Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowany28

Rzucę ją, bo się roztyła

Polecane posty

ale ona po cwiczeniach szła na masaz, do kosmetyczki, wywaliła sie na kanape a kurzach przynosił jej obiadek pod nos... u nas niestety kobieta po 2 h cwiczen na siłowni bedzie musiała zrobic zakupy, ugotowac, sposprzatac i zajac sie dzieckiem.

Gość sgghn
Ja Ci radzę, zostaw ją. Moja rada skierowana jest pod kątem dobra tej dzioewczyny, bo Ty jej po prostu nie kochasz.

Gość walentyna podniebna miss
złej baletnicy przeszkadza i rabek u spódnicy

Gość i dobrze że ją rzuciłeś
no niestety życie nie jest bajką...

jak dla mnie to te wszystkie ktore tak ciaze wychwalaja maja chyba jakies kompleksy... ja tam za cholere nie dam sie namowic na malego pasozyta :) nie chce potem rok sie meczyc zeby wrocic do stanu przed ciaza... tak tak, ktos powie, ze nie kazda ma taki problem... ale co jesli akutar ja taki bede miala ?:)

Gość i dobrze że ją rzuciłeś
zla zla zla, no włąsnie, moje koleżanki w ogóle nie przytyły w ciąży, tylko brzuchy im urosły. ale co jeśli akurat nam to się przytrafi?

Gość no to cześć
mięśnie przeważnie ważą tyle samo a tłuszcz może ważyć i 500 kilo na człowieku, więc wszystko jest względne, jeśli chodzi o mięśnie w stosunku do tłuszczu procentowo to się zgodzę :)

Gość siva
do autora : widac ze jestes niezrownowazony , zamiast przemyslec co sie pisze i o tym co czujesz do niej to ty nagle jak tu ktos powiedzial ultimatum na dwie godziny ?!? Ty tu jestes chory wywierasz na nia presje , 70 kg przy tym zroscie to nie ejst nie wiadomo co ! chcesz linka do mojego profilu na nk ? zobaczysz waze tyle samo z takim samym wzrostem , nie mowie ze wygladam jak modelka ale z kolei nie wygladam jak wieloryb !!! ludzie ty mocno przesadzasz !! i to bardzo mocno !!! Kwestia z mojej poprzedniej wypowiedzi czyli szukales usprawiedliwienia do zakonczenia zwiazku , jak dla mnie to tylko o to chodzi , Jakbys byl madry poczytalbys o ludziach z tendencjami do tycia , nie jest latwo zrezygnowac z jedzenia kiedy ktos kolo ciebie wpierdziela pizze , moj chlop codziennie pizze fryty cola kebaby a ja chociaz mnie szlag trafia na miejscu to kombinuje salatki , kiedys niekombinowalam tylko wpeirdzielalam razem z nim , zrozumialam w pewnym momencie ze to tylko pogarsza sprawe , niby wtryniam razowe makarony czy dziki ryz , salate z oliwa z oliwek i cytryna , male proste dania nie zadne z puszek czy gotowe , zero cukru czy soli , a nadal waga stoi od kilku miesiecy , tak poprostu ludzie niektorzy maja , zamiast ja zainteresowac to idziesz na latwizne , zamiast ja wspierac i pomoc albo podejsc - tak jak jeden kolega pisal o tym ze kupil ciucha lasce zeby lekka aluzje dostala , albo jak schudnie jej sie ten kilos to pochwalic zeby wiedziala ze warto a jak narazie widze ze z twojej strony ma sam stres , a jak stres to wpierdziela, ludzie na stres reaguja glodem albo atakim obzarstwa , i tak kolo sie zamyka . Wniosek ? moim zdaniem nie kochales jej prawdziwie tylko byles z nia bo poprostu byles , moj facet po 4 latach czasami mi rpzygaduje o wadze ale nigdy w sensie ze mnie zostawi ale mowi ze czul sie fajnie kiedy dawniej kumple zazdroscili mu laski , a wtedy mnie motywacja rozpiera i wiecej energii do dbania o siebie mam . To co sie stalo to jest wynikiem zlego podejscia do sprawy , nikt kto nie ma problemu z metabolizmem nie zrozumie co czuja ludzie ktorzy cale zycie sie zmagaja z tym problemem. kazdy kto sie zmaga z waga wie i tlumaczy sobie to tak , wpierdzielisz ta pizze teraz (na wieczor) to zostanie ci na dupie bo przez noc nie spalisz , w koncu okazuje sie ze nie wytrzymales i ja wtryniasz nasteony dzien kilo wiecej a ty wkurzony sam na siebie i se myslisz pierdziele wczoraj zjadlem pizze to ciulzm ta dieta zaczne od poniedzialku bo na weekendzie to ciezko (a mamy srode) no i widzisz takie biadolenie , a zapytales sie jej kiedykolwiek o to ? porozmawiales z nia szczerze czy potrafi sobie odmowic ? albo czy mozesz jej jakos pomoc wesprzec? moze sama sie zmaga z tym ? a napewno skoro popadnie teraz w kompleksy i stres bo ty taka presje wywierasz ? Zadaj sobie sam dla siebie pytania : czy ja kocham ? czy tylko szukam p[retekstu ? czy kocham ja za cialo czy za umysl ? zwiazek jest na dobre i zle , jak ty bys nagle przezyl wypadek i zostal bez nogi to myslisz zeby cie rzucila z powodu ciala ? nie rozumiesz w czym rzecz ...

