Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuska-M4

czy ktos ma namiary na położna z Raciborskiej K-ce

Polecane posty

Gość Martuska-M4

Witam,wszystkie przyszle mamy,pomożcie bo rozwiązanie mam tuż tuż,a położnej brak;)

z tego, co wiem, to spokojnie możesz tam pojechać, iśc na oddział i się zapytać o położną. Tam się z nią umówisz co i jak. No chyba że chcesz jakąs poleconą (bo ja w sumie też bym była zainyteresowane fajną położna z tego szpitala) słyszałam dobre opinie o p. Ani Kwiecień. Jeśli urodzisz pod jej opieką, to napisz, proszę, jakie wrażenia ;)

Gość mimi147
rodziłam z p.M.Polak,polecam,jakby co mam jej numer

Gość mimi147
podesle Ci na maila,tylko osobiscie odradzam Raciborska,jestem miesiac po porodzie i oprocz tego,ze sam porod byl naprawde ok to szpital masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nigdy wiecej,wypisali mi dziecko z zoltaczka do domu i gdyby nie nasze spostrzezenia i szybka reakcja to moglo by sie baaaardzo zle skonczyc wszystko,tydzien na patologii w ligocie 2 dni po wypisie ze szpitala

no nie są to zbyt dobre wieści :( a u którego lekarza rodziłaś? To był lekarz, któy prowadził twoją ciążę? możesz któegoś polecić? i z góry dzięki za tel

Jak to jest z tymi połozynymi ja chociaz rodze tam za pół roku to niewiem.Połazna sobie ywbierasz czy rejonami ci ja dawaja.Bo tez bede rodzic na raciborskiej

co do raciborskiej to tam wiele osob odemnie rodziło i kazdy zadowolony

ja w zasadzie też słyszałam dobre opinie, ale mimi147 ma rację - i tak trzeba miec zawsze rękę na pulsie. 100 przypadków zdiagnozują dobrze, a 101 źle i to może być moje dziecko. Trzeba bardzo uważac

Gość mimi147
ode mnie tez jest duzo zadowolonych a czesc niezbyt,wyrazam swoja opinie,drugi raz tam rodzic nie bede na pewno i tak samo powiedzialaby kazda ktora przeszla to co ja.O babach z noworodkow nie wspomne-potrafia zdolowac czlowieka na maxa,nie daj sobie ciagnac za sutki przypadkiem..Slyszalam jednak,ze wszsytkie polozne sa naprawde ok

Gość mimi147
wyslalam Ci nr na maila,skad jestes z K-c?

Gość Martuska-M4
mimi147 jesli mozesz to podeślij mi ten nr do Polakowej bo też właśnie słyszałam ze spoko kobitka z niej jest

Gość mimi147
wyslalam Ci na maila nr

Gość bababababbaba
hej, ja rodziłam na raciborskiej i jestem bardzo zadowlona ze szpitala jako takiego, a także położnych ( wspaniałe ponoć wszytskie). Faktycznie kobiety z nowor

Gość Martuska-M4
Witajcie,ja juz po :) urodzilam 2,07 i nie zdażylam z załatwic położnej,ale ta co z nia rodzilam była super,ogólnie poród Ok tylko lekarz który mnie zszywał miał z 80lat i nic nie widział:(masakra poprostu,faktycznie baby z noworodków potrafią zdołowac a w szczególnosci jedna zmiana która przychodzi do pracy sie wyspać tylko,a jak im przeszkodzisz to tak was pojadą że ja to sie aż poplakalam:(Pozdrawiam