakt - ty rzeczywiście jesteś patykiem :) mój mąż przy 174 cm waży 74 kg i jego nogi wyglądają jak 2 patyki :/

Gość owertyuiop
zaraz wam pokaze te 190 i 80 kg to sie przekonacie ze wyglada bardzo dobrze

"Rzuć. A najlepiej Żuć. Jesteście jak dzieci ." Oczywiscie moze jej perswadować, przekonywać prosic rodząc tym coraz wieksze konflikty i po roku czy dwóch męczarni, kiedy juz nie bedzie mogl na nią patrzec, dopiero odejsc... Po czym kobieta autora zrobi to co kobiety lubią najbardziej... Czyli - zapisze sie na fitness, siłownie, pojdzie do kosmetyczki, wylaszczy sie na maksa i dopiero zaprezentuje ile stracił zostawiając ją :D :D

Pomoc drogowa bije brawo za podejscie do sprawy :)wlasnie chcialam to powiedziec:)Widac Facet guzik wie na temat swojej dziewczyny i ogolnie o podejsciu do kobiet(najlepiej mlotkiem po glowie a lodowke na kłódkę )

Gość niee..no taa
ale mi się chce śmiać z dojeżdżania szczypiorami autora - a on jest bardzo wrażliwy na punkcie wyglądku i zaraz się pogniewa NU NU NU! :D

Gość pomoc drogowa
asionik przesyłam całusy ;) popatrz jak to jest: facet powie dziewczynie że za gruba - poleją się łzy kobieta powie facetowi - on albo to oleje albo się zdenerwuje i trzaśnie drzwiami .... i oczywiście nic się nie zmieni:)

Gość walentyna podniebna miss
też mnie bawi, jak zażarcie autor broni swojej atrakcyjnosci :P

Gość no to cześć
Czego chcecie facet trzyma formę i kosztuje go to pewnie dużo wysiłku, pewnie niejedna by się za nim obejrzała a tu go szczawiami obsypują zapewne te które mają facetów z brzuszkami, z kompleksami, no cóż o gustach się nie dyskutuje jeśli chodzi o miłość, a w tym wypadku nie ma miłości, polecam zerwanie. :)

Gość pomoc drogowa
dobrze, jeśli więc autor uprawia sport, dlaczego nie motywuje dziewczyny do wspólnego spędzania w ten sposób czasu?

Gość jaja jak berety
rozumiem ze gdyby koles kazał Ci sie na niego posikać to zrobiłabys to zeby w koncu przestał jeczec i marudzic?? Ja bym mu powiedziała zeby spierdalał z tym jedzieniem bo nie chce wygladac jak pasztet i nie byloby tematu. Dziwne tłumaczenie...

Gość walentyna podniebna miss
Mnie się ten facet z linku nie podoba, jak dla mnie to facet musi mieć kawałek ciała, a nie taki szczypiorek. Ale co kto lubi

Gość żałosne laski
a szczególnie "dziwny jesteś". Co Wy z tą ciążą? A szczególnie tekst,że po ciąży laskom się nie chce dbac o siebie i jest niewile takich co wyglądają dobrze. Gdzie Ty mieszkasz dziwczyno? na terenie starych pgr i same zimniaki tam wpierdalacie? Jak ktos chce to zadba o siebie w kazdym momencie zycia, ja jestem 2 miechy po porodzie i wyglądam lepij niz przed ciążą, tak samo większosc moich kolezanek. Do autora topiku: masz absolutną rację i nie słuchaj zakompleksionych bab, któr teraz chcą Ci wmówić ,że to Ty jests chudzielec. Wskaznik BMI ok-to jest i ok i to tyle na ten temat!

wkaznik BMI tak naprade gowno jest w stanie powiedziec... ja jestem mała, mam tylko 169 cm wzrostu i ważę 48,5 kg. Kiedys wazyłam 53 i wygladałam idealnie, pełne piersi, tyłek, zero boczków. A co mi pokazuje wskaźnik?? ze powinnam wazyc 61 kg... ja i 61 kg?? no sorry... ale mam kumpele ktora jest ode mnie wieksza o 5 cm, wazy 58 i wyglada jak chodzący klops - ma wielki wylewajacy sie brzuch, zero wciecia, obwisłe cyce. Ja tak nie chce wygladac. Juz wole moje 48,5 kg niz docinki znajomych ze mi sie tu i tam wylewa...

Gość pomoc drogowa
owertyuiop masz ładne piersiątgka :) ale myślę, ze kilka kilogramów więcej nie zaszkodziłoby żeby bardziej wyeksponować swoje zadbane ciało :) myślę że mięśnie znacznie lepiej by się prezentowały

Gość żałosne laski
wylewa to się tłuszcz a jak go spalisz i wyrobisz mięsnie to mozesz przy wiekszej wadze wyglądac o wiele lepiej

" któr teraz chcą Ci wmówić ,że to Ty jests chudzielec" bo chudzielcem jest, co nie zmienia faktu, że jego baba sie nieźle tuczy

Niektórzy mają obsesję .. A to,że wystający brzuch-i chodzą na wdechu. A to,że dwa podbródki-noszą szal kamuflując się zgrabnie. A to to a to pstro.. Chuda zawsze znajdzie dodatkowy gram. Gruba? Miliony rozstępów i życie jest piękne:-p.