siva To ja napisałam o tym dwugodzinnym ultimatum, z tym, że przeczytałaś bez zrozumienia, to nie napisał autor postu, tylko wszedł podszywacz i napisał to za niego, a wy to łykacie, to norma na kafe, w każdym temacie jest to samo, a wy dalej swoje :o

Gość dziwny jesteś
zła zła zła- no czego Ty sie boisz przeciez heidi klum w 2 miesiace po prodzie wygladaloa bosko.....i z tego co tu czytamy po porodzie kazda lepiej wyglada nie chcesz miec ladniejszej cery bardziej plaskiego brzucha, jedrniejszej skory mniej tluszczu i wezszej cipki? hahahahahahahahahahhahahahaha a tak serio to popieram wszystko co napisalas.

Gość dziwny jesteś
no to czesc-miesnie tez moga wazyc na czlowieku i 500kg ale tluszcz jest latwiej wychodowac...tak chodzilo o procentowe porowanie.

Gość siva
hey monis bywam tu od czasu do czasu nie wiedzialam ze to norma kiedy ktos podszywa sie pod nicki :) w kazdym bac razie zdania nie zmieniam w tek kwestii :)

siva Ok, zdania nie komentuje, każdy ma swoje poglądy na dany temat, chodzi mi tylko o to, żeby umieć rozróźnić prawdziwego autora, od głupich wygłupów innych. Pozdrawiam :)

sram na to ze inne wygladaja 5 razy lepiej, dla mnie ciaza to nie jest błogosławieństwo (jestem ateistka)... dla mnie to mały szkodnik (przynajmniej przez te 9 miesiecy gdy jest u mnie w brzuchu), potem z pewnoscia jest to wielka frajda ale nie wierze ze w 2 miesiace pozbede sie obwislego brzucha i rozstepów - jestem mała i chuida wiec pewnie bede ich miala od cholery, wiem ze sama sobie nie bede sie podobac a co dopiero mojemu facetowi ktory uwielbia moje ciało takim jakim jest teraz... I dosc widze po mojej mamie, ciotkach, kuzynkach ze ciaza to nie takie hop siup.

Gość siva
ktos poruszyl temat spalania kalorii rpzez sex :D orgazm przy lekkim sexie - 200 kcal orgazm przy efektownym sexie - 400kcal Zeby spalic 1kg czystego tluszczu trzeba spalic 7 tysiecy kcal pozywienie : 1g bialka - 4kcal 1g weglowodanow - 4kcal 1g tluszczu - 9 kcal latwo wtedy okreslic patrzac na etykiety ile pozywnego jedzenia zawiera sie w produkcie ktory chcesz kupic

skończcie z tą ciąża, jak to się ma do tego tematu??!! Jest spoecjalne forum o ciąży, więc tam sobie pogadajcie, bo widać, że macie jakieś problemy, będziecie w ciąży to wtedy piszcie o doświadczeniach, a nie piszecie tylko na podstawie obserwacji swoich rodzin, koleżaneczek itd :o

Gość siva
zla zla zla to kwestia podejscia do sprawy czy chcesz miec kiedys dziecko i jak sie na nie zapatrujesz jak bedziesz je kiedys bardzo chciala miec to bedziesz miala w dupce ze ci tam rpzez pol roku brzuch pozwisa , jak bedzie ci zalezalo to zgubisz moment .

