Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena30***

to chyba jakies jaja?

Polecane posty

słyszałam o tych porąbańcach... też nie popieram a każdym razie ja uważam, że tak się robić nie powinno, jak ten koleś, nawet jeśli to ironia - trzeba uszanować pewne rzeczy, zgłosiłam, czy usuną - nie moja rzecz. bez odbioru 🖐️

Gość ja jestem za
o ja pierdziele - takie cos zglaszac do usuniecia no ludzie opamietajcie sie facet ma swietne poczucie humoru! gratulowac bo rozbawil mnie do lez:)

Gość djfhskrhfe c
więc tak głupie pisanie w stylu 'nic nie wiecie o szacunku' zostawmy w spokoju. gówno o nas wiesz i naszym życiu. każdy ma swoje zdanie i każdy ma prawo je powiedzieć bez obrażania innych.

Gość i9j8
djfhskrhfe c więc tak głupie pisanie w stylu 'nic nie wiecie o szacunku' zostawmy w spokoju. gówno o nas wiesz i naszym życiu. każdy ma swoje zdanie i każdy ma prawo je powiedzieć bez obrażania innych. ' pisze to ktos kto wyzywa innych od idiotow bo nie rozumi ironii :O

Gość djfhskrhfe c
ale wyrażanie opinii też ma jakieś granice. to był komentarz tego co wystawił a nie tej osoby co napisała np niezły żart. eh

Gość ja jestem za
no wlasnie to przykre walczac z ironia wytracacie polakom z rak jedyna bron ktora potrafia poslugiwac sie perfekcyjnie eh mlode pokolenie :(

Gość i9j8
i co z tego ? ty mozesz obrazac bo nie rozumiesz ale inni nie ? :D ahh ty wystawiasz komentarze to jest niezalezna opinia konesera sztuki i dobrych obyczajow wiec slowo: idiota nie jest obraza :D

Gość djfhskrhfe c
ale on nie pisał wypowiedź nie dał opinii