Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CZEKOFONTANNY

czekoladowe fontanny Kraków i okolice

Polecane posty

Chcesz miec niezapomniane wesele ,chcesz oczarowac swoich gości ,chcesz aby o Twoim weselu mówili przez długie miesiące jeżeli odpowiedziałes pozytywnie na te pytania ta oferta jest dla Ciebie : Firma czekofontanny oferuje wynajem czekoladowych fontann OSTATNIE WOLNE TERMINY NA WAKACYJNE WEEKENDY TYLKO TERAZ PRZY REZERWACJI FONTANNY U MNIE MAILOWO DO 15.07.2009 KOSZ KOSMETYKÓW DLA NOWOŻEŃCÓW GRATIS Jesteś zainteresowany i chcesz zarezerwowac termin pisz tutaj lub na e-mail: wynajem.czekofontanny@gmail.com Zamieszczam filmik jak działają czekoladowe fontanny : http://www.youtube.com/watch?v=oTw-oYJHbho

Gość troche to bez sensu
bo na weselach jest mnostwo jedzenia i jeszcze cos takiego...

Gość velina
ile kosztuje wynajem takiej czekofontanny??? z duzym wyprzedzeniem trzeba rezerwowac? jak to jest moge cos wiecej informacji uzyskac, poniewaz bylabym zainteresowana :d

Gość walizeczka pełna ch.....stwa
Mam taką fontanne, kupiłam sobie za 20 euro, wielkie mi tam micyje

Gość emanuela24
własnie sie nad tym zastanawiam na swoje wesele ,bo byłam na weselu z taką fontanną i jest to super sprawa ,goście byli zachwyceni

Gość to się zastanowię
a jakiej firmy są te kosmetyki? :O

Gość Co z kicz bleee

Gość Avon to badziewie

Gość Andzelika84
desiree83 co masz na myśli , że to wygląda obleśnie , ja byłam na weselu u kuzynki i taka fontanna zrobiłą furrorę na wieczór , a szczególnie u kobiet ... :P A czy ja mogę jakieś szczegóły poprosić na maila ?? Andzia4891@wp.pl Dzięki .

Gość odwala i to mocno
a moze czekoladowe krzesla, stoly i kibel? ludziom juz calkiem odwala

Gość fotoalbuminka
o kurde nie chcialabym tych fontann u siebie na weseleu..bleee kojarza sie oblechowato!

Zapraszam na stronkę: www.krakow-malopolska.czekofontanny.pl UWAGA :Prpmocja z koszem kosmetyków przedłuzona do 15.08.2009 ZAPRASZAM

Gość amarra
ja tez taka mam dostalam w prezencie i szczerze mowiac najpierw byl zachwyt ale potem to nic szczegolnego. Mam ja juz dwa lata i tylko dwa razy uzylam . Ale dzieciaki maja super frajde.

Gość ewuńka 298
chcciałam zapytac o szcegóły wynajmu fontanny czekoladowej ,oraz o opinie ludzi którzy mieli takie urządzenie na swoim weselu

Gość hhhhhhhhhhhhnnaannn
Dwie przyjaciółki: Dorota (lat 17 i pół) i Monika (lat 17) postanowiły spotkać się pewnego wieczoru, kiedy rodzice Moniki wyjechali za miasto. Dziewczynki wpadły na niewinny pomysł- wyjęły stary talerzyk, na którym wypisały tajemnicze cyfry oraz zdjęcie prababki Doroty i zaczęły wywoływać duchy. Z początku nie działo się nic dziwnego- dziewczynki śmiały się i dokazywały! Nagle usłyszały walenie do drzwi. Rozległ się przeraźliwy huk i przez okno do domu wpadło zakrwawione łyse dziecko bez źrenic. Wystraszone dziewczynki rzuciły się pod drewniany stolik. Niestety przebiegły omen zaczął ciągnąc Monikę za nogę i zawlókł ja do kuchni. Słychać było stamtąd przeraźliwe wrzaski, pękanie kości i głuchy pisk sunącego po podłodze ostrza noża. Monika krzyknęła: "VOLIDER SAKRUMA" 3 razy i wyzionęła ducha... Jeśli przeczytałeś "VOLIDER SAKRUMA" możesz być pewien, że spoczywa na Tobie klątwa. Jest tylko jedno wyjście, by ją z siebie zdjąć: musisz przesłać tą wiadomość do 10 osób w ciągu 15 minut od momentu przeczytania. W przeciwnym razie blada dziewczynka zamorduje Ciebie i 3 najbliższe Ci osoby (tak, tak- właśnie te o których teraz pomyślałeś). Spiesz się, nie masz dużo czasu!

Gość cxx
to wygląda super a te które uważają że obrusy są w czekoladzie i upaćkane dzieci to pewnie ich niewychowane dzieciury by się tak zachowały na weselu :) ja byłam na takim weselu gdzie były 2 małe fontanny czekolady i nic nie było uwalone bo jak widać kultura panowała a starsze dzieci nabierały tym młodszym i robiły "szaszłyki" ze słodkości do tej czekolady