Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowany28

Rzucę ją, bo się roztyła

Polecane posty

Gość dziwny jesteś
to ze ma problem jak wstaje z lozka bo robi to bardzo wolno nie oznacza ze to przez wage to by raczej wskazywalo na jakies inne schorzenie... biegac moze po prostu nie lubi i juz co mnie specjalnie nie dziwi bo ja wole sobie na rower isc niz biegac psem nie jestem zeby po trawie ganiac:) Poza tym nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ze ona mogla przybrac na wadze przez pigulki anty...

Gość zdecydowany28
No dokładnie. Ona o siebie nie dba odkąd zadeklarowałem że chcę być z nią w związku. Po prostu uznała, że będzie mnie mieć na zawsze i przestała się starać, nie tylko jeśli chodzi o wygląd. Jakiś czas to akceptowałem, ale tak dłużej się nie da. A przykład z ciążą to jakaś bzdura. Nie jestem kretynem, żeby wtedy obwiniać kobietę o to że przytyła. Co innego tycie z powodu choroby czy ciąży, a co innego z własnego lenistwa i obżarstwa.

180 cm i 74 kg wagi? Stary jesteś totalnym szczypiorem - lepiej zacznij normalnie jeść i chodzić na siłownie, przynajmniej z 10 kg wiecej by Ci sie przydało... A co do tematu - zgadzam sie w pełni - jesli baba sie roztyła, trzeba rzucić w cholere :P:P

Nie bądź śmieszna...wyjdzie na to, że wszystkie grube osoby biorą tabletki anty i stąd zbędne kilogramy. Lenistwo, obżarstwo, brak ruchu. On wyraźnie napisał, że ona nie uprawia żadnego sportu.

Popieram Cię autorze. Trzeba o siebie dbac. Tylko powiem Ci jedno, jeśli ona ma tendencję do tycia, a napisałeś, że jak ją już poznałeś to miała \"krąglejsze\" kształty to zawsze już będzie z tym miała problem. Schudnie... ale potem znów w krótkim czasie przybierze na wadze więcej niż wcześniej. Potem znów uda się jej schudnąc i tak w koło...

Gość zdecydowany28
do komiczne - to jest właśnie komiczne co piszesz.

Gość walentyna podniebna miss
Wnerwiaja mnie takie teksty - "nie kochasz jej, jakbys ja kochał, to akceptowałbyś ją taką, jaka jest". Dbanie o swoj wygląd, nie jakies przesadne, tylko normalne, zeby utrzymać sylwetkę w jakichs ramach i przede wszystkim ZDROWIE w dobrym stanie - to też o czymś świadczy. Zapuszczenie się, obzeranie, przytycie w ciągu 8 miesiecy 10 kilo NIE JEST dobre. Tak samo jakby np. facet nagle rzucił pracę, przestał czytac ksiażki, przestał się rozwijac, tylko by siedział calymi dniami w przepoconym podkoszulku przed telewizorem, z piwkiem w ręce, a żył z zasilku. Ciekawe, czy byscie go tak akceptowaly - takim jakim jest

Gość zdecydowany28
Ona nie łyka tabletek antykoncepcyjnych.

No bez jaj...ja też mam tendencję do tycia, ale dbam o siebie i trzymam się wagi 50 kilogramów. No cóż...wszystko wymaga wysiłu.

Gość kraksaa na maxaa
Czyli jej nie kochasz? skoro chcesz ją rzucic z jakże błahego powodu ; /

"Sprawa jest prosta. On szuka takiej ktora mu sie podoba, ona szuka takiego ktoremu sie podoba i problem z głowy." jak najbardziej się zgadzam - nic na siłę, zwłąszcza jesli nadawagą jest z miedbalstwa. A to, ze napisałam, że autor jest chuderlawym szczawiem (bo jest), który być może i ćwiczy, ale nie potrafi wypracować niczego "konkretnego", to było przy okazji

10 kilo to nie jest błahy powód. Założę się, że gdyby nic nie powiedział to na 10 kilosach by się nie skończyło.

Gość niee..no taa
jeśli przytyła nie ze wzlędów zdrowotnych tylko z obżarstwa i lenistwa i rzeczywiście żadne argumenty do niej nie trafiają no to cóż może ten trafi...

dobrze robisz facet! po co masz z nia byc jak ci nie podoba. ja rzucilam kiedys faceta bo przytył i wazył dwa razy wiecej niz ja!! (ja 46, on ponad 90) chociaz wszyscy temu zaprzeczaja, ale wyglad jest wazy w zwiazku, nie meczcie sie z pasztetamami ludzie!