"ktos poruszyl temat spalania kalorii rpzez sex orgazm przy lekkim sexie - 200 kcal orgazm przy efektownym sexie - 400kcal" co daje nam taki efekt, że przy srednim seksie i powiedzmy 300 kcal straconych uprawiajac codziennie sex, mamy w miesiąc stracony kilogram czystego tłuszczu - czyli realnie 2 kg wagi w dół... a tak naprawde chodzi o to, by stworzyc ujemny bilans kalorycznu nie spowalniajac jednoczesnie zanadto metabolizmu...

oj monia my juz dawno nie gadamy na własciwy temat, autor dawno sie juz zmył :) pogadac sobie nie mozna? moze i patrze na kolezanki i kuzynki ale przynajmniej mam swiadomosc jak moge kiedys wygladac. Zreszta temat sam sie tak rozwinął - autor juz od dawna wie, ze zrobił dobrze...

Gość siva
do komicznie : no a uprawiajac sredni sex po kilka razy to masz przyjemne z pozytecznym :D i dokladniutko chodzi o ujemny bilans jesli chodzi o diety to polecam diete South Beach jako najzdrowsza i najbardziej logiczna diete jaka kiedykolwiek znalazlam :)

Gość dziwny jesteś
wiecie znowu nasunely mi sie 2 wnioski.... 1. Nie ma zbyt szczyplych mezczyzn sa tylko zbyt grube kobiety- to myslenie autora;d 2. Uprawiajmy sex kilka razy dziennie bedziemy szczuplejsi, sprawniejsi szczęśliwsi:)

a ja się przyznam, ze nigdy nie liczę kalorii, na \"chłopski rozum\" jem racjonalnie, odrzucając tzw. oczywistości przez duże O (ale fakt faktem, ze pilnuję tego dość mocno) i nieźle na tym wychodzę ;) oszalałabym przy liczeniu kalorii :P

Gość dziwny jesteś
Najlepsza dieta to ŻP żryj połowe...i proste cwiczenie krecenie glowa w prawo i lewo kiedy ktos proponuje Ci zarcie:)

Gość siva
mi to latwo rpzychodzi , juz od kilku lat czytam te wszystkie ksiazki i bzdety , ale jak dla mnie wazniejsze i bardziej racjonalne jest pilnowanie indeksu glikemicznego w potrawach , jest ciezko ale to dla zaawansowanych :D ale dziala na bank , tylko ciezko sie tego pilnuje , ja zaczynam bo jestem swiezo po zerwaniu po 4 latach wiec nikt nie bedzie mi robil gula frytami i pizzami :D dam rade do autora : jesli masz zmaiar byc z nia mozesz ja skontaktowac ze mna na maila to pogadamy i razem sie powspieramy w zrzucaniu wagi :) kaskaa21@yahoo.pl

Gość niee...no ta
podszyw podszyw

Gość bojabojaboja
Dobrze zrobiłeś:) Co Wy tutaj ciąże podajecie za przykład, jak to zupełnie inna sytuacjia. Rozumiem, żeby on miał wątpliwości w sytuacji, gdy kobieta od początku jest gruba i nagle mu to zaczęło przeszkadzać albo jakby to było niezależne od dziewczyny, bo jest chora, ale chłopak ewidentnie podaje przykłady niedbalstwa i obżarstwa. Rozmawiał z nią, tłumaczył. A ona nic sobie z tego nie robiła. Więc słusznie postawił ultimatum. Dlaczego on ma akceptować takie cechy. Też byście akceptowały bezwarunkowo partnera, który nie dba o siebie, kiedy wy jednak staracie się cały czas być w formie i wyglądać dobrze? Nie wydaje mi się. Chłopak zrobił słusznie i nie wiem co Was tak w tym boli. Też bym obżartucha, który nie dba o siebie kopnęła w tyłek i żadne branie na litość by nie pomogło.