Gość jaja jak berety
no za gruby to Ty nie jestes ale nie o to chodzi!!!!!! on sie jej podoba ONA JEMU NIE. Tu tkwi problem. ja utrzymuje wage 50 kg przy wzroscie 168,5. Mam niedowage a mimo to cwicze 3 razy w tyg, jeżdze na rowerze (jem co lubie i ile chce bo dzieki cwiczeniom nie mam jak przytyc) robie to nie dlatego zeby podoba sie mojemu facetowi a dla siebie - bo uwielbiam miescic sie w kazde ciuchy, uwielbiam sluchac komplementy. A ze przy okazji podniecam mojego faceta... idealnie. A jego laska ma w dupie to jak wyglada, czy sie komus podoba, czy go podnieca. Ma w dupie swoj wyglad i pewnie na 70 kg sie nie skonczy.

Gość taki jeden facio
Moja ma 165 wzrostu i waży jakieś 65 kg. Przyznam że też chciałbym żeby nieco schudła, no ale ona ma taką specyficzną budowę ciała, że od pasa w górę jest normalna, w miarę szczupła, za to od pasa w dół gorzej - szerokie biodra, duża pupa, grube, masywne nogi. Taka była jak ją poznawałem i w takiej się zakochałem, tak więc generalnie zwisa mi to :) Ale co innego gdyby na moich oczach zaczeła się zaniedbywać. Wtedy też bym był wkurzony.

Gość Kaaarraaammmbbaa
Przybiera sie na wadze bo sie wiecej je a mniej rusza. Od tabletek ani sie nie chudnie anni nie tyje. Niektore owszem, zatrzymuja wode w organizmie i powoduja "puchniecie" ale wowczas kobieta zle sie czuje i zmienia tabletki na inne. Zwiekszenie łaknienia spowodowane jest zmianami hormonalnymi, ale to nie znaczy, ze nie da sie tego powstrzymac. Jak kobieta ma slaba wole to bedzie jadła i jadła wg swoich zachcianek i tlumaczyc to bedzie "tabletkami"....

Założę się, że frustatki piszące tylko o miłości w związku same są grubymi zakompleksionymi babskami. Miłość miłością, ale liczą się oprócz tego jakieś inne rzeczy,,,

Bardzo dobrze zrobiles,to tylko dla jej dobra i zdrowia,jesli ten wstrzas nie pomoze to jest glupia i zakompleksiona,sama sobie szkodzi.Ja waze troszke :) wiecej niz powinnam,jestem na diecie i mimo,ze moj maz ciagle mi powtarza,ze jestem piekna i kocha mnie taka jaka jestem ,to ja sie ze swoimi kilkoma nadkilogramami czuje bardzo zle. Moze ocknie sie i wezmie w garsc,dales jej wyraznie do zrozumienia,ze masz dosc jej tuszy,wiec jesli ma troche oliwy w glowie to zrzuci te kilosy. Daj jej czas na to zeby mogla pokazac ci,ze jej na tobie zalezy,bo schudniecie troche trwa,jesli nie zrobi nic to kopnij ja w ten tlusty zadek i poszukaj sobie szczuplutkiej dziewczyny,po co masz sie meczyc?Powodzenia zycze i trzymaj sie

Gość niee..no taa
to nie w porządku wobec 2 osoby ciekawe co by było gdybyś ty się tak zapuścił na pewno nie była by zachwycona

Gość Kaaarraaammmbbaa
to o tabletkach bylo do tych kobiet, ktore beda tlumaczyc tym, ze pewnie bierze tabletki anty, poswieca sie dla chłopa a jemu jeszcze nie pasuje :P

Gość walentyna podniebna miss
Jakby facet byl jakims fetyszystą lalek barbie, to by nie wybral sobie 8 miesiecy temu laski o parametrach 162 cm i 60 kilo - to w końcu tez chudzinka nie jest.

Gość dziwny jesteś
Ja pisalam o ciazy bo prawda jest taka ze po ciazy kobietom tez sie nie chce o siebie dbac bo nie maja na to czasu i naprawde niewiele jest babek ktore po ciazy dobrze wygladają....i nie to nie jest co innego bo skoro ma sklonnosci do tycia to w ciazy tez duzo wrzuci. Sluchaj nie musze akurat Ciebie konkretnie widziec Moj narzeczony jest podobnego wzrostu i wagi co Ty i widze jak wygląda...Też uprawia milion roznych sportów (bardzo dlugo kick boxing ostatnio mieszane sztuki walki tajski boks, jednoczesnie joga basen i siłownia) ma ładne miesnie to fakt ale wedlug pomiarow ma wrecz za malo tkanki tluszczowej a to nie wiem czy zdajesz sobie sprawe tez nie jest bezpieczne dla zdrowia. Poza tym nosi rozmiar S...Ja juz mu nie mowie zeby przytył bo tylko sobie strzepiłam jezyk...jego rodzina jeszcze sie nie poddała co wiecej moja nawet moja mama stwierdzila ze jest tak szczuply ze az za bardzo...był taki moment ze naet jego buzia wygladala na wychudzona...wiec nie wmawiaj nam ze musimy Ciebie zobaczyc.... Poza tym bardzo wmawiaj sobie co chcesz ale bardzo mało kobiet lubi az tak szczupłych facetów...

Gość owertyuiop
nie jestes wychudzony!!! moj chlopak ma 190 wzrostu i wazy 80 kg!!!!!!!! uprawia wyczynowo plywanie i jest dobrze zbudowany! a nawet na plecach ma za duzo tluszczu ;p wiec dlaczego 74 przy wzroscie 180 to chuderlak ;/ ja tez kiedys plywalam i gdy przestalam przytylam 14kg teraz przy wzroscie 177 waze 80 kg a kiedys 66:((( przez 7 mscy sie zapuscilam i obrzeralam slodyczami i fasstofoodami bez opamietania! na szczescie mam to juz za soba i codziennie zaczynam biegac po 40 minut uhh...fakt ze moj chlopak mnie ostrzegal ze jak bede tyle jadla to bede wygladala sttrasznie a potem mu bede jęczec! haha i faktycznie tak byloo ale cos mna ruszylo tyle ze mnie nie szantazowal ze odejdzie ! moze daj jej troche czasu az sama zmadrzeje i bedzie sie zle czula ze sobą ,najgorzej jest sie za to zabrac i w tym tkwi problem.Szczerze to może mów jej że i tak ci sie podoba i poodnieca jak wyglada, wtedy dotrze do niej ze zrobi cos dla siebie a nie dla ciebie.Mnie chyba to zmotywowalo bo sama nie chcialam wygladac otyło a ciagle przekonywal mnie ze go podniecam hej!

Gość zanie_pokojony
Mam ten sam probkem z kobieta, ale nie umiem jej tak wprost powiedziec zeby sie wziela za siebie i schudla. A tez tyje w szybkim tempie. Jeszcze miesiac temu wazyla 3 kg mniej, tez sie malo rusza, w sumie wcale, tez ma prace siedzaca. Sa jakies delikatniejsze sposoby na zasugerowanie kobiecie zeby schudla? Bo nie chce tak od razu z 'grubej rury'.

Gość kraksaa na maxaa
a rzuć ją w cholere ! znajdzie kogos na poziomie a nie takiego frajera jak ty ;D

jesli chodzi o opinię na temat tabletek anty to trzeba być bardzo ostrożnym, bo to jest gospodarka hormonalna, a to poważna sprawa. Jak sa źle dobrane lub organizm reaguje tak, a nie inaczej to czasami nie ma leszcza - nic się z tym nie da zrobić, kobieta nie ma wpływu odstawić i tyle

Gość niee..no taa
to naprawdę nie jest śmieszne jjeśli nie dla siebie samej to przynajmniej dla ciebie powinna coś ze sobą zrobić

Gość Paulaa-a7
a ja mysle ze facet dobrze zrobil... zaraz nie kocha... no sory sa granice. wzial inna babke ktora powoli przeksztalca sie w mloda orke:D sprawdzian dla kobiety... jak bardzo jej zalezy na nim zeby wrocic do poprzedniej wagi i odstawic tuczace paskudy?? zarcie czy facet? jak widac to dziala w obie strony:P a jak dziewczyna sie zastosuje do diety to wyjdzie jej to tylko na dobre

Gość dupek z Ciebie
zostaw ją i daj jej spokój, z takim h*jem będzie sie tylko męczyła- i ty też będziesz, jak zalezy Ci na wyglądzie, jak zajdzie w ciąże i sie roztyje też postawisz jej ultimatum, DUUUUPEEKKK